MegaGadgets.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jun. 2017
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
MegaGadgets.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MegaGadgets.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 20 jun. 2017

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor MegaGadgets.nl

364 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

11.839 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

17 jul. 2022

van JCF B.
Lap Desk Lapzer - Bamboe - Laptopstand met Telefoonhouder - Muismat - Ventilatiegaten - Origineel - 60 x 31 x 2cm - Lapzer Schoottafel 1/ Deze besteld snel geleverd 2/ Zwaar zeer stevige laptop plank 3/ Geweldige kwaliteit en ziet er zeer mooi uit . Een aanrader voor een kleine prijs.

de meest kritische beoordeling

17 dec. 2022
Geen communicatie; geen bevestiging van de bestelling, ook geen bevestiging dat het verstuurd is en ook helemaal geen reacties op mails van mijn kant wat er met mijn pakketje gebeurd was omdat ik maar niks hoorde…

Beoordelingen voor MegaGadgets.nl

19 apr. 2023
De stekker was perfect, ik twijfelde even of deze geschikt was voor mijn Oppo Reno maar hij doet het keurig geen ruis of gezeik. Hij doet gewoon wat hij moet doen. Ik ben in ieder geval tevreden met deze aankoop 👌🏽👌🏽
24 apr. 2023
Hallo Eduard, bedankt voor jouw mooie 5 ster review en jouw mooie compliment over het product! We zien je graag snel terug op onze webshop! Groetjes Dominique
10 apr. 2023
Gemakkelijk te bestellen, enorm snel geleverd, en goede service. Er zat geen kabeltje bij de plasmabol, maar ze hebben het direct opgestuurd. De bol is erg mooi en werkt prima. We zijn er helemaal blij mee!
17 apr. 2023
Hallo Tamara, bedankt voor jouw mooie 5 ster review en jouw mooie complimenten! We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
20 apr. 2023
WC ledlamp besteld. Niet het verwachte resultaat. Dit ook geuit op de site. Megagadgets nam meteen contact met mij op en heb de lamp vergoed gekregen. Een pluim voor megagadgets geweldig!
24 apr. 2023
Hallo Dominique, bedankt voor jouw mooie 4 ster review en voor jouw mooie compliment! We zien je graag snel terug op onze webshop! Groetjes Dominique
16 apr. 2023
Staat erg mooi in onze nieuwe kast! Iets aan de kleine kant maar dat had ik in de reviews al gelezen. Erg blij mee
17 apr. 2023
Hallo Lisette, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
11 apr. 2023
Snelle verzending, alles was top! Twijfelde ook eerst een beetje maar uiteindelijk niets op aan te merken.
17 apr. 2023
Hallo, bedankt voor deze mooie 5 ster review en voor jouw mooie complimenten! We zien je graag snel terug op onze webshop! Groetjes Dominique
17 apr. 2023
Product is mooi en op tijd bezorgd, in de communicatie ging t nodige mis
17 apr. 2023
Hallo Egbert, bedankt voor jouw 4 ster review! We hopen je graag weer snel te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
17 apr. 2023
Snelle goede bezorging van een leuk gadget wat goed ingepakt zat
17 apr. 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
12 apr. 2023
Mooie lamp gekocht en vlotte afhandeling. Betrouwbaar bedrijf
17 apr. 2023
Hallo, bedankt voor jouw 4 ster review en jouw mooie complimenten! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
11 apr. 2023
Heel leuke zwevende wereldbol. Veel succes mee.Snel geleverd.
12 apr. 2023
Snelle levering, gadgets van goede kwaliteit, dik tevreden.
17 apr. 2023
Hallo, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je product! Bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We zien je graag terug op onze webshop! Groetjes Dominique
15 apr. 2023

Snel geleverd, mooi product en perfect verpakt
17 apr. 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie 5 ster review en bedankt voor het compliment! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
17 apr. 2023

Vlotte bestelling en snelle levering
17 apr. 2023
Hallo Gaston, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
13 apr. 2023
Precies als op de foto, heel mooi.
17 apr. 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We zien je graag snel terug op onze webshop! Groetjes Dominique
13 apr. 2023
Binnen 24 uur bestelling in huis
17 apr. 2023
Hallo Dick, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je snel weer te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
9 apr. 2023
Snelle levering voor mooie prijs
7 apr. 2023
Snel geleverd, prachtig product!
Prima product goede levering
17 apr. 2023
Hallo Gerda, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
4 apr. 2023
Super snel geleverd Toppie
4 apr. 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We zien je graag snel weer terug op onze webshop! Groetjes Dominique
10 apr. 2023
Snel en accuraat geleverd
14 apr. 2023
Snelle levertijden
17 apr. 2023
Hallo Jannet, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We zien je graag weer snel terug op onze webshop! Groetjes Dominique