Kellys-expat-shopping.nl
Beoordelingen:

416 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.563 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Customer service on phone was great. Delivery was great and quick, order arrived a day before estimated delivery date. I am super pleased with the service and the items ordered, price of items also great. And I would definitely purchase same items again now that I know where to purchase the items I bought. Happy and satisfied customer. This website is a must to visit and purchase British items at a very good price 👍🏽

de meest kritische beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e bestelling was perfect, de 2e gaat mis met leveren, maar ze reageren niet op mijn mails. triest, er is dan ook geen mogelijkheid om het fatsoenlijk op te lossen, ik had graag mijn bestelling ontvangen. wel keurig opgelost door trusted shops, ik krijg mijn geld teug.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kellys-expat-shopping.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(369)
(36)
Resetten
MH
M H.
Drongelen
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Excellent resource for American products in Netherlands

The order was packed well and arrived in good condition. Tracking service is much appreciated and the delivery came in a reasonable amount of time. Of course, the products are great! What I appreciate most if that Kelly’s exists. I am so happy to have a resource for special items right here in Holland. I just wish Kelly’s stocked Toll House Chocolate Chips and C&H Brown Sugar. Then all would be perfect! Many thanks!
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Eindelijk weer een Cadbury crunchie bar!

Wat is het fijn om een Cadbury crunchie bar te proeven, die vind je nooit in Nederland. Ook mijn PG tips waren bijna op en nu niet meer. scheelt toch weer een reisje naar de UK :-). Alles is snel bezorgd en zeer goed verpakt. Top!!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Enorm snelle verzending. Verzendkosten zijn wat aan de hoge kant maat als je ziet hoe alles ingepakt is dan snap je die kosten wel. Goed aanbod en alles smaakt even goed.
Beoordeling melden
KW
Kim W.
Gendt
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!!

Mooie selectie producten om uit te kiezen. We zijn goed geslaagd. Verpakking van de producten is zorgvuldig en zeer goed. Alles kwam dan ook goed aan. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Old mout cider

Snelle levering. Veel keus, erg blij met de old mout cider, kon ik niet meer vinden bij ons in de buurt, nu gewoon thuis gestuurd.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Heb hier altijd vaker besteld en ik ben altijd tevreden over hoe het word ingepakt en dat alle producten goed zijn
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend!

Snelle verzending, met zeer veel zorg ingepakt, erg blij met de Engelse producten.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zelf levering Na verzending bericht van dhl en kan je pakketje volgen
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitgebreide selectie van Amerikaanse…

Uitgebreide selectie van Amerikaanse producten en snelle levering!
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, bestellen is makkelijk en overzichtelijk
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend!

Heerlijke producten en prima verzorgd geleverd, aanrader!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering op tijd, ruime keuze ,en goede klantenservice
Beoordeling melden
TB
Thea B.
Hellevoetsluis
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en blij met deze winkel
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en het is goed verpakt
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon prima de afspraak nagekomen.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel , zeer netjes verpakt
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, prima prijzen
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goed product
Beoordeling melden
TB
Thea B.
Hellevoetsluis
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed verpakt
Beoordeling melden