Wifishop.nl- Logo - Beoordelingen

Wifishop.nl
Beoordelingen:

359 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.458 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Wifishop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het materiaal op zich, dat kennen we heel grondig. Ik wist wat ik kocht; straks op een half uur de boel instellen en boeken toe voor de week. Ontvangst was een zooitje maar integraal toe te schrijven aan PostNL: zetten ze (zeggen ze) mijn bestelling zomaar aan de ingang van een bedrijvencomplex; geen aanmelding + ze tekenen zelf. Pakketje verloren gegaan dus ... Goed opgelost door het team van Kommago: vrijdag had ik al een nieuw pakketje. PostNL heeft blijkbaar niks geleerd uit wat er de 1ste keer misging want identiek gelijkaardig scenario bij de 2de levering, gelukkig wisten we nu wat er zat aan te komen en keken wij uit naar domst van de (zelfde!) bezorger. Dikke pluim voor Jolanda en team! Probeer wel zo snel mogelijk af te geraken van die PostNL.be 'jongens' want klaarblijkelijk is 'beroeps-ernst' een loos begrip voor hun ("even het gezeur over ons heen laten komen, de nageltjes vijlen en een papiertje invullen voor de verzekering").

de meest kritische beoordeling

25 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hoewel op de website vermeld werd dat besteld artikel voorradig was en levering en in 1 - 3 dagen zou geschieden was het artikel niet voorradig. Kreeg een berichtje dat het nog niet bekend was wanneer ze het geleverd kregen en zal dan weer bericht krijgen als ze meer weten. Jammer zo.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Wifishop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Valse start maar perfect aangepakt

Het materiaal op zich, dat kennen we heel grondig. Ik wist wat ik kocht; straks op een half uur de boel instellen en boeken toe voor de week. Ontvangst was een zooitje maar integraal toe te schrijven aan PostNL: zetten ze (zeggen ze) mijn bestelling zomaar aan de ingang van een bedrijvencomplex; geen aanmelding + ze tekenen zelf. Pakketje verloren gegaan dus ... Goed opgelost door het team van Kommago: vrijdag had ik al een nieuw pakketje. PostNL heeft blijkbaar niks geleerd uit wat er de 1ste keer misging want identiek gelijkaardig scenario bij de 2de levering, gelukkig wisten we nu wat er zat aan te komen en keken wij uit naar domst van de (zelfde!) bezorger. Dikke pluim voor Jolanda en team! Probeer wel zo snel mogelijk af te geraken van die PostNL.be 'jongens' want klaarblijkelijk is 'beroeps-ernst' een loos begrip voor hun ("even het gezeur over ons heen laten komen, de nageltjes vijlen en een papiertje invullen voor de verzekering").
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed

De informatie op de site was duidelijk. De levering was heel snel, de spullen waren netjes verpakt.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, exact diegene die ik nodig had om mijn defecte te vervangen
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Al jaren lang een geweldig betrouwbare onderneming
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke uitleg via chat. snelle levering.
Beoordeling melden
PU
Patrick u.
beringen
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling met de correcte info
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer lage prijs en super snel geleverd.
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heldere website en snelle levering
Beoordeling melden
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

ARUBA INSTANT ON

Snelle bezorging en goed verpakt.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijke communicatie!
Beoordeling melden
21 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

tevreden

Spullen besteld, snel verzonden.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed prijzen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en bezorging
Beoordeling melden
FW
Fa W.
Simpelveld
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Altijd weer graag

Zoals iedere keer, perfect
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
Johan V.
Izegem
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden