Klingel.nl- Logo - Beoordelingen

Klingel.nl
Beoordelingen:

4.211 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden28.843 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er is een fout gemaakt. Er is een fout gemaakt. Ik wil dat dit gecorrigeerd wordt. 4 Faszinata Artikel nummer: 1013221212 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 45 Aantal: 2 &599,99 afgeleverd Ik heb Armband ontvangen fascineert Artikel nummer: 1013221275 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 19 Aantal: 1 Prijs: € 299,- Armbandje fascineert Artikel nummer: 1013221275 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 21 Aantal: 1 Prijs: € 299 Ik heb de levering ontvangen. Maar in mijn account staat dat ik 3 armbanden heb ontvangen en de bedragen die ik zal betalen. Zoals ik al zei, ontving ik 4 kettingen en 2 armbanden, één 19 cm en de andere 21 cm. En ik heb een van de kettingen teruggestuurd. Ik keerde terug . Ze hebben het al ontvangen en hebben de prijs niet van mijn rekening afgeschreven. ANDERS IS MIJN PAKKET ZEER HYGIËNISCH EN HEB IK HET SNEL ONTVANGEN. EN DE PRODUCTEN ZIJN ZEER MOOI. Bij het plaatsen van mijn bestelling bij de betaaloptie heb ik ook gekozen voor de betalingsoptie van 3 maanden. En ik was erg blij toen ik mijn producten ontving: ik stortte € 500 euro op de ene factuur en € 550 euro op de andere. Eigenlijk zouden het 3 termijnen zijn. Maar op mijn rekening staat dat het allemaal in één keer wordt betaald op de 19e van de maand. Wat denken jullie, dit is geen oplichting van de klant? 3 termijnmogelijkheden tot u de bestelling ontvangt, daarna wordt de factuur naar mijn rekening overgemaakt en in één keer betaald. Kunt u mij alstublieft helpen?
SS
SELDA S.
ALPHEN AAN DEN RIJN

de meest kritische beoordeling

30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Kreeg een mail dat het 3-5 dagen zou duren tot her bezorgd zou worden. Na 10 dagen gemaild. Geen antwoord. Daarna gebeld. Er was iets fout gegaan maar het kwam er aan. 4 dagen later een mail met mededeling uw bestelling is helaas uitverkocht uw geld word terug gestort. 2 dagen later nieuwe mail uw bestelling word na 3_5 dagen geleverd. Later weer een mail uw geld is terug gestort. Helaas niet te zien op mijn bankrekening dus maar weer gebeld. Ja dat laatste was een foutje maar uw bestelling wordt deze week geleverd. Maar tot nu toe geen track en trace code gekregen dus is de bestelling nog niet onderweg. Of ik ooit iets krijg of mijn geld terug krijg is nog maar de vraag. Ga maar weer proberen te bellen . En o ja als je belt moet je dikwijls een kwartier wachten en naar allerlei mededelingen luisteren en als er dan al opgenomen wordt dan word je gewoon weggedrukt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Klingel.nl

 Sorteren  
Relevantie
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er is weer eens een overgang in het computersysteem. Een bestelling van 29 januari , het is nu 12 februari, heb ik nog steeds niet ontvangen. Hoewel het bedrag wel op mijn account in het rood staat. Nu, na de overgang, heb ik geen toegang meer tot mijn account. Ik heb mij zelfs opnieuw geregistreerd. Dat is al meer dan een week geleden. Ik kreeg van DHL bericht dat het pakkeje in de brievenbus was bezorgd, maar daar lag niets. Bij navraag bij DHL bleek de adressering niet te kloppen en was, volgens hun zeggen, het pakketje retour afzender gezonden. Nu, na een dikke week, heb ik nog steeds geen toegang tot mijn account. Ik vind dit hoogst irritant.
Beoordeling melden
AV
Anneke v.
BERGEN OP ZOOM
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Opsturen wat er besteld is en niet zelf terugtrekken zonder duidelijke communicatie erover Zit ik voor niks te wachten en had allang ergens anders kunnen slagen. Daarna nog eromheen draaien, zeg liegen. Alleen aan de telefoon wel een aardig iemand die andere website doorgaf.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld op 17 januari en nu nog niks bekend. Nog steeds melding samenvoegen. proberen af te zeggen maar kon niet volgens deame want het was al door gegeven aan DHL .Hoe dan??????? eerst doorgeven aan vervoerder en dan maar hoopen dat het ooit een keer goed komt? belachelijk
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kom mijn account niet in en mijn wachtwoord nog e mail wordt herkent ! Ok correspondeer ik met jullie over een retour waar ik maar een keer een antwoord op gehad heb. Dat heeft mij niet verder geholpen. Ik betaal al mijn facturen op tijd.
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duurde heel lang voor het verstuurd werd DHL zou bezorgen hele tijd wachten stond de andere dag op de DHL site teruggestuurd omdat het pakket beschadigd was. Jaswas niet meer in mijn maat verkrijgbaar.
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering is 13 dagen ipv 3. .

