specialspex.com

465 reviews in totaal   153 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de uitstekende, snelle en persoonlijke service van het bedrijf. Het deskundige en persoonlijke advies wordt gewaardeerd, wat vaak resulteert in een bril die goed aansluit op de wensen van de klant. De communicatie wordt doorgaans als duidelijk, snel en vriendelijk ervaren. Daarnaast wordt de kwaliteit van de brillen en glazen vaak als uitstekend en duurzaam omschreven. De snelheid van levering wordt regelmatig positief genoemd. Klanten waarderen verder de persoonlijke en klantgerichte benadering, en het bedrijf wordt geprezen voor het meedenken en zoeken naar oplossingen bij problemen. Sommige klanten melden echter negatieve ervaringen met de service en ondervinden soms moeite om reactie te krijgen via het communicatieplatform. Daarnaast zijn er meldingen van vertragingen of late levering en is het niet altijd gelukt om alle problemen volledig naar tevredenheid op te lossen.

Reviewsspecialspex.com

Zeer vriendelijk personeel. Geven goed advies.

Antwoord van specialspex.com

Beste Davy, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Team Specialspex

Aanrader voor sporters op zoek naar een duurzame oplossing voor scherp zicht tijdens sportactiviteiten, nu en in de toekomst

Product: Ruby Project Rydon - Matte Black Pluspunten: • Meekleurende glazen passen zich snel aan wisselende lichtomstandigheden aan • Multifocale correctie werkt goed tijdens dynamische bewegingen • Geen beslagen glazen, ook bij intensieve inspanning • Comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik • Geen lenzen meer nodig: praktisch en hygiënisch Conclusie: Deze sportbril biedt een uitstekende balans tussen comfort, stabiliteit en optische ondersteuning. Een aanrader voor sporters die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor scherp zicht tijdens het bewegen—nu én in de toekomst.

Antwoord van specialspex.com

Beste Marleen, Wat een mooie feedback, wat fijn dat de bril je goed bevalt! Dank je wel.
Snel en duidelijke antwoorden op de gestelde vragen. Levering sneller dan de voorziene 14 dagen.

Antwoord van specialspex.com

Beste Bart, Bedankt voor je review! Fijn dat je onze antwoorden duidelijk vond en dat de levering sneller ging dan verwacht.
Ik zou het niet weten fijne winkel enpersoneel

Antwoord van specialspex.com

Beste Kees, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze winkel en het personeel zo hebt ervaren. Groet, Team Specialspex
Persoonlijke benadering en vakmanschap!

Antwoord van specialspex.com

Beste Paul, Dank voor de feedback over onze persoonlijke benadering en vakmanschap. Groet, Team Specialspex

Deskundig en uitstekend advies

Goed geholpen in de winkel on de sterkte van de lenzen te bevestigen en met uitstekend advies over montuur en type glazen. Met een mooie fietsbril als resultaat.

Antwoord van specialspex.com

Beste Hans, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het bepalen van de juiste sterkte en het kiezen van het montuur en de glazen. Veel plezier met je fietsbril!
Blijven zoals jullie nu zijn

Beste Ronald, Dank voor de feedback! Fijn om te horen. Groet, Team Specialspex
Prima service.

Antwoord van specialspex.com

Beste Ab, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Groet, Team Specialspex
Levering werd veel later dan gepland. Verhaal was dat leverancier van Spesialspex te laat uitleverde. Was jammer. Ze hebben het gecompenseerd met een nekwarmer voor de wintersport.

Antwoord van specialspex.com

Beste Pieter Jan, Bedankt voor je review! Wat jammer dat de levering later was dan gepland, dat was zeker niet de bedoeling. Fijn dat we het met een nekwarmer konden goedmaken en dat je er alsnog van kon genieten tijdens je wintersport.

Top fietsbril

Met Specialspex in Leiden een afspraak gemaakt voor een fietsbril met glazen op sterkte. Heel vriendelijke ontvangst en dito uitleg, ondanks voorschrift oogarts werd er voor alle zekerheid toch nog een uitgebreide oogtest gedaan. Dus ik ben een heel tevreden klant en kom hier zeker terug.

Antwoord van specialspex.com

Beste Jeffrey, Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent en blij bent met je nieuwe fietsbril! Bedankt voor je uitgebreide review en de mooie foto’s. Tot ziens in Leiden!
Prima, maar je bril thuis ontvangen zonder af te stellen mag van mij anders

Antwoord van specialspex.com

Dank je voor je aanvulling. Je hebt helemaal gelijk dat het fijn is als een bril direct goed afgesteld is bij ontvangst. Veel van onze (sport)brillen hebben een vrij universele pasvorm, waardoor ze vaak maar beperkt afgesteld hoeven te worden. Je bent natuurlijk altijd welkom om langs te komen, dan stellen we je bril kosteloos en precies naar wens voor je af. Groet, Team Specialspex

Professioneel

Professionele, persoonlijke behandeling zodat men zeker is van een correcte levering, helemaal top!

Antwoord van specialspex.com

Beste Alex, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze professionele en persoonlijke aanpak zo waardeert.
Bril geleverd zoals beloofd

Antwoord van specialspex.com

Beste Peter, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bril geleverd is zoals beloofd. Veel plezier ermee! Groet, team Specialspex
Goede service , goed product goede informatie mbt levering

Antwoord van specialspex.com

Beste Ruud, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze service, het product en de informatie over de levering.
Duidelijk en met vakkennis

Antwoord van specialspex.com

Beste Kees, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk en deskundig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, team Specialspex
Telefonisch gemakkelijk bereikbaar

Beste W. Ros, Bedankt voor je feedback! Gr. Team Specialspex
niet alleen goede producten, maar ook prima begeleiding en info, geen moeite te veel.

Antwoord van specialspex.com

Beste Geert, Bedankt voor je review! Fijn dat je niet alleen blij bent met de producten, maar ook met onze begeleiding en informatie.