Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. De uitmuntende, persoonlijke en attente service, het directe en persoonlijke contact, en de betrokkenheid van de medewerkers, vooral van eigenaar Henny, worden bijzonder gewaardeerd. Problemen worden snel en adequaat opgelost, zelfs in complexe situaties. De communicatie wordt meestal als duidelijk, snel en prettig ervaren. Het team wordt als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend omschreven. Daarnaast zijn klanten erg tevreden over de kwaliteit van de producten, die goed verpakt en in perfecte staat geleverd worden. Er zijn enkele opmerkingen over trage of ontbrekende reacties in de communicatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmaisonnijmegen.nl
Henny is echt een ontzettend vriendelijke man met een groot hart voor zijn zaak én zijn klanten. Hij denkt actief mee, reageert razendsnel en komt altijd met passende oplossingen. Dat maakt een wereld van verschil vergeleken met andere Riviera Maison dealers.
Ben je op zoek naar een betrouwbare, betrokken en deskundige Riviera Maison specialist? Dan kunnen wij Maison Nijmegen absoluut aanraden.
Recommended!
When ordering online, there are two things I care about: 1. clear and reliable communication, and 2. promises being kept (in terms of delivery/return policies and product quality). Maison Nijmegen checks out nicely in both fronts.
I received the product I ordered at the agreed time, and when I asked for an exchange because of a minor scratch on top of a table, it was agreed to without questions. I received the new set after some time and this time it was perfect. Throughout the time I was waiting for the delivery, I was constantly in contact with the shop which I appreciated.
I will order from here again, and I recommend it to everyone!
Fijne winkel- Prettig contact- Professioneel!
Henny is echt een fijne en professionele eigenaar. Hij denkt goed met alles mee.
Erg fijn contact! En een geweldige service. Ook degene die mijn eettafel kwam brengen en monteren. Hij monteerde zelfs nog 3 stoelen van RM die ik bij een andere winkel had besteld (vanwege vorige collectie en niet meer te koop) maar nog vanwege de bouwwerkzaamheden al de tijd nog in de verpakkingsdozen stonden. Ontzettend aardig!
Alles verliep netjes. Ik ben ontzettend blij met de geleverde RM tafel en de goede service. Deze winkel met service geeft een fijne klantervaring. Met mijn gehele verbouwing van het huis ben ik dit niet zo tegen gekomen. Warm contact en dat je geen “factuur nummer” zoveel bent. Het was het lange wachten meer dan waard! Nogmaals bedankt!
Wat een correct bedrijf is dit, vanaf het eerste moment werd er gereageerd op onze berichten. Iets waar een hoop bedrijven van kunnen leren! En ook de aflevering was meer dan correct, de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam, vaak wordt dit onderschat door bedrijven terwijl ze vaak het laatste contact zijn, maar bij dit bedrijf zeker niet.
Niets anders dan lof!
Niets anders dan lof voor deze fantastische winkel. Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste ben ik door Henny van Straaten goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en werden onze eetkamerstoelen binnen 1 week na bestelling (op zondag!) bezorgd. De stoelen alleen al waren fantastisch, maar de goede service van deze winkel is tegenwoordig echt uniek. Wanneer ik weer op zoek ben naar mooie Rivièra spullen klop ik aan bij Maison Nijmegen. Hartelijk dank!
Bestelling met spoed
Mijn bestelling van twee stoelen en een poef had ik met spoed nodig in verband met een verhuizing. Henny bleek de stoelen op voorraad te hebben en heeft de poef direct besteld voor me. Iets meer dan een week na het eerste contact werden mijn spullen geleverd. Precies in het uur wat mij was beloofd. Een uitstekende service!!!
Zoveel paniek toen mijn bij (ex) RM bestelde en aanbetaalde banken niet geleverd werden door het faillissement. Mijn oude banken had ik al afgestaan. Contact gezocht met Maison Nijmegen en wat een service en empathie. Zo goed geholpen. Inmiddels geniet ik van de door Maison Nijmegen geleverde banken. Wat een service, wat een super zaak en manager mijnheer Hennie. Ik kom er zeker terug. 👍
Prettig en deskundig geholpen onder het genot van een kopje koffie. De aangekochte fauteuil, op voorraad, werd de volgende dag keurig ingepakt door een vriendelijke jongeman bezorgd. Wij komen hier als Riviera Maison liefhebbers graag terug.
