Klingel.nl- Logo - Beoordelingen

Klingel.nl
Beoordelingen:

4.358 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden28.842 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er is een fout gemaakt. Er is een fout gemaakt. Ik wil dat dit gecorrigeerd wordt. 4 Faszinata Artikel nummer: 1013221212 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 45 Aantal: 2 &599,99 afgeleverd Ik heb Armband ontvangen fascineert Artikel nummer: 1013221275 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 19 Aantal: 1 Prijs: € 299,- Armbandje fascineert Artikel nummer: 1013221275 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 21 Aantal: 1 Prijs: € 299 Ik heb de levering ontvangen. Maar in mijn account staat dat ik 3 armbanden heb ontvangen en de bedragen die ik zal betalen. Zoals ik al zei, ontving ik 4 kettingen en 2 armbanden, één 19 cm en de andere 21 cm. En ik heb een van de kettingen teruggestuurd. Ik keerde terug . Ze hebben het al ontvangen en hebben de prijs niet van mijn rekening afgeschreven. ANDERS IS MIJN PAKKET ZEER HYGIËNISCH EN HEB IK HET SNEL ONTVANGEN. EN DE PRODUCTEN ZIJN ZEER MOOI. Bij het plaatsen van mijn bestelling bij de betaaloptie heb ik ook gekozen voor de betalingsoptie van 3 maanden. En ik was erg blij toen ik mijn producten ontving: ik stortte € 500 euro op de ene factuur en € 550 euro op de andere. Eigenlijk zouden het 3 termijnen zijn. Maar op mijn rekening staat dat het allemaal in één keer wordt betaald op de 19e van de maand. Wat denken jullie, dit is geen oplichting van de klant? 3 termijnmogelijkheden tot u de bestelling ontvangt, daarna wordt de factuur naar mijn rekening overgemaakt en in één keer betaald. Kunt u mij alstublieft helpen?
SS
SELDA S.
ALPHEN AAN DEN RIJN

de meest kritische beoordeling

30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Kreeg een mail dat het 3-5 dagen zou duren tot her bezorgd zou worden. Na 10 dagen gemaild. Geen antwoord. Daarna gebeld. Er was iets fout gegaan maar het kwam er aan. 4 dagen later een mail met mededeling uw bestelling is helaas uitverkocht uw geld word terug gestort. 2 dagen later nieuwe mail uw bestelling word na 3_5 dagen geleverd. Later weer een mail uw geld is terug gestort. Helaas niet te zien op mijn bankrekening dus maar weer gebeld. Ja dat laatste was een foutje maar uw bestelling wordt deze week geleverd. Maar tot nu toe geen track en trace code gekregen dus is de bestelling nog niet onderweg. Of ik ooit iets krijg of mijn geld terug krijg is nog maar de vraag. Ga maar weer proberen te bellen . En o ja als je belt moet je dikwijls een kwartier wachten en naar allerlei mededelingen luisteren en als er dan al opgenomen wordt dan word je gewoon weggedrukt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Klingel.nl

 Sorteren  
Relevantie
JV
J v.
Hillegom
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webshop maar inloggen soms een uitdaging

Ondanks de keuze “ingelogd blijven” moet ik vaak opnieuw inloggen, soms al binnen een paar dagen. En dan moet ik soms een nieuw wachtwoord aanmaken omdat mijn inlog niet herkend wordt. Dat vind ik erg vervelend. Het online kopen in de webshop gaat heel goed, filterd werken goed en ook het notitieblok werkt goed. Wat wel jammer is, is dat soms bij het filteren op maat, ook vaak uitverkochte artikelen (in die maat) worden getoond. Dat kan beter.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wacht al bijna 2 weken op bezorging

