MegaGadgets.nl- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.nl
Beoordelingen:

484 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.246 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jun 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle bestelde artikelen goed ontvangen, snel bezorgd. Alles netjes verpakt behalve 1 artikel was duidelijk een retourzending geweest. De maze ball had een erg gehavende doos die met plakband terug dichtgemaakt en opgelapt werd. Voor mezelf had ik dat niet zo erg gevonden maar aangezien het een cadeautje is, vind ik het wel een beetje jammer om het zo te moeten gaan afgeven binnenkort... Verder alles prima in orde en tevreden.

de meest kritische beoordeling

14 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
XL wijnglas besteld. Beschadigd ontvangen. Via de helpdesk daar een bericht over gestuurd, zoals aangegeven staat op de website. Ze geven aan binnen 24 uur te reageren. Na 5 dagen nog steeds geen reactie helaas. Je kunt ze niet bellen. Nu het product retour gestuurd. Staat ook niet duidelijk waar het naar toe gestuurd moet worden. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Op de website staat dat het ongeveer 14 dagen + 30 dagen duurt. Hier bestel ik dus nooit weer iets.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BH
Bart H.
Utrecht, die Niederlande
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Spijt

Placemats waren zeer dun en veel te glad om te gebruiken. Van het spijkerding waren enkele spijkers krom. Om van je gezicht een afdruk te maken begon op sm te lijken. Het weerglas is sinds de aankoop niet veranderd, terwijl intussen alle weeromstandigheden hebben plaats gevonden.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
16 jan 2024
Beste Bart, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Extra snelle bezorging veel te laat

Betaald voor extra snelle bezorging. Zodat ik het de dag erna thuis had. Komt het een kleine week later pas. Geld hiervan nog niet teruggekregen.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Beste Evelien, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Pakket niet gekregen

Ik heb mijn pakket na een week nog niet binnen, dus ik ben tot nu toe nog niet tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Beste , Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering te traag

een week na de bestelling is het product nog altijd niet ontvangen. Probleem ligt bij de vervoerder -DPD- maar dat is blijkbaar geen goede partij voor het transport. De belofte dat er na 1-2 dagen wordt bezorgd, blijkt onjuist.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
4 dec 2023
Beste G J R Bos, wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de levering. Mocht uw pakket nog steeds niet bezorgd zijn, laat dit dan vooral weten aan onze klantenservice. Groetjes Anne
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde artikel bleek niet op voorraad, helaas
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
4 dec 2023
Beste Steven, wat jammer! Als het goed is bent u hiervoor ook gecrediteerd. Onze excuses voor de teleurstelling. Groetjes Anne
6 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Pen fishing rod

Valt tegen, de pen fishing is van matige kwaliteit. Molentje is niet goed vast te klemmen, blijft natuurlijk nooit goed zitten als vis vangt. Moest ringetje tussen molentje plaatsen omdat die niet goed opwond. Geen gebruiksaanwijzing. Geen hoesje om alles in te doen, waar laat je de haakjes, dobber en molentje? Nee, ben er totaal niet blij mee, weggegooid 💸💰
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
17 apr 2023
Hallo Johan, wat vervelend dat ons product niet bij u in de smaak viel. Als u een mailtje kunt sturen naar klantenservice@megagagdets.nl kunnen we u daar verder helpen en u misschien wel iets aanbieden. Groetjes Dominique
22 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een robuustere set verwacht. Het verzendings/bestelproces was echt prima.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
24 mrt 2023
Hallo Anja, wat jammer dat het artikel niet helemaal is zoals je verwachtte. Is er iets waarmee we je blij zouden kunnen maken? Groetjes Rachel
4 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Had 2 items besteld en maar 1 gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
27 mrt 2023
Hallo, wat vervelend dat u maar 1 product geleverd heeft gekregen. Als u een mailtje stuurt naar klantenservice2megagadgets.nl dan kunnen we u daar verder helpen. Groetjes Dominique
3 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
27 mrt 2023
Hallo Huub, wat jammer dat je ons een 2 ster review hebt gegeven. Zou jij ons misschien feedback kunnen geven? Groetjes Dominique