westfalia.eu- Logo - Beoordelingen

westfalia.eu
Beoordelingen:

226 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.435 beoordelingen in totaal  

4,15
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
wat mij in het bijzonder beviel was de aanbieding van hetgeen ik zocht en de prijs. op de site staat dat ik een mail zou krijgen zodra het bestelde het magazijn heeft verlaten maar dat liet wel lang op zich wachten, het kwam niet, pas nadat ik er over gemaild had kreeg ik een bedankje voor de mail en daarbij het bericht dat het bestelde het magazijn had verlaten en zo spoedig mogelijk zou worden bezorgd en dat was dus ook zo. verder heel tevreden.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
11/8 2023 Telefonisch gevraagd naar de verschillen tussen de bosmaaier 892450 en 880698, met een prijsverschil van € 50,00?, Resp. €199,99 en € 249,99 Antwoord: "Geen verschil, dan zou ik snel de 892450 bestellen (met gezichtsbescherming beschermkap) dat was een goed advies! ! Order geplaatst en betaald, 1 dag later is de prijs met € 34,71 verlaagd naar €165,28 !! Een correctie of bijv. een extra draadspoel of mes gratis zou fijn zijn. Bij voorbaat dank voor een nette oplossing.
WB
W. B.
Boekel
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor westfalia.eu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RT
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring. Bestelproces, levertijd, bezorging, verpakking en kwaliteit van het product allemaal prima in orde. Enige wat ik nog handig had gevonden was een digitale factuur. (De bijgevoegde papieren factuur is natuurlijk ook te scannen).
Beoordeling melden
MP
M p.
Schimmert
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering van goede kwaliteit spullen.

De levering van alle spullen was fijn en snel. Ook duidelijke informatie op hun site. Bij verdere vragen over terug te leveren spullen zijn wij ook heel netjes behandeld. Dat verdient beslist een dikke pluim. Chapeau
Beoordeling melden
CL
Cathy L.
Hoofddorp
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
top bedrijf. snelle levering - en een blije consument zeker omdat wij vele oplossingen hebben gezocht voor een juiste matras/laken voor iemand met ALS dit was het ei van Columbus
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zelf als iets misloopt bij de betaling door een technische fout bij het betaalverkeer, werkte Westfalia vrij goed mee naar een oplossing. Dat laat is geapprecieerd.
Beoordeling melden
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs/kwaliteit is prima, alleen de afwerking van de messen i.v.m. roest doet me twijfelen. Ook het beschermkapje voor het mes van de grasschaar is een lachertje!
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en alles in orde Plastiek stroken besteld en aan goede prijs. de hoeveelheden zijn wel groot kan niet besteld worden per lopende meter.
Beoordeling melden
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De clean mop twist compleet en goed ingepakt ontvangen. Jammer was alleen dat het een paar dagen duurde voordat ik hem had (5 dagen)
Beoordeling melden
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Omschrijving artikel was heel uitgebreid, geen 'miskoop'!

Omschrijving artikel was duidelijk, je weet dus wat je krijgt. Levering was sneller dan aanvankelijk was opgegeven. Top product!
Beoordeling melden
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot en gemakkelijk besteld op de bijzonder overzichtelijke website en daarna snel thuis ontvangen. Zeer goed verpakt en correct.
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was geheel naar wens. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. De Solar vijverpomp was gunstig geprijsd en werkt perfect.
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

Pas nadat het pakket was geleverd vond ik de mail met t&'t in de spambox. Kunnen jullie niets aan doen natuurlijk.
Beoordeling melden
SH
Silvia H.
Amersfoort
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product zoals beschrijving. Je wordt goed op de hoogte gehouden, voor de bezorging. Netjes en goede afhandeling
Beoordeling melden
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
materiaal was zoals omschreven, duidelijke uitleg op de site, schappelijke prijs en vlugge verzending
Beoordeling melden
RV
Rik V.
Geluwe
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Compacte aszuiger perfect voor dagelijks de pelletkachel asla te reinigen. Duurt halve minuut.
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Precies geleverd wat op de site aangegeven staat, degelijke kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
HV
Hans V.
Klazienaveen
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bezorgtijd korter maken. En een duidelijk overzichtelijke verloop van de bestelling.
Beoordeling melden
AV
A V.
Deventer
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klemmen. Uitstekend product om de goot-egel vast te zetten in de dakgoot. Erg blij mee.
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een kwaliteit en een gebruiksgemak! Top! Een kwalitatief goede en eerlijk bedrijf
Beoordeling melden
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten voor een aantrekkelijke prijs. Vlotte levering, dus zeer tevreden.
Beoordeling melden