gameshop-twente.nl
Beoordelingen:

45 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden582 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
ongeldig


gameshop-twente.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij gameshop-twente.nl vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen klachten buiten de browsing van de site Ik vind dat je tijdens browsing ipv meer tonen toch beter in pagina's verdeeld Want tijdens browsen als je iets verkeerd drukt dan moet je helemaal opnieuw beginnen waardoor ik geen goesting meer heb om voort te browsen En de site begint ook trager te worden naar mate je meer items toont Dit zijn mijn enigste klachten en voor de rest ben ik heel tevreden.

de meest kritische beoordeling

8 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkoper reageerde bij eerste bestelling al niet op pre order maik. Daarna nog een twee bestelling willen doen maar dat lukte niet voor dezelfde prijs. Ik deed nog een poging maar kreeg toen "je moet gewoon betalen" ok op naar de media markt dan maar. Stompzinnige communicatie
BL
Berry L.
Nieuw-Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gameshop-twente.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen klachten buiten de browsing van de site Ik vind dat je tijdens browsing ipv meer tonen toch beter in pagina's verdeeld Want tijdens browsen als je iets verkeerd drukt dan moet je helemaal opnieuw beginnen waardoor ik geen goesting meer heb om voort te browsen En de site begint ook trager te worden naar mate je meer items toont Dit zijn mijn enigste klachten en voor de rest ben ik heel tevreden.
Beoordeling melden
10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Positief: Veel keuze Goede prijzen Goede service en communicatie Negatief/verbetering: Het browsen van games kan men beter verdelen in pagina's ipv 1 pagina. Het zorgt voor lag tijdens browsen en bij refresh van pagina moet men helemaal opnieuw beginnen
Beoordeling melden
9 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikelen snel geleverd, netjes verpakt. Je word goed op de hoogte gehouden dmv mails waar je pakket op dat moment is.
Beoordeling melden
8 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is in goede orde geleverd, alles is goed overgekomen, alleen de levering doormiddel van GLS was slecht.
Beoordeling melden
6 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als er iets niet helemaal lekker is gegaan met een bestelling, wordt dit iedere keer super opgelost. Top shop!
Beoordeling melden
11 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tweedehands producten zijn zoals omschreven en zoals in mijn geval, zelfs nog beter
Beoordeling melden
MB
8 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kies een ander bezorg partner dan de huidige die komt geen bezorg moment na.
Beoordeling melden
13 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super fijn dat je hier zo veel keuze hebt in retro games en consoles!
Beoordeling melden
13 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top achat, envoi rapide, excellent rapport qualité/prix. Merci.
Beoordeling melden
13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk, snelle verzending, goede service
Beoordeling melden
24 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestel al jaren, altijd goede en fijne service.
Beoordeling melden
JD
Jentje D.
Utrecht
14 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen volgende dag in huis supersnel
Beoordeling melden
26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel betrouwbaar en goed geregeld
Beoordeling melden
4 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk,snelle levering
Beoordeling melden
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top, snelle, goede service!
Beoordeling melden
BD
Bob D.
Amersfoort
26 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel verzonden goed verpakt
Beoordeling melden
WV
Wietske v.
Tzummarum
14 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes 2 spellen geleverd
Beoordeling melden
PV
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
goed en netjes afgeleverd
Beoordeling melden
22 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling perfect !!
Beoordeling melden
1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden