Wifishop.nl- Logo - Beoordelingen

Wifishop.nlReviews

: 3.152Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Wifishop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wifishop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Wifishop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wifishop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Wifishop.nl

316 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.152 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 mei 2022
 
Kwaliteit van het spul staat niet ter discussie. Niet 5 sterren, want ik miste een korte beschrijving of plaatjes van hoe ziet het apparaat er uit nadat de antennes zijn bevestigd. Als a-techneut raakte ik in de war doordat er 4 staafjes (antennes) worden meegeleverd terwijl ik er maar 2 hoef te gebruiken. Nog iets: Het was voor MIJ niet duidelijk dat ik TWEE paalmontagebeugels nodig had, dus ik ga er nu nog maar 1 bestellen. Levering had ik liever via DHL gezien. Post.nl schuift nog al eens (ook deze keer) met de leverdag.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 feb. 2022
Geleverd artikel (een PoE tbv een access point) bleek niet het beloofde vermogen te hebben. Ik reclameerde, de fout werd erkend maar ik kreeg evengoed het advies om toch het geleverde apparaat te gebruiken, dit apparaat zou goed genoeg zijn voor mijn doel. Maar die bewering strookte niet met de aansluitwaarden van jet access point. Ik reclameerde opnieuw en nu werd beloofd dat ik de juiste, iets duurdere versie toegestuurd zou krijgen, zonder meerprijs. Niet veel later ontving ik per mail een betaalverzoek voor de meerprijs. Ik reclameerde opnieuw, kreeg excuses en de belofte dat het vervangende apparaat alsnog zonder meerkosten aan mij verzonden zou worden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Wifishop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Ik wist niet goed welk product ik moest hebben en daar hebben ze mij prima bij geholpen. En toen de installatie niet goed wilde lukken hebben ze mij geholpen om alles perfect te laten werken. Top team
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
De support is snel en denkt met je mee. De afhandeling van retouren is prettig. Eigenlijk voelt de WiFishop voor mij een beetje als de winkel in het dorp.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Levert zoals afgesproken. Lukt iets niet dan word je keurig nagebeld. Top service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Zeer goede en snelle afhandeling van vragen, perfect advies, snelle uitlevering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Zeer snelle, correcte levering en de scherpe prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Duidelijk product en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
 
Snelle levering en goede adviezen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
Snelle levering en prima prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden