dermaskinshop.nl- Logo - Beoordelingen

dermaskinshop.nl
Beoordelingen:

19 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden987 beoordelingen in totaal  

4,95
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
dermaskinshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor dermaskinshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Good store nice service

Delays and issues with PostNL caused unnecessary frustration this time, but the store has kindly resolved the issue and I’ve placed many other orders with them that have arrived super quickly without issue
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top shop! Super snelle levering, duidelijke webshop, goede communicatie en aandacht voor informatieverstrekking aan de klant. En zeer zeker niet onbelangrijk scherpe prijzen. Als klapper een gratis kadootje toe!
Beoordeling melden
Antwoord van dermaskinshop.nl
8 jun 2023
Dank je wel voor je hele mooie beoordeling. Heel veel plezier met je producten. Hartelijke groeten, Marian
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd is correct zoals vermeld. Natuurlijk valt er een feestdag dan is het normaal dat het de dag daarop pas geleverd wordt. Ook altijd leuk dat je samples bij je pakketje krijgt.
Beoordeling melden
Antwoord van dermaskinshop.nl
4 jun 2023
Dank je wel voor je hele lieve reactie en beoordeling. Hier zijn we heel blij mee. Heel veel plezier met de producten. Hartelijke groeten, Marian
JD
Josien D.
NAARDEN
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Marjan is de beste, altijd snel reageren vriendelijk en kan goed advies geven
Beoordeling melden
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en er zit altijd een klein cadeautje.
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte prijs en snelle verzending. Goeie service
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies en makkelijk met een proefje erbij
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een fantastische creame
Beoordeling melden
Antwoord van dermaskinshop.nl
8 jun 2023
Dank je wel voor je mooie beoordeling en veel plezier met de creme. Hartelijke groeten, Marian
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering Goede prijs
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle service en leuke extraatjes!
Beoordeling melden
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering binnen 24 uur
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en snelle service.
Beoordeling melden
CJ
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
In goede orde ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van dermaskinshop.nl
3 jun 2023
Fijn om te horen dat je, je pakje goed hebt ontvangen. Heel veel plezier ermee. Hartelijke groeten, Marian
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van dermaskinshop.nl
3 jun 2023
Dank je wel voor je beoordeling. Veel plezier met je producten. Hartelijke groeten, Marian