Henny ( de eigenaar van Rivièra Nijmegen ) is voor 100% Riviera Maison. Hij denkt me je mee, geeft goed advies en geeft daarbij een uitstekende service die je bij een Riviera Maison winkel mag verwachten. Hij heeft ook mooie accessoires en meubelen in zijn winkel staan zodat je meteen bij binnenkomst de sfeer kunt voelen. Eén echte aanrader! Henny dank voor de goede service!
Zeer tevreden!
Afgelopen zondag een bestelling geplaatst voor een nieuwe Riviera Maison eettafel, en vandaag (3 dagen) later al geleverd! Fijne service, behulpzame medewerkers en het verpakkingsmateriaal werd zelfs keurig meegenomen. In het verleden al vaker prachtige spullen bij deze winkel gekocht, telkens naar volle tevredenheid. Wij komen zeker vaker terug!
Vriendelijke service en snelle levering
Voor een high tea had ik nog 4 specifieke mokken nodig, die bestelde ik bij Maison Nijmegen. Henny belde mij dat ze na een aantal dagen pas bij hem binnen zouden komen. Zijn vraag was of dat nog op tijd zou zijn voor de high tea. Deze service vind ik heel bijzonder en stel ik zeer op prijs.
Supersnel, zeer netjes verpakt en op de pakbon een met de hand geschreven persoonlijke boodschap. Helemaal niets op aan te merken. Voorbeeld voor andere bedrijven.
Man hat sich sehr stark bemüht, das ich meine 4 Riviera Maison Esszimmerstühle noch bekomme, ich wurde zurückgerufen, alles hat super geklappt…
Nun freue ich mich auf meine bevorstehende Lieferung!
Vielen lieben Dank….🫶
Als u een snelle service wil koop dan bij deze winkel. Binnen een week in huis. Zo mooi ook dus ik zeg met gierende banden naar Nijmegen of bezoek de website. En dhr Hennie is een fijn persoon staat klaar en denkt met je mee.
Klantvriendelijk bedrijf!
Aangenaam verrast door de inzet van de medewerkers van Maison Nijmegen om mijn bestelling tijdens deze uiterst drukke periode zo snel te laten leveren!
Telefonisch contact verliep zeer vlot en vriendelijk. Wat een verschil met bedrijven waar je nog enkel via robots kan communiceren!
Dit is echt een bedrijf waar klanttevredenheid voorop staat!
Wij grote fan van Riveara Maison meubelen. En zijn daarom blij dat er winkels zijn die doorgegaan zijn met dit merk. Zo ook Maison Nijmegen.
Mooie Puglia eetkamer stoelen besteld binnen 1 week in huis tijdens de feestdagen. Goed contact gehad met de eigenaar. Super service!
Bedankt Henny.
Familie Winkel Hoogeveen.
Top, ich habe 4 Riviera Maison esszimmerstühle versucht zu bekommen, und man war sehr bemüht, um auch 4 Stühle mir zu beschaffen…
Nun freue mich mich auf die Lieferung der Stühle!
Weiter so, immer gerne wieder❣️
Ik ben eigenlijk altijd heel tevreden, de levering is snel en netjes. En ze nemen gelijk contact met je op als ze ergens tegenaan lopen. Netjes!
Snelle en goede service. Meneer staat je snel te woord en denkt in mogelijkheden. Pakketjes zijn snel verstuurd ondanks een lange levertijd dat al bekend was. Zeer zeker een aanrader.
Bestellen via de site gaat super. Alleen wat ik minder vind de communicatie beetje slecht op de site staat onder rechts heeft u hulp nodig vraag het ons, alleen er kwam geen hulp ( geen berichtje) 2 mailtje gestuurd kwam helaas ook geen antwoord.
Verder staat op de site voor 16:00u besteld morgen in huis. Alleen dan moeten ze het pakketje wel opsturen werd ook veel te laat gedaan. Pas naar paar dagen.