westfalia.eu- Logo - Beoordelingen

westfalia.eu
Beoordelingen:

447 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.435 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
wat mij in het bijzonder beviel was de aanbieding van hetgeen ik zocht en de prijs. op de site staat dat ik een mail zou krijgen zodra het bestelde het magazijn heeft verlaten maar dat liet wel lang op zich wachten, het kwam niet, pas nadat ik er over gemaild had kreeg ik een bedankje voor de mail en daarbij het bericht dat het bestelde het magazijn had verlaten en zo spoedig mogelijk zou worden bezorgd en dat was dus ook zo. verder heel tevreden.

de meest kritische beoordeling

7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk gezegd is mijn ervaring op dit moment zwaar onvoldoende. Op 5 mei een product besteld (te gebruiken in het “voorjaar”. Het zou binnen 3-5 dagen geleverd worden. Maar elke week schuift de leveringsdatum die op de site staat een week door. Dat is nu al een keer of 4 a 5 gebeurd. Het is nu 7 juni en heb nog steeds niets. Mailberichten worden met een standaard bericht beantwoord. Daarin staat dat er iemand binnen 24 contact opneemt. Dat is een valse belofte want er heeft na 5-6 mailberichten van mij, nog niet 1 keer iemand van Westfalia contact met mij opgenomen. Kortom als ik dit teruglees zou een zware onvoldoende op zijn plaats zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor westfalia.eu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering wordt oneindig(?) elke week een week doorgeschoven en mailberichten worden niet fatsoenlijk beantwoord.

Eerlijk gezegd is mijn ervaring op dit moment zwaar onvoldoende. Op 5 mei een product besteld (te gebruiken in het “voorjaar”. Het zou binnen 3-5 dagen geleverd worden. Maar elke week schuift de leveringsdatum die op de site staat een week door. Dat is nu al een keer of 4 a 5 gebeurd. Het is nu 7 juni en heb nog steeds niets. Mailberichten worden met een standaard bericht beantwoord. Daarin staat dat er iemand binnen 24 contact opneemt. Dat is een valse belofte want er heeft na 5-6 mailberichten van mij, nog niet 1 keer iemand van Westfalia contact met mij opgenomen. Kortom als ik dit teruglees zou een zware onvoldoende op zijn plaats zijn.
Beoordeling melden
WB
W. B.
Boekel
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bosmaaier 4 takt 892450

11/8 2023 Telefonisch gevraagd naar de verschillen tussen de bosmaaier 892450 en 880698, met een prijsverschil van € 50,00?, Resp. €199,99 en € 249,99 Antwoord: "Geen verschil, dan zou ik snel de 892450 bestellen (met gezichtsbescherming beschermkap) dat was een goed advies! ! Order geplaatst en betaald, 1 dag later is de prijs met € 34,71 verlaagd naar €165,28 !! Een correctie of bijv. een extra draadspoel of mes gratis zou fijn zijn. Bij voorbaat dank voor een nette oplossing.
Beoordeling melden
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
wat mij in het bijzonder beviel was de aanbieding van hetgeen ik zocht en de prijs. op de site staat dat ik een mail zou krijgen zodra het bestelde het magazijn heeft verlaten maar dat liet wel lang op zich wachten, het kwam niet, pas nadat ik er over gemaild had kreeg ik een bedankje voor de mail en daarbij het bericht dat het bestelde het magazijn had verlaten en zo spoedig mogelijk zou worden bezorgd en dat was dus ook zo. verder heel tevreden.
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie 600 liter compostbak

