30 okt 2023
De kwaliteit van het product is goed, vacuüm haken die echt goed vastzitten. De bezorging duurde wel heel erg lang. Toen ik na 10 dagen reclameerde, kreeg ik geen respons. Ik weet niet of er iets mis gegaan is of dat het altijd zo lang duurt voor iets wordt bezorgd.
Wij hebben geruime tijd geleden een bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen. Op mails wordt nauwelijks gereageerd. Op dit moment wordt er zelfs helemaal niet meer gereageerd op een vraag van mijn kant.
Ik zal niemand aanraden om bij Westfalia te bestellen. Het kan natuurlijk dat iets wat langer duurt, maar zorg dan voor een goede berichtgeving of mogelijkheid tot annuleren.
Wel betaald, niets ontvangen, geen contact mogelijk
21 sep 2023
Ik heb tot nu toe niks meer gehoord geen antwoord (automatisch) op mail wanneer mijn bestelling geleverd word
Het liefst wil ik mijn geld terug en ik vertel anders aan iedereen bestel niks bij dit bedrijf ze pikken je geld en je krijgt je bestelling niet ongehoord, ongelofelijk