Wifishop.nl

3.963 reviews in totaal   403 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, het ruime en diverse assortiment met unieke producten, en de overzichtelijke webshop met duidelijke filters en productbeschrijvingen. De service wordt als uitstekend, klantgericht en proactief ervaren, waarbij het gegeven advies als persoonlijk en deskundig wordt gewaardeerd. Ook de communicatie wordt vaak geprezen vanwege de duidelijkheid en tijdigheid. Negatieve aspecten die genoemd worden zijn onder andere de soms optredende vertragingen of onduidelijkheid over de levertijd, frustraties door een gebrek aan updates over beschikbaarheid, en het feit dat de actuele voorraad niet altijd duidelijk zichtbaar is, wat tot teleurstelling of vertraging kan leiden. Ook wordt soms opgemerkt dat detailinformatie bij producten ontbreekt.

ReviewsWifishop.nl

Er valt niets te verbeteren wat mij betreft ;-) Opvallend voor mij vooral is dat wifishop na zoveel jaren (5+) dat ik daar netwerkproducten koop, nog steeds dezelfde goede servíce (goede en snelle communicatie) EN KENNIS van zaken heeft als ik echt ('diepe) technische vragen heb. Ze geven dan een goed advies die niet altijd in hun (financieel) zakelijk voordeel is ... Kortom voor mij is Wifishop geen 'dozenschuiver' ...

Bestelling en prijzen prima, verzending kon beter

De bestelling was goed geregeld en de prijzen waren prima. Er stond dat als er voor een bepaalde tijd werd besteld, het direct werd verzonden, maar dat duurde helaas een dag langer. Daardoor waren we niet thuis en vond postnl het een goed idee om het pakketje achter de containers te droppen. Gelukkig had ik iemand die het even kon weghalen en het dus veilig kon stellen.
Uitstekende en proactieve service! Vanwege een benodigde wijziging in mijn opdracht nam ik contact op met Wifishop. Dit is vervolgens binnen een half uur vakkundig verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Zeer efficiënt en klantgericht gehandeld. Mijn complimenten!

Bestellen ging uitstekend en papieren verpakking

Bestellen ging uitstekend, met de juiste suggesties voor producten die je nog meer nodig hebt. Alles snel bezorgd en voor mij belangrijk: ingepakt met alleen papier, zonder plastic. Ook diverse leveranciers leveren apparaten zonder plastic verpakking

Extra seintje als niet alles voorradig is?

Bij het doen van de bestelling was niet duidelijk dat een (klein) deel niet voorradig was en de verzending dus opgehouden zou worden. Telefonisch goed geholpen om verdere vertraging te voorkomen. Misschien iets prominenter melden bij het doen van de bestelling. Verder prima: normale prijzen, nette verzending en telefonisch bereikbaar.

Een product was niet op voorraad, snel oplossing gevonden

Een product was niet op voorraad, dankzij een belletje van de klantenservice kon ik dit product vervangen door een ander product en toch snel mijn bestelling ontvangen. Het is zeer fijn dat ze meedenken waardoor je snel verder kan :)
Super tevreden, bestelling ‘s ochtends geplaatst en een dag later in huis! De nieuwe EAP772’s zijn echt een upgrade over mijn de oude 245’s en het Omada systeem is echt volwassen aan het worden.
Het eerste advies was super de levering redelijk . Daarna viel het mij tegen dat je bij een installatie vraag, een ticket moet sturen die dan binnen x periode beantwoord wordt. Dit terwijl je op locatie bezig bent. Verder prima spul geleverd gezien het eerste goede advies heb ik geen prijs vergelijk gedaan. Had de stille aanname dat de aftersales net zo hulpvaardig was
+ Overzichtelijke website. + Snelle levering. + Op eerste oog lijkt de voorraad goed te zijn. + Datasheets staan op website. +/- Geen link naar de website van de fabrikant. +/- Helaas geen 2BA koppeling. - Prijzen zijn voor ons hoger dan bij andere leveranciers. Nog onbekend: Technische support RMA afhandeling
TP-link CPE 710 werkt volledig naar verwachting. Eindelijk Wifi in tuin! Wel niet zo eenvoudig om in te stellen, maar niets dat ChatGpt niet kan oplossen
Alles op tijd geleverd zoals het hoort, bedankt. Over garantie en dergelijke kan ik niet over meespreken omdat er momenteel geen problemen zijn.

Altijd fijn om hier te bestellen

Altijd fijn om bij de wifi of routershop te bestellen. Snelle levering en als je wilt kun je ophalen in Utrecht. Prima service

Steun Deco wifi mesh

ik zocht een steun voor mijn deco nesh point. Ik vond die bij wifi-shop. Bestellen wwas simpel en product erd snel geleverd. Voldoet prima aan mijn behoefte

Prima assortiment, goede verzending

Prima assortiment, de enige aanbieder van Alfa Networks WiFi-adapters (naast Amazon, maar daar bestel ik uit principe niet). Product werkt goed.
Leverbelofte maakte het verschil om hier te bestellen en werd waargemaakt. Wifi probleem was snel weer opgelost.

alles goed, behalve oude hw versie

Op zich is alles perfect verlopen (snel+volledig, goede prijs). Enigst negatieve punt. De hardwareversie van de TP-Link Accesspoint was niet de actuele versie V4. Dit stond niet in de productomschrijving vermeld. Omdat men zo opdringerig is met beoordeling geef ik dit aan.

Goed advies en goede correctie van bestelling

Voordat ik bestelde heb ik per mail een vraag gesteld. Men heeft mij gebeld en per mail advies gegeven. Mijn bestelling bevatte 1 foutje en daar hebben ze mij vervolgens voor gebeld dat een goedkopere adapter ook voldeed!
Hele ruime keuze van goedkoop tot flink aan de prijs en beter. Goede adviezen en snelle levering.
Everything was perfect, ordering, delivery and material Thanks
Heb gebeld over de bezorging. De medewerker gaf aan dat het op 1 product bleef hangen. Samen overeengekomen dat het wordt verdeeld in 2 bezorgingen. Ik was ook de adapter vergeten van de switch, wat hij keurig opmerkte. Dik tevreden!