westfalia.eu- Logo - Beoordelingen

westfalia.eu
Beoordelingen:

210 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.435 beoordelingen in totaal  

4,11
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
wat mij in het bijzonder beviel was de aanbieding van hetgeen ik zocht en de prijs. op de site staat dat ik een mail zou krijgen zodra het bestelde het magazijn heeft verlaten maar dat liet wel lang op zich wachten, het kwam niet, pas nadat ik er over gemaild had kreeg ik een bedankje voor de mail en daarbij het bericht dat het bestelde het magazijn had verlaten en zo spoedig mogelijk zou worden bezorgd en dat was dus ook zo. verder heel tevreden.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
11/8 2023 Telefonisch gevraagd naar de verschillen tussen de bosmaaier 892450 en 880698, met een prijsverschil van € 50,00?, Resp. €199,99 en € 249,99 Antwoord: "Geen verschil, dan zou ik snel de 892450 bestellen (met gezichtsbescherming beschermkap) dat was een goed advies! ! Order geplaatst en betaald, 1 dag later is de prijs met € 34,71 verlaagd naar €165,28 !! Een correctie of bijv. een extra draadspoel of mes gratis zou fijn zijn. Bij voorbaat dank voor een nette oplossing.
WB
W. B.
Boekel
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor westfalia.eu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
wat mij in het bijzonder beviel was de aanbieding van hetgeen ik zocht en de prijs. op de site staat dat ik een mail zou krijgen zodra het bestelde het magazijn heeft verlaten maar dat liet wel lang op zich wachten, het kwam niet, pas nadat ik er over gemaild had kreeg ik een bedankje voor de mail en daarbij het bericht dat het bestelde het magazijn had verlaten en zo spoedig mogelijk zou worden bezorgd en dat was dus ook zo. verder heel tevreden.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

De kwaliteit van het product en de bezorging

De kwaliteit van het product is goed, vacuüm haken die echt goed vastzitten. De bezorging duurde wel heel erg lang. Toen ik na 10 dagen reclameerde, kreeg ik geen respons. Ik weet niet of er iets mis gegaan is of dat het altijd zo lang duurt voor iets wordt bezorgd.
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webshop voor tuin en erf

Webshop voor een doelgroep en niet heel breed, wel goede kwaliteit! Prijs is ook goed, levering iets langer dan gemiddeld. Zeker een plek om vaker iets te kopen.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot nog toe de goede service, het is alleen jammer dat alles per email moet, je kunt niet even advies vragen.
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mensen, Deze beoordelingen deden wij voor het laatst 10 jaar geleden. Persoonlijk contact is de volgende trap
Beoordeling melden
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product voor een goede prijs. Bezorging zou wat sneller kunnen, maar de indicatie klopt wel precies.
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct en goed geleverd. Maar je moet wel even geduld hebben om je pakje te ontvangen ...
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

bitumen tape

Product (bitumen tape) exact als omschreven en snel geleverd.
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle terugkoppeling en levering van een ander type nummer.
Beoordeling melden
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product goed, prijs goed, bezorging duurt alleen wat langer
Beoordeling melden
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed

Ruim assortiment van goede kwaliteit en snelle levering.
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Blij mee, Track en trace kan beter

Track en trace kan beter, is niet echt duidelijk
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede omschrijving, snelle levering
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig netjes op tijd afgeleverd
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering. Goed materiaal
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering prima conform afspraak
Beoordeling melden
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De correcte bediening
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles goed geregeld!!
Beoordeling melden
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzenden duurde lang
Beoordeling melden
JJ
J.M. J.
Almere
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering
Beoordeling melden