Wifishop.nl- Logo - Beoordelingen

Wifishop.nlReviews

: 3.043Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Wifishop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wifishop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Wifishop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wifishop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Wifishop.nl

325 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.043 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 dec. 2021
Waarom maar 5 sterren. (Het kunnen er van mij wel 10 zijn) Wij hebben bij deze winkel een bestelling gedaan en ik kreeg snel het bericht dat het met de post verzonden was. Maar 2 dagen later nog niks in huis. Dus ik kijk op de pagina van post nl en het was al bezorgd, (niet bij ons) toe ik daar een berichtje over zenden naar de verkoper waren ze super hulpvaardig.. 👍 Uiteindelijk is er binnen een dag een nieuwe bestelling weg gegaan. (De webwinkel vond dat ik niet de dupe kon zijn van post.nl) zeldzaam deze service,. Dus ik zou deze winkel zeker aanraden. O,ja en bij vragen hebben deze mensen er ook nog verstand van.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 feb. 2022
Geleverd artikel (een PoE tbv een access point) bleek niet het beloofde vermogen te hebben. Ik reclameerde, de fout werd erkend maar ik kreeg evengoed het advies om toch het geleverde apparaat te gebruiken, dit apparaat zou goed genoeg zijn voor mijn doel. Maar die bewering strookte niet met de aansluitwaarden van jet access point. Ik reclameerde opnieuw en nu werd beloofd dat ik de juiste, iets duurdere versie toegestuurd zou krijgen, zonder meerprijs. Niet veel later ontving ik per mail een betaalverzoek voor de meerprijs. Ik reclameerde opnieuw, kreeg excuses en de belofte dat het vervangende apparaat alsnog zonder meerkosten aan mij verzonden zou worden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Wifishop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Goede prijs en een snelle levering. Alleen jammer dat de Post geen afmelding gaf dat het pakket was afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Ze hebben mooie producten en een hele goede aftersales ga zo door en zeker een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
fijne webshop, duidelijk en overzichtelijk. snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Betrouwbare snelle service en een goede productprijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Altijd snel geleverd en veel keus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goede uitleg en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Veel vakkennis en super geholpen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Goed bedrijf goede voorlichting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Prima technische voorlichting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
van M. B.
Snel verzonden, goed geprijsd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Fijne zaak, goede uitleg.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Zeer goed materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
snel en betrouwbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel en duidelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden