Portofoonwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Portofoonwinkel.nl
Beoordelingen:

70 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden549 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Portofoonwinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat er snel, zowel het verzenden als ook de klantenservice. Besteld artikel bleek af fabriek moeilijk leverbaar, maar binnen 1 dag was het opgelost en heb ik een waardige vervanger mogen ontvangen. Teveel betaald geld was snel teruggestort. Daarom de volle 5 sterren..!

de meest kritische beoordeling

13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverde product en snelheid van levering is prima. Wel jammer dat je de mogelijkheid krijgt als bedrijf om op rekening te bestellen, je de gevraagde stukken keurig uploadt, maar bestellen op rekening vervolgens niet mogelijk blijkt tot je minimaal 4-5 bestellingen gedaan hebt. Daardoor kost het me veel meer moeite en tijd om het voorgeschoten bedrag weer terug te krijgen van mijn werkgever.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SI
Stefan I.
Oosterhout
24 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een duidelijk pagina.

Een duidelijk webpagina en goede en snelle levering voor een mooie prijs.
Beoordeling melden
1 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
op voorraad en een goede prijs
Beoordeling melden
8 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en complete levering. Ik vind de beschrijving over hoe het product gebruiksklaar te maken, wel heel summier. Gelukkig blijkt het opstarten in de praktijk dan toch wel weer makkelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Portofoonwinkel.nl
10 aug. 2023
Dank u wel voor de tip, we gaan dit oppakken met de fabrikant
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, correcte afhandeling!..
Beoordeling melden
26 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

bedrijfsmatige klant

om als bedrijfsmatige klant een bestelling te plaatsen die met credit card betaald moet worden, is het lastig om in het systeem te komen, maar uiteindelijk wel gelukt, en daarna geen problemen meer
Beoordeling melden
6 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelde artikel niet meer leverbaar, alternatief geleverd.

Afhandeling bestelling was vertraagd, bestelde artikel bleek niet meer voorradig bij de fabrikant. Na telefonisch overleg is een vervangend artikel geleverd.
Beoordeling melden
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
2 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, zonder verzending kosten.
Beoordeling melden