Certificaat voor Klingel.nl

No. XD27D264D9C42FA351D74083FD147E99E
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Klingel.nl



Goed

4.25/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 1.406 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Klingel.nl al 1.406 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
18-07-2019
Jas en maat is goed evenals de kleur.
Een fijne zomerjas.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Ik ben al jaren klant bij jullie ik ben tot nu toe erg tevreden over het gene wat ik besteld. ik stuur zelden of nooit iets terug. Alleen de verzendkosten vindt ik aan de hoge kant. Ik vind dat je beter verzend kosten moet betalen als je iets retour stuurt ,Je krijgt soms € 10,oo korting maar voor het verzenden is het eigenlijk maar€5,00.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
18-07-2019
Heb Kleding voor mijn man besteld in maat 48 zag er keurig uit . Maar helaas tegroot .
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
nog steeds heel tevreden over alles.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
De mode van Klingel is altijd van goede kwaliteit en afwerking
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Ben tevreden over de gekochte producten De service is ook prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
heel blij mee
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Wat leuk om te lezen dat u er bij mee bent! Wij worden hier ook blij van :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
deze is retour want is te groot en is niet meer van mijn maat. jammer
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Wat jammer dat de maat niet goed is. Wij hopen u een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Leuke jas, voor een mooi prijsje.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Fijn dat u tevreden bent met de leuke jas en het mooie prijsje ;-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Bijna altijd goed gegaan
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Fijn om de lezen dat het in de meeste gevallen altijd is goed gegaan :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Oké
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Goed voorzien en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Dank u wel! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
top
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
U bedankt voor deze top beoordeling en score! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
producten van goede kwaliteit
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Fijn dat u aangeeft dat de producten van goede kwaliteit zijn :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Goeie levering en goedkwaliteit
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
ik heb geen klagen, gewoon tevreden.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat is altijd goed! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Heel tevreden
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat lezen wij héél graag! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Goede kwaliteit en snel thuis bezorgt
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Ik heb goede ervaring met klingen. Ik was wel heel zenuwachtig met trustedshops. Had er nog nooit van gehoord.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
We hopen dat het allemaal is bevallen en dat u inmiddels wat gerust bent gesteld :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
Goedemiddag.
Ik heb weleens geen reactie op een mailtje gekregen.
En na derde keer terugsturen van artikelen en nieuwe besteld op het retourformulier niets meer ontvangen. Hoeft nu ook niet meer.
Heb me ook wel afgemeld voor alle toezendingen van Klingel, maar bleef toch post ontvangen. Nu ben ik toch weer gezwicht om iets te bestellen (daarom werd de post niet gestaakt natuurlijk).
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
We hopen niet dat het overkomt alsof wij u expres post blijven toesturen, dat is natuurlijk niet zo! Als u toch graag de toezending van de catalogi wilt stopzetten, dan raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice via 010-4479800. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
De producten zijn snel en goed ingepakt aan
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
We wensen u veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Niets op aan te merken. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Wat fijn, uw tevredenheid is onze tevredenheid! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
ik heb het al plezierig ervaren. Er waren geen op of aanmerkingen.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dit vinden wij ontzettend prettig om te lezen! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
15-07-2019
De pasvorm van de jurken waren niet goed.
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te plaatsen, ondanks dat we zien dat het pakket inmiddels retour is. Dit waarderen wij! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Mijn ervaringen met Klingel zijn uitstekend.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dan hopen wij u nog heel lang van dienst te mogen blijven! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
bestel altijd iets meer altijd op tijd met levering en perfect met terug zenden
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
We worden erg blij van uw complimenten, bedankt! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Snelle tijdige levering van mooie shirts met mooie kwaliteit katoen
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Wat is het prettig om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Leuke pantalon zit prima
4.67
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Veel plezier ervan :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
grote keuze
4.67
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Fijn dat u aangeeft dat u veel keuze heeft. Zo is het shoppen natuurlijk erg leuk! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Geen idee
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Ik vind het over t algemeen goed, maar het kledingstuk kan wel eens niet staan dan kan ik dat niet aangeven
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
U mag op de retourbon altijd noteren waarom u het artikel terug stuurt. Zo weten wij wat er aan de hand is :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Ik ben ziek
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
De levering is goed verlopen.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat is erg goed om te lezen, we hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Het artikel zit comfortabel. Ik kan het iedereen aanbevelen.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Wauw, bedankt! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
15-07-2019
Retourzending plus afhandeling duurt lang . Nog geen bericht dat retourzending is ontvangen
2.67
Redelijk

Klingel.nl antwoordt: 16-07-2019
Het verwerken van een retour duurt 14 dagen. Zodra het volledig is verwerkt in ons systeem, ontvangt u per e-mail een retoursbevestiging. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
zoals altijd perfecte levering en goede service.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 16-07-2019
Wij willen u bedanken voor de perfecte score en goede beoordeling :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
14-07-2019
ik ben al heel lang klant ,dus ik weet dat alles goed is
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 16-07-2019
Mooi om te vernemen dat u al heel lang klant bent en dat alles goed is :-). Tot de volgende keer Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
14-07-2019
makkelijk en snel in huis
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Klingel

Klingel.nl klantbeoordeling

Klingel.nl

Online dames- en herenmode, schoenen en meer...

Klingel.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@klingel.nl
Klingel.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Fascinatio Boulevard 248
3065 WB Rotterdam
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Klingel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.