2 apr. 2023
De produkten waren snel geleverd, alleen vond ik het raar dat ik alle producten apart moest afrekenen ipv in 1 rekening. ik had het ook in 1 keer besteld. Tijdens het betalen via de mail kreeg ik een ander rekeningnr dan die op de bon staat en moest ik bellen naar de klantenservice, daar werd ik vriendelijk geholpen, zij kende het probleem, en zag dat ik 1 factuur niet toegezonden had gekregen die wel in mijn mail zat, dat klopte ik had al gezocht maar daar belde ik niet voor in heb hem ook per mail gehad, deze Mevr heeft het factuur alsnog opgestuurd wat ik niet wist en niet nodig vond. De producten kwamen ook alle 3 apart verzonden met veel overbodig verpakkings materiaal. Een grote doos met een kleine doos erin die geen houvast had in de grote doos, in de kleine doos zat nog een doosje en daarin zat het produkt netjes in papier gerold, de grootste doos vond ik overdreven. Het andere produkt had een plastic zak om de doos heen. dit vind ik millieu onvriendelijk.
Ik wacht nog steeds op de schoenen die ik op 26 januari besteld heb. Klingel beloofde een levertijd van 4 tot 6 dagen. Toen die tijd ruimschoots verstreken was, heb ik klantenservice gebeld. De dame die ik na 10 wachtminuten aan de lijn kreeg, poeierde me af: ik moest nog maar even geduld hebben, want ze hadden het nu eenmaal erg druk. Ook had ze geen idee wanneer mijn bestelling dan bezorgd zou worden. Vervolgens heb ik een review geplaatst met bovenstaand verhaal. Klingel reageerde: ze vonden het jammer dat ze mij zo lang lieten wachten. Verder wilden ze graag de gegevens over de bestelling. Die heb ik per omgaande gemaild: klantnummer, artikelnummer, ordernummer, en mijn adresgegevens. Ook daar reageerde Klingel op; deze keer met de smoes dat ze helaas te maken hadden gehad met een storing, waardoor ze een achterstand hadden opgelopen. Ik mocht mijn bestelling annuleren, maar dan wilden ze wel graag even mijn IBAN, zodat ze het geld terug konden storten. Mijn IBAN??? 😳 Klingel hééft mijn IBAN toch? Ik heb immers meteen het geld overgemaakt toen ik die schoenen bestelde? Dit riekt naar de misdaad; dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar. Ik stuur volgende week een ingebrekestelling wegens niet nakomen van de overeenkomst. Daarop verwacht ik geen reactie.
Ik had 2 broeken en een tuniek besteld. De broeken waren mooi en zaten goed, maar de taille was te hoog. Dus retour. De tuniek was ook mooi, maar de stof was wat stug, ik twijfelde of het wel echt viscose was of niet polyester. Maar ik heb hem toch gehouden vanwege de kleur, zwart met roze, paars. Heb hem gewassen en hoop dat hij nu wat beter valt.
22 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Klingel
Bestelling bij Klingel perfect, bezorging zeer slecht
Bestelling bij Klingel perfect geregeld. Bezorging van pakket heel slecht. Is zonder aankondiging van te voren bezorgd, en bij de voordeur buiten achtergelaten. Omdat ik niet wist wie en wanneer mijn bezorging zou plaatsvinden, was ik op dat moment niet thuis.
21 nov. 2023
Goede kwaliteit van kledij, ook voor vrouwen met maatje meer. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de spullen arriveren. Als iets uitverkocht is tijdelijk wordt het nageleverd, mits je het dus al besteld had. Ik ben er erg blij mee!
12 nov. 2023
i k heb een trui gekocht maar het is me veel te groot maar als het terug stuurt en een kleinere maat neem kost het me weer verzendkosten dus houd het maar daar zit ik niet op te wachten dus heb maar ergens anders gekeken
13 nov. 2023
Dank u wel voor uw feedback. Met vriendelijke groet, team Klingel
De produkten zijn prima maar de levering met DHL laat nog al eens te wensen over. Het is meerdere malen voorgekomen dat ze gewoon voorbijrijden en melden dat ze me gemist hadden. Dit heb ik ook al gemeld bij Klingel.
Antwoord van Klingel.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat DHL te wensen overlaat. Wij zullen uw feedback ook nogmaals doorgeven. Met vriendelijke groet, Team Klingel
Ongeveer 20 jaar ben ik klant van Klingel voorheen Termeulen.
Met beiden was en ben ik tevreden.
Bij hen vond ik mijn perfecte passende garderobe.
Dank u voor deze geweldige ervaring in de afgelopen 20 jaar.
Mooie beoordeling, dank u wel. Met vriendelijke groet, Team Klingel
- Enorme keuze uit kleding
- Kwalitatief prima materiaal
- Mooi om te zien en fraai van design
- Redelijke prijs
- Regelmatig afgeprijsd, daardoor financieel aantrekkelijk om te kopen
- Snelle levering
Top beoordeling, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team Klingel
Matentabel
Bij mij is het vaak een gok of het wel past. Klein van stuk ( korte benen en korte armen) valt het niet mee om te slagen. maat 38 past de ene keer wel, de andere keer niet; maat 40 hetzelfde euvel.
23 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Klingel
Bestelling was snel geleverd product is van goede kwaliteit en maat.
Jammer genoeg is de kleur afwijkend van de voorgestelde kleur op de foto nu draagt mijn dochter het met veel plezier
10 nov. 2023
Bij alles wordt je keurig op tijd gemaild of je bestelling onderweg is of dat je iets wilt retourneren overal krijg je een mail van bij het ontvangen van je retour ben daar erg blij mee
10 nov. 2023
Wat ik besteld heb ziet er goed uit nog niet gedragen daar ik midden in een verhuizing zat. Heb ookvoor het eerst bij Klingel esteld kan er dus nog niet veel over vertellen .
Antwoord van Klingel.nl
Hartstikke mooi! Dank u wel voor uw review. Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Klingel
24 nov. 2023
er is op mijn naam een order geplaatst met een ander afleveradres..
mijn verzoek is om ook het afleveradres in de gaten te houden...zodat er een alarmbelletje gaat rinkelen.
Antwoord van Klingel.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens via webcare@klingel.nl zodat wij dit kunnen onderzoeken. Met vriendelijke groet, Team Klingel
Ik kreeg een verkeerd artikel binnen, retour gestuurd dit is netjes verwerkt. Vervolgens zou het juiste artikel worden verstuurd, maar hier wacht ik al ruim 2 weken op.
Antwoord van Klingel.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze excuses dat u een foutief artikel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Klingel
Klingel heeft een fijne site en een goede service, ik ben al jaren klant bij Klingel en heb nog nooit vervelende gebeurtenissen mee gemaakt, dus ik ben zeer tevreden.
Super beoordeling, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Klingel
De jurk die ik besteld had ,was top ,was op tijd ,kreeg een berichtje, ook wat je terugstuurt krijg je ook een berichtje helemaal.top ,dank je voor de service
13 nov. 2023
Jas van het merk Alba en schoenen van het merk Waldlaufer
Jas en schoenen besteld, werden netjes geleverd, goede kwaliteit, fijn dat het mogelijk is in 3 keer te betalen , zonder extra rente , levering was op tijd
14 nov. 2023
Bedankt voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Klingel
17 nov. 2023
Prima merkkleding. Levertijd valt tegen. 5 dagen na bestellen in huis. Helaas niet met PostNl waarbij je eventueel je levertijd opnieuw kan instellen .
17 nov. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en). Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Klingel
Geïmporteerde beoordelingen