maisonnijmegen.nl
Beoordelingen:

30 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden48 beoordelingen in totaal  

4,47
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jan 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
maisonnijmegen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Inmiddels een bestelling geplaatst op de website. Maar wat mij opviel was dat: Als klant word je op de website net zo snel beantwoord als in de winkel. En de artikelen kun je de volgende al ophalen. Of het word dezelfde dag nog verstuurd. De mensen van Maison Nijmegen zijn heel begripvol en geven je ook interieuradvies. En, de luxe artikelen worden goed verpakt en verstuurd. Ook mijn meubels zijn met professionele zorg bezorgd. Het is maar goed dat er in Nijmegen ook een Riviera Maison cq Maison Nijmegen zit. Met dit alles geef ik hun een waardering van 5 sterren. Tot de volgende aankoop dan maar! En bedankt voor alles!

de meest kritische beoordeling

18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerst werd mijn bestelling geannuleerd wegens een prijsfout en niet aangeboden alsnog de andere artikelen op te sturen. Ook geen excuses voor het ongemak maar leek wel verwijtend dat ik het artikel had besteld. Ik moest maar opnieuw bestellen. Daarna opnieuw besteld en na 4 dagen contact gezocht of ze al verzonden zijn. Ik kreeg geen excuses want “ze moeten verzonden zijn” ik zou terug gebeld worden. Toen ik dat na een hele dag zelf deed kreeg ik geen excuses maar slechts de mededeling dat ze verzonden zullen worden. Ik kreeg helaas geen prettig gevoel bij het contact met de persoon aan de telefoon. Ik zou niet nogmaals bestellen. Wat jullie beter zouden moeten doen: Beginnen met een excuses aangezien de klant de dupe is van beide (de prijsfout, annulering en het niet tijdig verzenden). Een tegemoetkoming zou helemaal fijn zijn, al is het maar gratis verzending of iets dergelijks.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor maisonnijmegen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MD
marjan d.
Vlaardingen
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fantastisch…

De eigenaar heeft mij Fantastisch geholpen via whatsapp met mijn vele vragen 🙈alles werd tot in de puntjes voor mij verzorgt. Dikke 10 voor deze winkel. Zal hier zeker weer bestellen in de toekomst.
Beoordeling melden
MD
marjan d.
Vlaardingen
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webwinkel met hele snelle reactie vis whatsapp als je vragen hebt. Uitstekende service. Ben van plan hier vaker te winkelen👌
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat een fijne winkel en top service. Geweldig gewoon zeer vriendelijke eigenaar ook en super behulpzaam. Kom zeker terug!!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Hele fijne winkel

Heel fijn en snel contact. Goede service en mooie producten.
Beoordeling melden
YD
Yvone D.
purmerend
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Leuke winkel met vele aanbiedingen.
Beoordeling melden
WV
Wilma v.
De Meern
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snellere bezorging en goed ingepakt.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vijf sterren

Henny, eigenaar Maison Nijmegen, is een aimabele man die graag met je meedenkt en altijd zijn afspraken nakomt. Tevens heeft hij een prachtige winkel in het centrum van Nijmegen. Zonder voorbehoud vijf sterren
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
15 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw review. Mijn team, waaronder ook begrepen de mensen die voor ons rijden en bezorgen, en ik proberen het onze klanten naar de zin te maken. Daarom denken we mee, proberen we goede service te verlenen, regelen we 's avonds dat meubelen de volgende dag bezorgd worden. En leveren we ook in het buitenland. "Nee" of 'kan niet" zeggen we liever niet... Als het dan weer gelukt is en de klant is tevreden, motiveert dat enorm.
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het Elegant Twist Servies is een kwaliteiten en stijlvol servies. Het servies werd bij mij bezorgd. Dus de service van Maison Nijmegen is bijzonder goed. Ook het personeel is erg aardig en je word als klant behandeld. Ook de meubels worden professioneel thuis bezorgd. En de winkel krijgt een steeds grotere verscheidenheid in zowel accessoires en meubels.
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u zo positief over ons bent. Henny van Straaten
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle communicatie, top service!

Snelle communicatie, oplossingsgericht.. en ontzorgd! Top service
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. Ten aanzien van het ontzorgen: we zeggen niet snel "nee", maar doen graag extra moeite. Als dat dan ook nog lukt en naar tevredenheid is, motiveert ons dat enorm! Henny van Straaten
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg aardig en denken met je mee. Goede en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
14 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw complimenten. We doen ons uiterste best. Fijn dat u dat ook als prettig ervaart! Henny van Straaten
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel behulpzaam
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij helpen u graag! Henny van Straaten
JR
Jurgen R.
Landgraaf
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Henny van Straaten
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Henny van Straaten
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Super goede service. Gebeld of ze product nog op voorraad kregen. Gelijk besteld en kreeg een appje dat het binnen was.
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij streven er naar om, ook als we onverhoopt iets niet op voorraad hebben, snel te leveren. En u goed te informeren. Henny van Straaten
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer accurate en snelle levering persoonlijk contact en ze willen meedenken in het voordeel van de klant
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij streven naar tevreden klanten. Ik ben blij om te lezen dat dat in uw geval gelukt is. Henny van Straaten
MW
Marian W.
Zoetermeer
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super vriendelijk geholpen en het artikel zo goed en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent en uw bestelling ook als goed verpakt beoordeelde. Henny van Straaten
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij streven inderdaad naar verzending op dezelfde dag, mits de bestelling voor 16.00 uur is ontvangen. Voor wat betreft de verpakking zoeken wij samen met onze klanten naar de beste oplossing. Henny van Straaten
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle service!
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij streven inderdaad naar verzending op dezelfde dag, mits de bestelling voor 16.00 uur is ontvangen.
JR
Jurgen R.
Landgraaf
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van maisonnijmegen.nl
13 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Henny van Straaten
IW
Ingrid W.
kruiningen
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden