MegaGadgets.nl- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.nl
Beoordelingen:

479 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.318 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jun 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle bestelde artikelen goed ontvangen, snel bezorgd. Alles netjes verpakt behalve 1 artikel was duidelijk een retourzending geweest. De maze ball had een erg gehavende doos die met plakband terug dichtgemaakt en opgelapt werd. Voor mezelf had ik dat niet zo erg gevonden maar aangezien het een cadeautje is, vind ik het wel een beetje jammer om het zo te moeten gaan afgeven binnenkort... Verder alles prima in orde en tevreden.

de meest kritische beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Iets besteld. Ineens niet meer leverbaar. Hoor je verder niets van, zelf contact opgenomen omdat het artikel niet meer op voorraad was. Krijg je het bericht dat ik op de lijst stond voor te contacteren. Jammer. De rest van de producten waren zeer leuk.. ik zou hier op basis van de ontvangen producten zeker terug komen, in de hoop dat de site dan meer up to date is en het contact sneller verloopt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er was iets verkeerd gegaan met de levering, het pakketje was na 2 dagen nog niet bezorgd. Contact opgenomen en ze hebben het toen zo snel mogelijk nog verstuurd en heb het de dag erna binnengekregen. Goed opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Hi Megan, bedankt voor je review. Fijn dat alles, na wat gedoe, toch nog goed is gekomen! Veel plezier met je bestelling en tot ziens op onze webshop!
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is netjes afgehandeld. Ik heb het product nog niet gebruikt, maar het ziet er zo op het eerste gezicht functioneel uit.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
CJ
Chris J.
Enschede
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestel vaker bij megagadgets aangezien ze leuke verrassende spulletjes hebben en nog snel leveren ook.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Groetjes Anne
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vlot verzonden en gekregen zoals beschreven! Lollige dingen voor niet te gekke prijzen.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mega gadgets

De producten zijn goed maar het werd een week na het bestellen pas bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor je review. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Als je nog waardevolle tips hebt, zijn we daar zeer benieuwd naar en staan we open voor suggesties! Aarzel niet om ze met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Anne
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed ingepakt en snel vanaf bestelling tot bezorging
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi materiaal

Mooi materiaal, goede kwaliteit en goede prijs!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Jouw review heeft ons team laten stralen als een discobal op een feest! 🕺💃 Hartelijk dank voor je mooie woorden. Als je in de toekomst meer 'wow' zoekt, weet dan dat we je altijd graag verrassen! Groetjes Anne
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super! Leuk product snel verzonden. Prima website
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Jouw review is als een zonnestraal op een regenachtige dag - het maakt alles meteen een stuk beter! 🌞 Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring. Als we nog meer glimlachen op je gezicht kunnen toveren, laat het ons dan zeker weten! Groetjes Anne
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal prima product. Snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Jouw review is als een zonnestraal op een regenachtige dag - het maakt alles meteen een stuk beter! 🌞 Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring. Als we nog meer glimlachen op je gezicht kunnen toveren, laat het ons dan zeker weten! Groetjes Anne
RR
Ruth R.
Deventer
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en prima bezorging!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Jouw review was als een virtueel high-five - hartstikke gaaf! 🙌 Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij ons draait alles om blije klanten, dus als je nog meer glimlachen wilt verzamelen, staan onze digitale schappen altijd voor je open! Groetjes Anne
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 dagen geleden
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 dagen geleden
Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Groetjes Anne
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 dagen geleden
Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Groetjes Anne
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 dagen geleden
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. Groetjes Anne
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
15 mei 2024
Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Groetjes Anne