Klingel.nl- Logo - Beoordelingen

Klingel.nl
Beoordelingen:

4.358 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden28.842 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er is een fout gemaakt. Er is een fout gemaakt. Ik wil dat dit gecorrigeerd wordt. 4 Faszinata Artikel nummer: 1013221212 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 45 Aantal: 2 &599,99 afgeleverd Ik heb Armband ontvangen fascineert Artikel nummer: 1013221275 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 19 Aantal: 1 Prijs: € 299,- Armbandje fascineert Artikel nummer: 1013221275 Kleur: goudkleur Legering: 14 kt. Afmeting: 21 Aantal: 1 Prijs: € 299 Ik heb de levering ontvangen. Maar in mijn account staat dat ik 3 armbanden heb ontvangen en de bedragen die ik zal betalen. Zoals ik al zei, ontving ik 4 kettingen en 2 armbanden, één 19 cm en de andere 21 cm. En ik heb een van de kettingen teruggestuurd. Ik keerde terug . Ze hebben het al ontvangen en hebben de prijs niet van mijn rekening afgeschreven. ANDERS IS MIJN PAKKET ZEER HYGIËNISCH EN HEB IK HET SNEL ONTVANGEN. EN DE PRODUCTEN ZIJN ZEER MOOI. Bij het plaatsen van mijn bestelling bij de betaaloptie heb ik ook gekozen voor de betalingsoptie van 3 maanden. En ik was erg blij toen ik mijn producten ontving: ik stortte € 500 euro op de ene factuur en € 550 euro op de andere. Eigenlijk zouden het 3 termijnen zijn. Maar op mijn rekening staat dat het allemaal in één keer wordt betaald op de 19e van de maand. Wat denken jullie, dit is geen oplichting van de klant? 3 termijnmogelijkheden tot u de bestelling ontvangt, daarna wordt de factuur naar mijn rekening overgemaakt en in één keer betaald. Kunt u mij alstublieft helpen?
SS
SELDA S.
ALPHEN AAN DEN RIJN

de meest kritische beoordeling

30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Kreeg een mail dat het 3-5 dagen zou duren tot her bezorgd zou worden. Na 10 dagen gemaild. Geen antwoord. Daarna gebeld. Er was iets fout gegaan maar het kwam er aan. 4 dagen later een mail met mededeling uw bestelling is helaas uitverkocht uw geld word terug gestort. 2 dagen later nieuwe mail uw bestelling word na 3_5 dagen geleverd. Later weer een mail uw geld is terug gestort. Helaas niet te zien op mijn bankrekening dus maar weer gebeld. Ja dat laatste was een foutje maar uw bestelling wordt deze week geleverd. Maar tot nu toe geen track en trace code gekregen dus is de bestelling nog niet onderweg. Of ik ooit iets krijg of mijn geld terug krijg is nog maar de vraag. Ga maar weer proberen te bellen . En o ja als je belt moet je dikwijls een kwartier wachten en naar allerlei mededelingen luisteren en als er dan al opgenomen wordt dan word je gewoon weggedrukt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Klingel.nl

 Sorteren  
Relevantie
(1361)
Resetten
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop bijna alles aan kleding en badkamer daar. Ook heren. Leuke prijs voor gewoon leuke dingen. Modieuze kleding, maar ook wat klassieker. Leveren en bestellen en betalen loopt vanzelf. Vaak kortingsacties. Waarom eigenlijk geen 5*? Omdat de aangegeven levering zelden klopt. Als ik iets héél snel nodig heb bv vakantie of feestje, dan koop ik het niet daar. Maar verder top winkel. Ik ben al bijna 40 jaar klant, eerst Duitsland, nu alweer 28 jaar hier.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
25 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie betaalbare kleding. Maar wel vervelend als je een mail krijg dat je eerst je maten moet weten voor je besteld.Het is toch heel normaal dat als iets in jouw maat niet lekker zit.In de winkel pas je toch ook verschillende maten voor je het koopt.Soms ligt het aan het merk,en soms aan het aankomen of afvallen van je lichaam. Dus niet weer zulke mailtjes sturen aub.Daardoor bestel ik bijna niet meer bij Klingel. Vg Maria
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel uit de sale. Was direct leverbaar , in drie dagen . Op vrijdag besteld , weekend ertussen, dus woensdag had ik het verwacht. Werd alleen de woensdag de week erop. Is niet erg maar laat het even weten , ff een mailtje. Wel zo klantvriendelijk
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde items waren naar verwachting alleen de beloofde levertijd werd niet nagekomen e na een telefoontje van mij vonden zij dat de gewoonste zaak van de wereld: een beetje te positief
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
31 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze welgemeende excuses dat u de bestelling later heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Klingel
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
prijzen zijn niet hoog (vooral in de uitverkoop!) Verder word ik altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon, ben al heel lang een klant va Klingel en heb beslist niet te klagen over U!
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemorgen, het is altijd goed en gezellig om op de site van Klingel rond te kijken. Producten zijn meestal ok. Heb alleen moeite met het bepalen van de juiste maat. HG, tonw,
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
29 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Leuke broek de band zat iets te strak en er zat een vouw in een pijp die er niet in hoorde dus heb het terug gestuurd als er rek in de band zit had ik het miss gehouden
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is altijd in orde, geen klachten, soms zijn de maten in 44 wat krap bij jullie, tenminste dingen die ik heb besteld bij jullie. Ik zeg soms, niet altijd.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goedemorgen Het is gewoon een prima kwaliteit die de Klingel verkoopt Helaas is de maat niet goed, maar bestel gewoon een grotere maat
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Over het algemeen goede leveringen. Het enigste min punt is de vaak te grote en slappe doos waarin de spullen geleverd werden
Beoordeling melden
YH
Yvonne H.
Vleuten
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik denk dat er weinig verbetering nodig is, aan de telefoon zitten mensen die je correct te woord staan
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
31 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles apart in hele grote dozen versturen is niet milieuvriendelijk! Voor klant onoverzichtelijk!
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
29 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Klingel
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie nachtpon. Ze vallen een beetje klein uit dus een volgende keer hier rekening mee houden.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze betaalbare kleding. Ook van natuurlijke materialen zoals katoen en viscose.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
31 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
JS
Joke S.
ROOSENDAAL
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatief goede artikelen en een leuke korting Verzendkosten moeten lager.
Beoordeling melden
HV
H v.
Rotterdam
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke cataloges, goede kwaliteit producten voor een goede prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
29 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zo blij dat Klingel korte maten in een ruime collectie verkoopt!
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
29 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
HA
Hannie A.
Roosendaal
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatief goede kleding.verzendkosten hoog en levering duurt lang.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
24 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Klingel
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

De artikelen altijd mooi en en van goede kwaliteit waren.

De artikelen altijd mooi en goed waren.en de levering goe verliep.
Beoordeling melden
Antwoord van Klingel.nl
25 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Klingel
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen makkelijk alleen vraag retourneren onduidelijk
Beoordeling melden