lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl
Beoordelingen:

5.377 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden51.175 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

de meest kritische beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbes.nl

 Sorteren  
Relevantie
(4206)
Resetten
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles klopte aan de bestelling!

Alles klopte aan de bestelling: Het was een mooi! uitgevoerde doos. Prima kwaliteit voor mijn plan: ik heb er spiegels in geplakt...en zo konden de kinderen zichzelf ontdekken als zijnde de grootste verrassing, de grootste schat! Goed verpakt, keurig op tijd bezorgd. Blij mee! Dank je wel.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Gemakkelijke website met goede indeling. Snel besteld en als ik een keer een extra iets op de adressticker wil, kan dat ook. Levering is ook snel en wij zijn blij dat we op rekening mogen betalen.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne site met veel keuze !

De levering was snel , goeie producten , netjes ingepakt ! Niet goed voor mijn portemonnee, want de keuze is reuze ! Ze bieden producten in verschillende prijsklassen aan dus ja een top site !
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb vaker bij Lobbes een bestelling gedaan. Het wordt altijd opde afgesproken tijd en goed verpakt geleverd. Bovendien vind ik de website duidelijk en mooi. Kortom ik shop graag bij Lobbes!
Beoordeling melden
GV
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
het hele proces vanaf het rondkijken op de website, tot bestellen, voortgang bestelling en levering ging alles prima. Ik zie geen punten die verbeterd zouden moeten worden.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het pakket wat ik besteld had, was mooi vlot binnen gekomen. Product was nog in uitstekende staat toen het binnen kwam. We hebben er veel plezier van!!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
2 dagen geleden
Wat tof om te horen dat jullie zo veel plezier hebben van het artikel! Nog veel speelplezier gewenst!
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Niet goed, geld terug

Voor de 2e keer besteld bij lobbes. Producten zien er goed uit, maar niet geschikt qua uitvoering. Retour gestuurd en binnen een week geld retour. Top!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hat alles Wunderbar funktioniert. Es hat etwas in der Bestellung gefehlt und der Kundenservice hat sich sofort darum gekümmert. Werde öfter bestellen.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

duidelijk goede zoekfuncties…

Catalogus duidelijk goede zoekfuncties bijv. op soort speelgoed of op leeftijd kind. makkelijk te bestellen en kwaliteit goed zoals verwacht
Beoordeling melden
DV
Dennis v.
Warffum
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leuke website en groot aanbod.

Leuke website, groot aanbod en bestellen gaat eenvoudig. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en het wordt snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
2 dagen geleden
Mooi om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Nog veel plezier met je bestelling!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De keuze is reuze, veel variatie binnen een netjes budget. De bestelling was snel geleverd en ook de retour is snel en netjes afgehandeld.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Sam vond mijn cadeau geweldig

Sam werd 3 en kreeg echt veel cadeautjes maar die van mij vond hij het leukst ! Het is een mooi stuk speelgoed voor een nette prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor je leuke review. Veel speelplezier voor Sam!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

prima online shop

op tijd bezorgd, netjes verpakt, goed prijs tot nu toe altijd goede ervaringen gehad, we hebben al meerdere keren via Lobbes gekocht
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
2 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Nog veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer!
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

vullen van de piñata…

Elk jaar voor het vullen van de piñata ga ik naar lobbes.nl Vooral omdat je perfect kan zoeken op deze site en er is veel keus.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Erg blij met de nieuwe trampoline! Snelle levering, alles compleet geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en prima kwaliteit.
Beoordeling melden
CH
Cora H.
Oosterhout
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, wel in een veel te grote doos. Het product is prima kinderen vinden het fantastisch heel veel speelplezier.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service

Je wordt uitstekend behandeld en ze maken de belofte van 'voor middernacht besteld, volgende dag in huis' ècht waar!!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en ook snelle reactie en oplossen van klacht door meteen nieuwe spullen op te sturen. Fantastisch.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik gekocht heb was goedkoper dan andere webshops. De levertijd is wel iets langer maar dat maakte mij niet uit.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn bedrijf, snelle levering en goede kwaliteit spullen. Netjes verpakt en aardige man bij de klantenservice.
Beoordeling melden