Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten waarderen de snelle en tijdige levering van bestellingen, het deskundige en persoonlijke advies en de uitstekende, klantgerichte service met proactieve medewerkers. De heldere en snelle communicatie wordt zeer gewaardeerd, vooral bij wijzigingen of problemen met bestellingen. Daarnaast wordt het brede en kwalitatieve assortiment, inclusief unieke producten, geprezen en zijn de prijzen over het algemeen scherp en concurrerend. Sommige klanten noemen vertragingen bij de levering, en de afhandeling van retourzendingen en aftersales wordt soms als traag of onduidelijk ervaren. Daarnaast zijn er af en toe opmerkingen over hogere kosten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWifishop.nl
Goede producten + service / paar verbeterpuntjes.
Prijs van product was erg scherp, verzending verliep niet helemaal lekker
Uitstekende service en advies
Opvallend voor mij vooral is dat wifishop na zoveel jaren (5+) dat ik daar netwerkproducten koop, nog steeds dezelfde goede servíce (goede en snelle communicatie) EN KENNIS van zaken heeft als ik echt
Bestelling en prijzen prima, verzending kon beter
Bestellen ging uitstekend en papieren verpakking
Goede producten/diensten
Extra seintje als niet alles voorradig is?
Fast delivery, very good klantenservice
Een product was niet op voorraad, snel oplossing gevonden
Prima antennekabel
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31306691221
- Wifishop.nl