Levering is 13 dagen ipv 3. Dacht in december dat het aan de feestdagen kon liggen maar dit is nou al de vierde bestelling die zolang duurt.
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op 19 jan.bestelling geplaats, 26 jan. gebeld omdat de bestelling nog niet binnen was. Tot op heden nog geen bestelling ontvangen.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wel besteld geen levering

Ik heb in december een horloge besteld en deze heb ik nog steeds niet ontvangen. Ik kan ook niet meer inloggen in mijn account.
Beoordeling melden
DV
Dick V.
Strijen
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wis niet dat het over genomen is kan geen bad meer koop er bij
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het bestelde artikel helemaal niet ontvangen.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb bestelling nor steeds niet ontvangen !!!!!!!
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

3 bestellingen gedaan en nog niet een bi

3 bestellingen gedaan en nog niet een binnen
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bedrijf is gestopt!!!!!!!
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet geïnformeerd overname
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vreslijke webshop. Kleding die ik besteld heb is het grootste gedeelte niet te leveren. Uitverkocht, hier klopt niets van de kleding was na mijn bestelling nog dagenlang bestelbaar. Ik weet nog steeds niet waar ik aan toe ben. Gebeld en naar mijn mening g zouden ze de hele bestelling annuleren maar tot nu toe nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Inloggen op de site is erg onduidelijk daar is geen touw aan vast te knopen hoe en wat. Dus voor mij waardeloos!
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket met bestel datum van 17 december is nooit aangekomen.2 maal gebeld omdat DHL het pakket zoek was werd door klingel aan de telefoon afgepoeierd als of ik een ongeduldige klant die niet goed bij zijn hoofd is en moest maar wachten tot het pakket bezorgd was volgens klingel nog steeds onderweg Nu zie ik dat mijn pakket door DHL retour is gestuurd zie DHL verzend gegevens
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
3 jan 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u dit gevoel heeft gekregen aan ons contact met onze klantenservice. Dit is uiteraard niet het gevoel wat wij u mee willen geven.Onze welgemeende excuses hiervoor. Volgens de gegevens van DHL is het pakket inderdaad geretourneerd. Met vriendelijke groet, Team Klingel
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Foutief artikel

De bestelde badmat met afmeting 60x90cm met het juiste bijbehorende bestelnummer was bij aflevering een badmat van 50x50cm. Jammer dat er ook nog verzendkosten 5,95euro wordt berekend voor een foutieve zebdung. Wilt u er ook voor zorgen dat mijn emailadres wordt verwijderd in de cookies en de reclame van klingel wil ik niet meer ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
29 jan 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het verkeerde artikel is bezorgd. Onze welgemeende excuses hiervoor. De verzendkosten zijn niet berekend. Na het retourneren zijn de verzendkosten ook afgeboekt. Uw e-mailadres heb ik verwijderd uit ons systeem. De cookies zult u zelf via uw browser moeten wissen. Met vriendelijke groet, Team Klingel
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb 16 december kleding besteld en betaald met visa , de levertijd zou 3 tot max 5 werkdagen bedragen. nu tot 31 december nog niets ontvangen , zonder geen enkel bericht omtrent de redenen hiervan te hebben mogen ontvangen . ter verbetering stel ik voor... gewoon doen wat je belooft
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
3 jan 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze welgemeende excuses voor de late levering en dat hier geen berichtgeving over is geweest. Volgens de gegevens van DHL is het pakket inmiddels in uw bezit. Met vriendelijke groet, Team Klingel
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hele slechte service

Bestelling gedaan op 14 januari. De 24e nog niets ontvangen, dus gebeld. Dame gaf aan dat bepaalde artikelen niet op voorraad waren, gedeelte van de bestelling geannuleerd. Zou nieuw bestelformulier krijgen en de aanwezige artikelen zouden op gestuurd worden. Helaas!!
Beoordeling melden