Portofoonwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Portofoonwinkel.nlReviews

: 460Goed

4,48

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

50 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

460 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


21 dec. 2021 
Goede portofoon voldoende bereik, eenvvoudig in te stellen, door iVoc handsfree te gebruiken. Zou nog beter zijn als hij geleverd werd met een laadstation, dat gefriemel met een micro-usb stekker en dunne draadjes maakt de xaak kwetsbaar in een watersportvereniging waar jan en alleman ermee bezig is.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 okt. 2022
Niet bereikbaar! gehoorsbescherming besteld, bleek niet leverbaar te zijn. via mail geld terug verzocht maar hier nooit antwoord op ontvangen. telefonisch zijn ze niet bereikbaar. meermaals geprobeerd te bellen maar geen gehoor.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Ik bestel ook bij andere delen van kommago zoals portofoonwinkel. Altijd super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Zeer vriendelijke medewerkers, die echt met je meedenken en zoeken naar de beste en snelste oplossing.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Zeer goed en goed contact En heel kundig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Niet bereikbaar! gehoorsbescherming besteld, bleek niet leverbaar te zijn. via mail geld terug verzocht maar hier nooit antwoord op ontvangen. telefonisch zijn ze niet bereikbaar. meermaals geprobeerd te bellen maar geen gehoor.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Zending werd netjes en snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Vandaag besteld morgen niet in huis maar 6 dagen later
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Ik ben echt te vrede met de oortjes en jullie doen het goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Snel verzonden en snelle antwoorden op vragen en goede prijs
Beoordeling melden