Wacht al bijna 2 weken op bezorging. Dat was in het verleden sneller. Ook heb ik meerdere artikelen besteld die binnen 3-5 zou worden bezorgd.Ik krijg dan van 1 artikel bericht dat het niet op tijd bezorgd kan worden. De rest komt ook niet maar geen bericht over gehad.De bestelling hiervoot klopte ook niet verkeerde afb. met verkeerde prijs gelukkig wel het goede art.Dit ben ik niet gewend in het verleden ging het altid perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
24 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Onze welgemeende excuses voor de vertraging van uw pakket. Met vriendelijke groet, Team Klingel
QM
Quality M.
Anna Paulowna
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Overname Klingel door Bader

Doordat klingel is overgenomen door Bader op 1 februari kun je niet meer in je account komen zonder heel veel zoeken en gebruik makend van een niet beveiligde site. Ik vind dit erg jammer, aangezien wij altijd zeer tevreden waren over Klingel. Nu zijn ook de prijzen ineens pittig verhoogd.. Voor ons geen Klingel meer. Erg jammer….
Beoordeling melden
DW
diny w.
Azewijn
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd duurt veel te lang en bij terug zenden duurt het terugstorten van het geldbedrag ook veel te lang. Wacht al 2 weken op een fleecevest en is nog niet geleverd. Heel slechte service.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

ruilen kan niet meer

Een jas besteld bij Klingel in de uitverkoop, wilde die omruilen voor een maat kleiner, dat kon niet want Klingel is net overgenomen door Bader. Was mij niet medegedeeld van te voren.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij mijn laatste bestelling is een jasje te klein verpakt, waardoor veel vouwen in de kleding die lastig er uit te krijgen zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
31 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback.Met vriendelijke groet, Team Klingel
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een bestelling was goed, normaal, de andere was out-of-stock dus niet goed.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, zelf ben ik fan van Paola dat merk is voor mij gemaakt
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet zo goed meer

Was eens veel beter en samenwerking met Bader is veel duurder
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levertijd vind ik lang, voor iets dat op voorraad is!
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kleinere en betere verpakking, snellere levering.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vaak vind ik de stof erg tegenvallen
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De website verbeteren
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
25 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Klingel
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Is failliet
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
25 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde kleding was perfect, maar de aflevering door DHL was schandalig. Op 27 december zijn wij met vakantie gegaan en op 27 december zou het pakje van Klingel bezorgd worden. Op 27 december kregen wij een mailtje van DHL dat het pakje bezorgd was, wij dachten bij de buren. Bij thuiskomst hoorde wij van de buren dat het pakje buiten voor onze deur was neer gezet (in de regen) en dat zij het pakje hadden binnen gehaald. In het verleden is zo iets ook al door DHL gedaan en wij hebben besloten om niets meer te bestellen bij Klingel zolang zij met DHL werken. helaas is het niet anders.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
8 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat DHL het pakket op deze wijze heeft "bezorgd". Dit is uiteraard niet te de bedoeling. Wij gaan de klacht doorgeven aan DHL. Met vriendelijke groet, Team Klingel
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klingel heeft veel in het assortiment. Voor jong en oudere mensen. Vaak met kortingen. Een minpunt vind ik dat als je wat besteld het lang duurt voor je het binnen hebt. Ik heb ook langs meegemaakt dat wat ik. Ruim voor de feestdagen had besteld, een maand later een bericht kreeg dat ze de oorb niet meer konden leveren.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
10 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze welgemeende excuses dat wij niet meer hebben kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Team Klingel
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lange levering

Je rekent erop dat het binnen 2 dagen wordt bezorgd. Maar helaas duurde het 2 weken. 6x mail ontvangen van elk kledingstuk dat de bestelling later wordt bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
8 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze welgemeende excuses voor de late levering. Met vriendelijke groet, Team Klingel
JM
J M.
Riel
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik heb eind december een blazer besteld, maar telkens uitstel met een datum, maar nu 13 januari nog steeds niet ontvangen, wel een latere bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
15 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze welgemeende excuses voor de vertraging van uw pakket. Met vriendelijke groet, Team Klingel