Bij het bestellen stond eerlijk beschreven dat het een paar dagen kon duren voordat het bestelde kwam. Maar …… hij kwam eerder dan verwacht. Wij hadden een compostbak 600 liter en een douchemat met zuignapjes besteld. Compostbak is mooi en staat goed in de tuin. Het lijkt degelijk materiaal. De douchemat krult maar om en ligt meer als een rolletje in de douche dan als een mat. Maar dat is misschien een kwestie van tijd.
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keramische warmtelamp besteld; deze gaf echter nauwelijks warmte, ook niet na een uur aangestaan te hebben. Warmte was op 60 cm van de lamp (250W) niet te voelen. Teruggestuurd, geld is 10 dagen later teruggestort. Voorlichting op de site over dit product kan beter, dan had ik het niet besteld. Andere, eerder bestelde producten wel naar tevredenheid.
Beoordeling melden
AV
Ada V.
Spijkenisse
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
7 Witte Tulpen bloem is mooi : maar de stelen hadden halverwege een lichte Huls Waardoor ze twee kleuren hadden , en bij de steel beetje onecht eruit zagen , t kan niet in glazen vaas ik had namelijk al 7 gekocht in Delft en zodoende kon ik t verschil zien beetje jammer voor 7 tulpen +-€25.-
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen aflever adressen te vinden in Nederland. Duurde een week voordat het pakket aankwam. Geen mail hierover ontvangen. Mailadressen werken niet allemaal (service mailadres werkt niet, wel het info mailadres). Pakket kwam overigens goed aan en voldoet aan mijn verwachting.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

De kwaliteit van het product en de bezorging

De kwaliteit van het product is goed, vacuüm haken die echt goed vastzitten. De bezorging duurde wel heel erg lang. Toen ik na 10 dagen reclameerde, kreeg ik geen respons. Ik weet niet of er iets mis gegaan is of dat het altijd zo lang duurt voor iets wordt bezorgd.
Beoordeling melden
RT
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring. Bestelproces, levertijd, bezorging, verpakking en kwaliteit van het product allemaal prima in orde. Enige wat ik nog handig had gevonden was een digitale factuur. (De bijgevoegde papieren factuur is natuurlijk ook te scannen).
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie oven (Caso TO 32 32 l Zwart Vrijstaand T)

Er is geen aparte functie voor alleen convectie (hete lucht). Het is alleen in combinatie. Dat is even wennen maar verder zeer tevreden. Oven is snel warm. De tiptoetsen zijn ook lekker modern. Levering van de oven was ook keurig.
Beoordeling melden
MP
M p.
Schimmert
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering van goede kwaliteit spullen.

De levering van alle spullen was fijn en snel. Ook duidelijke informatie op hun site. Bij verdere vragen over terug te leveren spullen zijn wij ook heel netjes behandeld. Dat verdient beslist een dikke pluim. Chapeau
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dem melding dat de levering zou komen laat te wensen over volgens u berichtgeving zou ik van tevoren een melding ontvangen wanneer het zou komen maar dit is niet gebeurd voor de rest was er niets aan te merken 'n
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was snel. Het neusstuk was te klein wat de eerste keer ook was. En de gegevens moesten vaker, bv tweemaal per jaar, worden meegedeeld zodat ik ook weet of het apparaat ook het juiste is voor mij.
Beoordeling melden
AS
Anje S.
Koekelare
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onze bestelling zeer vlug ontvangen. Er was helaas een onderdeel te kort in het pakket maar onmiddellijk werd het onderdeel apart opgestuurd. We zijn zeer tevreden over de service en prijs/kwaliteit!
Beoordeling melden
PH
Paul H.
Wageningen
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit tegen scherpe prijs. Tijdvak bezorging kan beter. Iedere verzendstap op de minuut traceerbaar. Bezorgdatum zelf hele dag wachten om het eind van de dag geleverd te krijgen.
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Reageren niet en leveren dagen te laat

Zetten op de site dat op voorraad is, dag van levering wordt met dagen overschreden en moet uit Duitsland komen. En als je een mail hierover stuurt met vragen volgt er geen enkele reactie.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
artikel is zoals beschreven, iets meer informatie over de verzending zoals de verzend data. en een track trace code zou handig zijn. de bezorger stond onaangekondigd voor de deur
Beoordeling melden
CL
Cathy L.
Hoofddorp
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
top bedrijf. snelle levering - en een blije consument zeker omdat wij vele oplossingen hebben gezocht voor een juiste matras/laken voor iemand met ALS dit was het ei van Columbus
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zelf als iets misloopt bij de betaling door een technische fout bij het betaalverkeer, werkte Westfalia vrij goed mee naar een oplossing. Dat laat is geapprecieerd.
Beoordeling melden