Portofoonwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Portofoonwinkel.nl
Beoordelingen:

39 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden549 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat er snel, zowel het verzenden als ook de klantenservice. Besteld artikel bleek af fabriek moeilijk leverbaar, maar binnen 1 dag was het opgelost en heb ik een waardige vervanger mogen ontvangen. Teveel betaald geld was snel teruggestort. Daarom de volle 5 sterren..!

de meest kritische beoordeling

6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Langere levertijd dan werd aangegeven (1-3 werkdagen). We zitten inmiddels op dag 5 en nog niks verzonden. Het jammere is dat ik er zelf naar heb moeten vragen. Ze konden ons wel bereiken om te vragen of we een simkaart of PTT platform wilden bestellen. Leek er een beetje op alsof werd gewacht met de order in behandeling nemen tot ze dit antwoord van ons hadden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede service!

Alles gaat er snel, zowel het verzenden als ook de klantenservice. Besteld artikel bleek af fabriek moeilijk leverbaar, maar binnen 1 dag was het opgelost en heb ik een waardige vervanger mogen ontvangen. Teveel betaald geld was snel teruggestort. Daarom de volle 5 sterren..!
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer correct en klantvriendelijkheid. Ik heb een bestelling geplaatst en werd gebeld of dit type wel was wat ik.bedoelde. Nee dus. Heb toen een goede en passende offerte met info gekregen en besteld. Volgende dag in huis. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

bedrijfsmatige klant

om als bedrijfsmatige klant een bestelling te plaatsen die met credit card betaald moet worden, is het lastig om in het systeem te komen, maar uiteindelijk wel gelukt, en daarna geen problemen meer
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en complete levering. Ik vind de beschrijving over hoe het product gebruiksklaar te maken, wel heel summier. Gelukkig blijkt het opstarten in de praktijk dan toch wel weer makkelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Portofoonwinkel.nl
10 aug 2023
Dank u wel voor de tip, we gaan dit oppakken met de fabrikant
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede informatie bij product

Ze geven duidelijke en eerlijke informatie bij het product (dat het bereik in werkelijkheid kleiner kan zijn dan de fabrikant aangeeft).
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Zeer vlot verzonden, 1 dag na bestelling ontvangen. Product voldoet prima, al met al een uitstekende ervaring
Beoordeling melden
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Portofoonwinkel heeft een breed assortiment.

Portofoonwinkel heeft een breed assortiment, met portofoononderdelen die soms moeilijk te vinden zijn.
Beoordeling melden
SI
Stefan I.
Oosterhout
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een duidelijk pagina.

Een duidelijk webpagina en goede en snelle levering voor een mooie prijs.
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede portofoon, en duidelijke communicatie vanuit het bedrijf
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

goede service

Bestellen gaat heel makkelijk, snelle levering, goede prijs
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super afhandeling van levering en heel goed geinformeerd
Beoordeling melden
Antwoord van Portofoonwinkel.nl
9 jan 2024
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en apparatuur werkt top
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, correcte afhandeling!..
Beoordeling melden
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed

Snelle levering, hulpzame klantenservice
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
zeer professioneel, supersnelle levering
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk contact en goed geholpen.
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon snel, vakkundig en duidelijk
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede voorraad en vlotte levering
Beoordeling melden
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
op voorraad en een goede prijs
Beoordeling melden
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel bestellen, snel geleverd.
Beoordeling melden