MegaGadgets.nl- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.nl
Beoordelingen:

484 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.246 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jun 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle bestelde artikelen goed ontvangen, snel bezorgd. Alles netjes verpakt behalve 1 artikel was duidelijk een retourzending geweest. De maze ball had een erg gehavende doos die met plakband terug dichtgemaakt en opgelapt werd. Voor mezelf had ik dat niet zo erg gevonden maar aangezien het een cadeautje is, vind ik het wel een beetje jammer om het zo te moeten gaan afgeven binnenkort... Verder alles prima in orde en tevreden.

de meest kritische beoordeling

14 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
XL wijnglas besteld. Beschadigd ontvangen. Via de helpdesk daar een bericht over gestuurd, zoals aangegeven staat op de website. Ze geven aan binnen 24 uur te reageren. Na 5 dagen nog steeds geen reactie helaas. Je kunt ze niet bellen. Nu het product retour gestuurd. Staat ook niet duidelijk waar het naar toe gestuurd moet worden. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Op de website staat dat het ongeveer 14 dagen + 30 dagen duurt. Hier bestel ik dus nooit weer iets.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel te dure roos xl voor de kwaliteit die t heeft.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
2 dagen geleden
Hartelijk dank voor je review. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Als je nog waardevolle tips hebt, zijn we daar zeer benieuwd naar en staan we open voor suggesties! Aarzel niet om ze met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Anne
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levering duurde 6 dagen.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 feb 2024
Hi Bonnie, Hartelijk dank voor je review. Wat vervelend dat de levering langer duurde dan verwacht. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Als je nog waardevolle tips hebt, zijn we daar zeer benieuwd naar en staan we open voor suggesties! Aarzel niet om ze met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Anne
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Iets besteld. Ineens niet meer leverbaar. Hoor je verder niets van, zelf contact opgenomen omdat het artikel niet meer op voorraad was. Krijg je het bericht dat ik op de lijst stond voor te contacteren. Jammer. De rest van de producten waren zeer leuk.. ik zou hier op basis van de ontvangen producten zeker terug komen, in de hoop dat de site dan meer up to date is en het contact sneller verloopt.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
9 jan 2024
Hi Kelly! Hartelijk dank voor je review. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Als je nog waardevolle tips hebt, zijn we daar zeer benieuwd naar en staan we open voor suggesties! Aarzel niet om ze met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Anne
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Betere info verstrekken over de levertijd

Betere info over de levertijd. Klopt niet op de site, in de bestelbevestiging staat geen leverdag en de track en tracecode komt pas nadat het eigenlijk al geleverd had moeten zijn. Je wordt wel uitstekend geholpen via de chat.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Beste Jolanda, bedankt voor de feedback! We zijn inderdaad (nog steeds) bezig met de optimalisering van de webshop en de pagina over de levering staat ook op het lijstje. Bedankt! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik het graag! Groetjes Anne
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Jammer

Besteld en aangevinkt voor volgende dag bezorging, kwam 5 dagen later pas. En als ik niet had gebeld dan zou die niet eens op de post gaan. Jammer. Zulke dingen moeten beter in de gaten gehouden moeten worden.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Beste Gunaylin, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Communicatie

Nadat ik mijn bestelling had gedaan, is er nul communicatie geweest over wanneer mijn pakketje verstuurd zou worden, wanneer ik het kon verwachten en waar het geleverd is toen ik niet thuis was.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Beste Dianzen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
onduidelijk of het artikel op voorraad was. Maar netjes opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
8 jan 2024
Hartelijk dank voor je review. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Als je nog waardevolle tips hebt, zijn we daar zeer benieuwd naar en staan we open voor suggesties! Aarzel niet om ze met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Anne
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belachelijk grote doos voor een bestelling die met gemak door de brievenbus zou passen.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
23 nov 2023
Goedemiddag, ik deel uw mening en zal dit ook doorgeven aan ons magazijn. Als dit het enige artikel is dat u heeft besteld dan is hier inderdaad een veel te grote doos voor gebruikt. Een leer voor de volgende keer! Bedankt voor uw review en hopelijk tot ziens op onze webshop. Groetjes Anne
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
20 nov 2023
Hi Lotte, bedankt voor uw review. Wij horen graag tips & tops van u via de e-mail om onze service te verbeteren. U kunt mailen naar klantenservice@megagadgets.nl Tot ziens op onze webshop. Groetjes Anne
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
13 nov 2023
Bedankt voor je review. Tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Style de vie serveerplanken

We hadden 6 Style de vie serveerplanken besteld. Site gaf aan dat ze nog voorradig waren. Maar dat bleek dus niet zo te zijn. We kregen wel een excuusmail met een ander alternatief. Dat was voor ons echter geen optie. Het bedrag was vrij snel terug overgemaakt.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
21 jul 2023
Hallo, bedankt voor de 4 ster review. Ik hoop dat jullie het product als nog ergens hebben kunnen krijgen of wellicht wachten tot deze weer op voorraad zijn bij ons! Groetjes Dominique
22 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
28 mrt 2023
Hallo bedankt voor jouw eerlijke review! zou u ons misschien feedback willen geven. Groetjes Dominique