dermaskinshop.nlReviews

: 855Uitstekend

4,85

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
dermaskinshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dermaskinshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
dermaskinshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dermaskinshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dermaskinshop.nl

53 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

855 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor dermaskinshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Vlotte bestelling met mooie korting en snelle levering, meer moet dat niet zijn! We zijn zeer tevreden over onze aankoop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Snelle levering zonder verzendkosten en een leuk cadeautje erbij. Super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Snelle levering, goede verpakking en fijne service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Produkten worden heel snel geleverd. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle en nette afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Zeer snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
van H D G.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Beoordeling melden