westfalia.eu- Logo - Beoordelingen

westfalia.eu

90 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.435 beoordelingen in totaal

30 okt 2023
De kwaliteit van het product is goed, vacuüm haken die echt goed vastzitten. De bezorging duurde wel heel erg lang. Toen ik na 10 dagen reclameerde, kreeg ik geen respons. Ik weet niet of er iets mis gegaan is of dat het altijd zo lang duurt voor iets wordt bezorgd.

23 okt 2023
Wij hebben geruime tijd geleden een bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen. Op mails wordt nauwelijks gereageerd. Op dit moment wordt er zelfs helemaal niet meer gereageerd op een vraag van mijn kant. Ik zal niemand aanraden om bij Westfalia te bestellen. Het kan natuurlijk dat iets wat langer duurt, maar zorg dan voor een goede berichtgeving of mogelijkheid tot annuleren.

Beoordelingen voor westfalia.eu

23 okt 2023

Wel betaald, niets ontvangen, geen contact mogelijk

21 sep 2023
Ik heb tot nu toe niks meer gehoord geen antwoord (automatisch) op mail wanneer mijn bestelling geleverd word Het liefst wil ik mijn geld terug en ik vertel anders aan iedereen bestel niks bij dit bedrijf ze pikken je geld en je krijgt je bestelling niet ongehoord, ongelofelijk
JM
Jorn M.
Maassluis
1 nov 2023
Degelijk product, misleidend weergegeven ( niet overzichtelijk ) waardoor het lijkt dat je meer voor je geld krijgt. Ontzettend slecht bereikbaar.
2 nov 2023
reeds 2 maal een email verzonden, bellen mag niet maar er komt geen antwoord betreffende een verzoek voor een retour zending.
15 sep 2023
Niet geleverd , slecht gecommuniceerd, lang geduurd voor betaling terug was . Hoop gewacht voor niks
MN
Maurice N.
WINTERSHOVEN
30 okt 2023

Lieverd niet

Ben al 14 dagen aan het wachten en contact is onmogelijk
19 dec 2023
Nooit antwoord gekregen op mijn mail
3 okt 2023
Pakket komt maar niet!