Certificaat voor Klingel.nl

No. XD27D264D9C42FA351D74083FD147E99E
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Klingel.nl



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 583 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Klingel.nl al 583 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
26-05-2019
Deze keer snelle levering. Haperde eerder wel iets aan. m.v.g. Henk Eenjes

Liever geen prijs acties weer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Snelle levering is altijd fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
altijd passend, altijd goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Levertijd is langer dan wordt vermeld. Heb ik iedere keer en dat is voor mij een grote minpunt. Zet dan dat de levering bijv 10 dagen is en niet 3 tot 5 werkdagen en dan na 9 dagen , weekend niet meegeteld, leveren.
Weer houd mij om (meer) te bestellen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
De levering duurde even.
Het product was anders dan de foto en veel te groot.
Service...... geen ervaringmee
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Ik ben zeer tevreden over klingel ik ben al 25 jaar klant en koop altijd met veel plezier bij klingel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
capribroek besteld in mt. 46, valt erg klein uit. zit vrij strak.

Samen met de capribroek een jeansjasje en een bijpassend t-shirt besteld.
op moment van bestellen is alles leverbaar. bij aflevering van de producten is het bijpassende t-shirt er niet bij.. wordt mogelijk nagezonden of is inmiddels niet meer leverbaar ????
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
De producten zijn zeer goed en de bestelling is snel en op de vastgestelde tijd prima mijn cijfer is 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
25-05-2019
MM. Ik kan niet beoordelen,Ik heb nog steeds mijn bestelling
niet onttvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
producten mogen eerder ontvangen worden
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
25-05-2019
Heel goed.i
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
leuke kleding goede kwaliteit grote keuze en makkelijk en snel en de klantenservice is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
25-05-2019
Pakketje was vrij lang onderweg Tegenwoordig komen bestellingen toch wel binnen 1 a 2 dagen binnen
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
25-05-2019
ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
niet van toepassing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
25-05-2019
Dat heb ik al gedaan. Voor de tweede keer vind ik niet nodig,
Op houden hier mee,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
25-05-2019
Ik vond leuk dat de bestelling snel was voltooid. een product naar een groter maat ruilen was ook snel en de klantenservice was er bovenop. Alles was snel.
Goed gedaan
Bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
25-05-2019
alles goed gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
best prijzig maar goed kwaliteit van kleding . De levering soms erg traag. Service opzicht goed maar niet doeltreffend. Communicatie met de klant ook traag en geen oplossingen voor problemen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Ik beb best wel tevreden
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
24-05-2019
NU VEEL BETER DE DOZEN WORDEN GELEVER ONGEOPEND BEDANKT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
24-05-2019
zeer tevreden, prima tijdige levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
In sommige dingen is klingel duurder dan andere leveranciers.Vergelijken is nodig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
geen commentaar.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Het is een mooi horloge voor die prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Heel tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Dhl stopt duwt pakje in de brievenbus
Niet persoonlijk afgegeven
Dhl dus
Liever postnl
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Mooie kleding en chic
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
De ervaring die ik voor klingel heb is super goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Netjes op tijd geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
24-05-2019
Alles in goede staat ontvangen en de levering was redelijk snel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Leuk jurkje
Gemiddelde levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
24-05-2019
zoals je van een goed bedrijf verwachten mag
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
24-05-2019
Ik zou het niet weten
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Geen probleem! Uw beoordeling laat ons zien dat u tevreden bent met Klingel en daar zijn wij heel blij mee :-) Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Jammer van de lange levertijd is niet meer van deze tijd
3.33
Redelijk

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze standaard levertijd is bij een voorradig artikel 3 tot 5 werkdagen. Uw bestelling is binnen dit termijn geleverd. We kunnen ons voorstellen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wil hebben. Uw feedback nemen we in ieder geval mee. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Ik ben zeer tevreden over de artikelen van Klingel. Ook de bestelling blijft nooit lang weg. Als ik iets wilt hebben dan is het Klingel waar ik het koop.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Wat leuk om te vernemen dat u een trouwe klant bent van Klingel en ons assortiment zo positief ervaart! Hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
23-05-2019
Nog steeds niet de gehele zending ontvangen.Kwaliteit was goed,maar paste niet mooi.Dus retour gedaan.
3.00
Redelijk

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. U heeft inderdaad een artikel in uw bestelling niet ontvangen doordat deze is uitverkocht. U bent hierover per e-mail geïnformeerd. We hopen dat u de volgende keer wel slaagt met uw bestelling bij Klingel. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
goede collectie, ik geef een 8.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Wij zijn trots op het mooie cijfer wat u ons geeft, hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groet, team Klingel

Klingel.nl klantbeoordeling

Klingel.nl

Online dames- en herenmode, schoenen en meer...

Klingel.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@klingel.nl
Klingel.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Klingel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.