westfalia.eu- Logo - Beoordelingen

westfalia.eu
Beoordelingen:

813 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.434 beoordelingen in totaal  

4,29
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een prima product voor deze prijs. Je haalt een temperatuur van 44 graden Celsius met een straal zoals op de foto. Dan is het water ook echt warm. Als je de kraan helemaal opendraait daalt het temperatuur tot 28 graden. Dat is niet meer warm. De reacties dat de kraan lekt kloppen niet. Dan heb je de plastic ringen niet goed geplaatst. Voldoende materiaal om verschillende soorten aansluitingen te realiseren. De boiler werkt inderdaad wel vanaf een bepaalde hoeveelheid water die doorstroomt. Voor veel warmte met grote hoeveelheden water moet je een veel duurder product hebben.

de meest kritische beoordeling

7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk gezegd is mijn ervaring op dit moment zwaar onvoldoende. Op 5 mei een product besteld (te gebruiken in het “voorjaar”. Het zou binnen 3-5 dagen geleverd worden. Maar elke week schuift de leveringsdatum die op de site staat een week door. Dat is nu al een keer of 4 a 5 gebeurd. Het is nu 7 juni en heb nog steeds niets. Mailberichten worden met een standaard bericht beantwoord. Daarin staat dat er iemand binnen 24 contact opneemt. Dat is een valse belofte want er heeft na 5-6 mailberichten van mij, nog niet 1 keer iemand van Westfalia contact met mij opgenomen. Kortom als ik dit teruglees zou een zware onvoldoende op zijn plaats zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor westfalia.eu

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nooit antwoord gekregen op mijn mail
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct en goed geleverd. Maar je moet wel even geduld hebben om je pakje te ontvangen ...
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
reeds 2 maal een email verzonden, bellen mag niet maar er komt geen antwoord betreffende een verzoek voor een retour zending.
Beoordeling melden
JM
Jorn M.
Maassluis
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Degelijk product, misleidend weergegeven ( niet overzichtelijk ) waardoor het lijkt dat je meer voor je geld krijgt. Ontzettend slecht bereikbaar.
Beoordeling melden
RV
Rik V.
Geluwe
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Compacte aszuiger perfect voor dagelijks de pelletkachel asla te reinigen. Duurt halve minuut.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik werd niet op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou worden verstuurd. 1 week na de bestelling stond de bezorger onverwacht op de stoep. Communicatie moet echt beter...
Beoordeling melden
MN
Maurice N.
WINTERSHOVEN
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Lieverd niet

Ben al 14 dagen aan het wachten en contact is onmogelijk
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

De kwaliteit van het product en de bezorging

De kwaliteit van het product is goed, vacuüm haken die echt goed vastzitten. De bezorging duurde wel heel erg lang. Toen ik na 10 dagen reclameerde, kreeg ik geen respons. Ik weet niet of er iets mis gegaan is of dat het altijd zo lang duurt voor iets wordt bezorgd.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Goede prijs.
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge bewerking en levering
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en goedkoop, beter kunnne niet wensen.
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goede prijs en product zoals beschreven
Beoordeling melden
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep zoals het hoort
Beoordeling melden
JJ
J.M. J.
Almere
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wel betaald, niets ontvangen, geen contact mogelijk

Wij hebben geruime tijd geleden een bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen. Op mails wordt nauwelijks gereageerd. Op dit moment wordt er zelfs helemaal niet meer gereageerd op een vraag van mijn kant. Ik zal niemand aanraden om bij Westfalia te bestellen. Het kan natuurlijk dat iets wat langer duurt, maar zorg dan voor een goede berichtgeving of mogelijkheid tot annuleren.
Beoordeling melden