westfalia.eu- Logo - Beoordelingen

westfalia.eu
Beoordelingen:

813 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.434 beoordelingen in totaal  

4,29
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een prima product voor deze prijs. Je haalt een temperatuur van 44 graden Celsius met een straal zoals op de foto. Dan is het water ook echt warm. Als je de kraan helemaal opendraait daalt het temperatuur tot 28 graden. Dat is niet meer warm. De reacties dat de kraan lekt kloppen niet. Dan heb je de plastic ringen niet goed geplaatst. Voldoende materiaal om verschillende soorten aansluitingen te realiseren. De boiler werkt inderdaad wel vanaf een bepaalde hoeveelheid water die doorstroomt. Voor veel warmte met grote hoeveelheden water moet je een veel duurder product hebben.

de meest kritische beoordeling

7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk gezegd is mijn ervaring op dit moment zwaar onvoldoende. Op 5 mei een product besteld (te gebruiken in het “voorjaar”. Het zou binnen 3-5 dagen geleverd worden. Maar elke week schuift de leveringsdatum die op de site staat een week door. Dat is nu al een keer of 4 a 5 gebeurd. Het is nu 7 juni en heb nog steeds niets. Mailberichten worden met een standaard bericht beantwoord. Daarin staat dat er iemand binnen 24 contact opneemt. Dat is een valse belofte want er heeft na 5-6 mailberichten van mij, nog niet 1 keer iemand van Westfalia contact met mij opgenomen. Kortom als ik dit teruglees zou een zware onvoldoende op zijn plaats zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor westfalia.eu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product was van goede kwaliteit en prijs was in orde maar product werd veel later dan beloofd geleverd
Beoordeling melden
LV
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website ok, levering duurde wat lang. Aflevering bij GLS vas niet snel, en GLS gebruikte een postkoets.
Beoordeling melden
JS
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ben erg tevreden met Hydas inhalator. De prijs was top en de bestelling en bezorging verliepen prima
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk assortiment voor een prima prijs. De website vind ik optisch te druk, dus ik zoek alleen gericht.
Beoordeling melden
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
materiaal was zoals omschreven, duidelijke uitleg op de site, schappelijke prijs en vlugge verzending
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wafelijzer is defect aangekomen. Hendel voor te openen lag ernaast.Weer ingepakt en retour gestuurd.
Beoordeling melden
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
uitstekende prijs kwaliteit en snelle levering ,,,verpakking was tip top in orde ..........dikke duim
Beoordeling melden
JS
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen bericht wanneer bestelling wordt geleverd, na 3 dagen lag het pakje plotseling bij de voordeur.
Beoordeling melden
26 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle bestellingen werden tot op heden keurig afgehandeld en geleverd,waarvoor mijn dank Westfalia !!
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde huisnr doorgegeven. Onmiddellijk een mail en ontvangen en opgelost Dank je wel hiervoor
Beoordeling melden
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling liep vlot. Opvolging van de levering ook. Geleverd product is perfect. gewoon : PRIMA
Beoordeling melden
23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bezem steel in 2 stukken is slecht. Deze krijg je niet goed vast en blijft draaien en bewegen
Beoordeling melden
RV
Rik V.
Geluwe
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Compacte aszuiger perfect voor dagelijks de pelletkachel asla te reinigen. Duurt halve minuut.
Beoordeling melden
JV
JM v.
Hellevoetsluis
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Telefonisch goed te woord gestaan en makkelijk in online bestellen met een geringe levertijd
Beoordeling melden
EH
Erik H.
Aarschot
29 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, handig kliksysteem, stevig,ge kunt er alle richtingen mee uit.Een aanrader.
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er was een computer storing, vertelde ze mij. Maar de reactie kwam wel 2 dagen later pas.
Beoordeling melden
RH
Rokus H.
Leidschendam
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooi materiaal (geen plastic), netjes afgewerkt, en snel geleverd voor een redelijke prijs
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Precies geleverd wat op de site aangegeven staat, degelijke kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
JM
Julien M.
TESSENDERLO
5 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het werktuig voldoet perfect aan de norm wat ik wenste en was super snel geleverd . Top .
Beoordeling melden
HV
Hans V.
Klazienaveen
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bezorgtijd korter maken. En een duidelijk overzichtelijke verloop van de bestelling.
Beoordeling melden