ear tips snel geleverd, zelfs op afwijkend adres en postnl punt niet in mijn woonplaats. meer shops zouden direct een post nl afhaal punt optie in hun verzend keuze moeten hebben!
Geleverde product en snelheid van levering is prima. Wel jammer dat je de mogelijkheid krijgt als bedrijf om op rekening te bestellen, je de gevraagde stukken keurig uploadt, maar bestellen op rekening vervolgens niet mogelijk blijkt tot je minimaal 4-5 bestellingen gedaan hebt. Daardoor kost het me veel meer moeite en tijd om het voorgeschoten bedrag weer terug te krijgen van mijn werkgever.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Goed en snel verzonden.
8 mei 2023
Goed contact, oplossing gericht snelle actie.
Service helmaal top
Vlotte levering
2 mei 2023
communicatie
4 mei 2023
We zullen op kort termijn met u in contact treden.
2 mei 2023
Het product is goed.
Het product was volgens website op voorraad en wordt dan de volgende dag bezorgd geeft de website aan, waarna het vervolgens 2 weken duurt, dus niet zoals u beloofd
8 mei 2023
We zullen op kort termijn in contact met u treden
16 mei 2023
16 mei 2023
Wij komen graag in contact met betrekking tot de levering en service.
18 apr. 2023
Duidelijk en snelle levering
2 apr. 2023
6 apr. 2023
Het bestelde product zou geleverd worden binnen 1 tot 3 dagen maar word een maand is een groot verschil . Bijgaand foto van mijn kapotte oortje
12 apr. 2023
Zeer vervelend om te lezen, wij zullen op kort termijn met u in contact treden
25 apr. 2023
De voorrad beter in de gaten en de juiste levertijden er bij vermelden
25 apr. 2023
Hedenmorgen hebben wij contact gehad, dank u wel voor uw input.
slechte communicatie
25 apr. 2023
Wij zullen op kort termijn met u in contact treden over uw bestelling.
13 mrt. 2023
7 mrt. 2023
9 mrt. 2023
Snelle reacties en goede oplossing voor het verkeerde artikel en helemaal tevreden met het juiste.
21 mrt. 2023
Telefonische opvolging na order met relevante info.
Snelle levering en oplossingen bij dilemmas
Geïmporteerde beoordelingen: