Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Degelijk materiaal. Er is geen duidelijke en uitgebreide handleiding maar wijst zichzelf wel uit. Valt groot uit maar ziet er wel heel leuk uit
14 mei 2023
Snelle bestelling.
De doos was wel erg groot voor wat er in zat. Die kan misschien wel kleiner.
Werd in vakantie gebracht voordeur was op slot maar er hing briefje op de deur met telefoon nr.
Nu moesten we het ophalen!!!
Jammer!!
15 mei 2023
Bestelling was correct.
Aflevering niet gebeurt op gevraagde plaats. Ik kreeg bericht waar en wanneer de levering ging doorgaan.
Niemand langsgekomen, later weer bericht dat de levering in een centraal afhaalpunt geleverd was en dat ik ze daar binnen de 4 dagen (waarin een weekend zat) diende af te halen. Dit vond ik niet correct.
5 mei 2023
Assortiment is super. Site is gebruiksvriendelijk.
Ik had pech met post nl, want mijn pakket dat bedoeld was voor een logeerpartijtje van mijn dochter, kwam niet de volgende dag, maar pas 8 dagen later, in beschadigde doos, aan :(
5 mei 2023
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je pakketje niet volgens afgesproken tijdstip bezorgd is. Excuses voor het ongemak!
Het inpakken kunnen jullie zeker beter doen!!! Een klein artikel zat in een hele grote doos????ala het gewoon in een kleinere doos had gezeten kunnen er veel meer pakketjes met de pakket bezorger!
9 mei 2023
Het plastic waarin de poppenslaapzak verpakt zat, was aan de onderkant los.
Ik kreeg het gevoel dat het een retourzending was.
Misschien een volgende keer beter controleren.
snelle levering. Maar een - punt de verpakking de dingen van 10 x 10 en 10 in een doos waar er wel 30 inkonden was wel overdreven.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je review. Het inpakken van onze artikelen is een volledig geautomatiseerd proces, waarbij het helaas weleens voorkomt dat de artikelen in een te grote doos worden verzonden. Excuses daarvoor!
Momenteel zijn wij druk bezig met het optimaliseren van het verzendproces. De verpakkingsgrootte is een belangrijk punt. De eerste stappen zijn al gemaakt in het ontwikkelen van een inpakproces waarbij de doos op maat naar de bestelde artikelen wordt gemaakt.
4 mei 2023
Als we niets meer weten voor cadeautjes vinden we hier meestal nog wel iets. Levering is snel en volgens afspraak.
4 mei 2023
Snelle nalevering van het artikel dat niet was meegeleverd en wel op de pakbon stond.
5 mei 2023
De leuke/nuttige verpakkingsdoos van van het kado. Verder was het als verwacht.
5 mei 2023
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat de robotdoos zo in de smaak valt. Als de robot af is vinden wij het leuk als je dat met ons deelt via Facebook of Instagram, je maakt dan ook kans om iets leuks te vinden.
19 mei 2023
Omdat het gauw en direct was opgestuurd mijn pakket.
Jenneke Westerhuis
19 mei 2023
Snel geleverd en goede producten. Lego mag scherper worden geprijsd.
Snelle levering, wel wat duurder dan andere winkels/webshops.
Geïmporteerde beoordelingen: