Portofoonwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Portofoonwinkel.nlReviews

: 472Goed

4,47

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

58 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

472 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 mrt. 2022
 
Niet eerst zelf wat vooronderstellingen aannemen en een bestelling plaatsen. Er wordt immers advies aangeboden voor een juiste keuze. Gelukkig kon de bestelling worden geannuleerd en vond snel restitutie plaats. Weer wat geleerd van dit bedrijf, waarvoor dank!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 okt. 2022
Niet bereikbaar! gehoorsbescherming besteld, bleek niet leverbaar te zijn. via mail geld terug verzocht maar hier nooit antwoord op ontvangen. telefonisch zijn ze niet bereikbaar. meermaals geprobeerd te bellen maar geen gehoor.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 uur geleden
 
Super vlotte levering en duidelijke site dus makkelijk te bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Stuurt verzoeken voor beoordeling nog voor er überhaupt geleverd is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Werkt waarvoor hij bedoeld is
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
waarmaken wat je belooft op je site!
Beoordeling melden
Antwoord van Portofoonwinkel.nl
12 jan. 2023
Helaas hebben we niet direct uit eigen voorraad kunnen leveren en heeft de levering vanuit de fabrikant ook langer geduurd, waarvoor onze excuses.
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Alles was naar wens , geen opmerkingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Zeer vriendelijke medewerkers, die echt met je meedenken en zoeken naar de beste en snelste oplossing.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
Ik bestel ook bij andere delen van kommago zoals portofoonwinkel. Altijd super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Zeer goed en goed contact En heel kundig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden