Certificaat voor gameshop-twente.nl

No. XD7872991D5094A6FB084637BE7D22741
 

Geldig vanaf
29-01-2019
Geldig tot
08-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gameshop-twente.nl



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 130 Trusted Shops beoordelingen sinds 29-01-2019.
In totaal heeft gameshop-twente.nl al 130 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
09-11-2019
nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Alles perfekt :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
05-11-2019
Alles conform afspraak en nette prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
02-11-2019
Snelle levering, keurig gepolijst voor €2,50 extra. Dat vond ik wel de moeite waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
02-11-2019
Super snelle en nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
26-10-2019
Ok hoor
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Goede prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
23-10-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
22-10-2019
Zeer tevreden zoontje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
20-10-2019
Prima service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Service en levering was prima Echter bij het product dat ik had besteld zat een Engelse stekker die niet in de Nederlandse stekkerdoos past. Ik had een nieuwe stekker moeten kopen en dat was jammer. Verder prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
14-10-2019
het bestelde product snel en juist geleverd , geen problemen ondervonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
mooie overzichtelijke website met zeer ruim aanbod, snelle levering en goede informatie verstrekking van bezorging zodat je deze niet kan missen. keurig en beschermt verpakt .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
De bezorging waardeloos zat de hele dag te wachten op de levering tijd
terwijl ik hondjes heb en ook eruit moeten 17.50 uur pas bericht komen tussen18-21 uur na een dag wachten pas WAARDELOOS
bij andere webshop krijg je na 23 uur de track en tijd wanneer ze de volgende dag komen bezorgen
deze shop waardeloos wat bezorging betreft GEEN AANRADER DUS
2.67
Redelijk

gameshop-twente.nl antwoordt: 07-11-2019
Wij betreuren het dat u onze mail niet gezien heeft. Wij versturen namelijk automatisch ook de track en trace dezelfde dag, kijkt u uw spam inbox na a.u.b.

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
Goed en snel. Ook correct met e-mailen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
11-09-2019
02-10-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
26-09-2019
snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
26-09-2019
snelle levering,in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
26-09-2019
Levering binnen 1 dat.
Nieuw spel voor weinig geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
19-09-2019
Snel geleverd goede track and tracé
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
2e hands product was als nieuw. Ik had gekozen voor brievenbus post maar kreeg alsnog track&trace. Hele duidelijke levering dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Alles snel en in goede orde ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
12-08-2019
06-09-2019
De game die ik bestelde hadden ze uiteindelijk niet, maar ik ben gecompenseerd met een andere game die ik wilde en een korting.
Het duurde uiteindelijk wat langer, maar dat is te begrijpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
30-08-2019
Om de bestelling te doen, was gemakkelijk.
De ontvangst was goed en het product was goed.
Dus uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
Dit maal had ik een nieuwe game besteld voor de xbox one,is erg snel geleverd en goed verpakt. netjes factuur voor eventueel retour te kunnen doen en steeds mailtjes ontvangen betreft verzending . ik ben meer als tevreden. supershop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
27-08-2019
service was top, en ik ga zeker vaker deze webshop gebruiken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
Op maandag besteld en dinsdag in goede orde ontvangen, prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Prima, snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Fijne winkel met hele gunstige prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
Zeer goede levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Ik kreeg het verkeerde product toegestuurd.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Snelle levering, duidelijke communicatie, goed verpakt en super aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
14-08-2019
Prima mail contact ,goed geholpen ,super snelle levering
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
10-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
10-08-2019
Op tijd en correct binnen gekregen zal zeker meer en vaker bestellen echt super
5.00
Uitstekend

gameshop-twente.nl

gameshop-twente.nl werd op 29-01-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Loenshof 2
7511 HG Enschede
Nederland
webshop@gameshop-twente.nl
gameshop-twente.nl
Winkel-exploitant
Handelsonderneming Koppenberg B.V. - Gameshop Twente
Van Loenshof 2
7511 HG Enschede
Nederland
Handelsregister
KvK 63199246
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marcel Koppenberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gameshop-twente.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.