Wifishop.nl- Logo - Beoordelingen

Wifishop.nl
Beoordelingen:

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.560 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het materiaal op zich, dat kennen we heel grondig. Ik wist wat ik kocht; straks op een half uur de boel instellen en boeken toe voor de week. Ontvangst was een zooitje maar integraal toe te schrijven aan PostNL: zetten ze (zeggen ze) mijn bestelling zomaar aan de ingang van een bedrijvencomplex; geen aanmelding + ze tekenen zelf. Pakketje verloren gegaan dus ... Goed opgelost door het team van Kommago: vrijdag had ik al een nieuw pakketje. PostNL heeft blijkbaar niks geleerd uit wat er de 1ste keer misging want identiek gelijkaardig scenario bij de 2de levering, gelukkig wisten we nu wat er zat aan te komen en keken wij uit naar domst van de (zelfde!) bezorger. Dikke pluim voor Jolanda en team! Probeer wel zo snel mogelijk af te geraken van die PostNL.be 'jongens' want klaarblijkelijk is 'beroeps-ernst' een loos begrip voor hun ("even het gezeur over ons heen laten komen, de nageltjes vijlen en een papiertje invullen voor de verzekering").

Meest relevante negatieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
when I first called I was told that I would receive a telephone call from a support engineer. This never happened. I then received an email from some support person that was 100% not related to what my original question was. I then replied to this email address trying to clarify my concerns and as yet have not received any support or feedback.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Wifishop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kon de bestelling op locatie ophalen.
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles dik in orde

Er zat zelfs een zakje paaseieren in. Altijd lekker. Bestelling ging zoals het hoort, je besteld en het wordt thuis bezorgd. Bestelling ging vlekkeloos zoals ook de bezorging. Alles goed ingepakt en dik in orde. Geen problemen ondervonden.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

afhandeling garantie

Ik had een accespoint wat binnen de garantie periode defect was. na terug sturen oude antenne, de volgende werkdag al een nieuwe ontvangen.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
conform de aanbieding binnen 1 dag geleverd; ik heb m nog niet geinstalleerd dus kan over praktische ervaring nog niets zeggen.
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Paar keer al besteld , en het is altijd super snel thuis. Bestel hier voortaan mijn wifi en netwerk spullen
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
wifi shop belooft levertijd twee a drie dagen maar dat wordt niet nageleefd voor de rest is het prima.
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

snelle verzending, op voorraad.

Op voorraad, zeer snelle verzending, goed op de hoogte gehouden, goed verpakt bezorgd, vertrouwen..
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deskundig advies en technische ondersteuning als de installatie wat problemen geeft.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

fijn bedrijf fijne prijzen en snelle levering TOP
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat er van ze verwacht mag worden.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super duidelijk en gelijk geleverd TOP
Beoordeling melden
FW
Fa W.
Simpelveld
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site, en grote keuze
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, zoals beloofd.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, snelle levering
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd zoals het hoort
Beoordeling melden
FD
Fred D.
Houten
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en prima service
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies!
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden