Portofoonwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Portofoonwinkel.nlReviews

: 446Goed

4,43

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

51 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

446 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


29 okt. 2021
Prima en snelle service. Heb twee artikelen besteld waarvan er 1 voorradig was. Ze hebben me keurig de keuze gegeven of ik de bestelling kosteloos in delen wilde ontvangen of dat ik wilde wachten tot de bestelling compleet was. Ik heb voor het eerste geopteerd en zo hebben ze het ook keurig uitgevoerd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 mei 2022
Bij portofoonwinkel peltor oorkappen besteld waar bij stond 1-3 dagen levertijd. Na 2 weken nog niets ontvangen ne ook geen reactie op mail.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Snel verzonden en snelle antwoorden op vragen en goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Ik ben echt te vrede met de oortjes en jullie doen het goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Zending werd netjes en snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Vandaag besteld morgen niet in huis maar 6 dagen later
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022 
Groot assortiment, snelle leverling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Informatie over onderdelen portofoons wat verbeteren opdat je in een keer tot de juiste keuze kan komen bij ene specifiek model
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Fijne en correcte samenwerking!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Snelle levering en goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
heb de bestelling niet ontvangen. 6dagen geleden besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van Portofoonwinkel.nl
9 jun. 2022
Geachte mevrouw, Onze excuses dat u het product nog niet heeft ontvangen. Wij hadden u beter op de hoogte moeten houden van de langere levertijd. Wij zullen hierover contact met u opnemen. Onze excuses voor het ongemak. met vriendelijke groet, Portofoonwinkel
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2021
Prima en snelle service. Heb twee artikelen besteld waarvan er 1 voorradig was. Ze hebben me keurig de keuze gegeven of ik de bestelling kosteloos in delen wilde ontvangen of dat ik wilde wachten tot de bestelling compleet was. Ik heb voor het eerste geopteerd en zo hebben ze het ook keurig uitgevoerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021 
Goede portofoon voldoende bereik, eenvvoudig in te stellen, door iVoc handsfree te gebruiken. Zou nog beter zijn als hij geleverd werd met een laadstation, dat gefriemel met een micro-usb stekker en dunne draadjes maakt de xaak kwetsbaar in een watersportvereniging waar jan en alleman ermee bezig is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022 
Niet eerst zelf wat vooronderstellingen aannemen en een bestelling plaatsen. Er wordt immers advies aangeboden voor een juiste keuze. Gelukkig kon de bestelling worden geannuleerd en vond snel restitutie plaats. Weer wat geleerd van dit bedrijf, waarvoor dank!
Beoordeling melden