Den Hartog Machines en Gereedschappen

164 reviews in totaal   95 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de uitstekende en flexibele service met persoonlijke aandacht, en de duidelijke en attente communicatie. Daarnaast wordt de vriendelijkheid van het personeel en de prettige sfeer in de winkel gewaardeerd, evenals de goede tot boven verwachting geachte productkwaliteit. Enkele klanten geven echter aan problemen te hebben ervaren met de vervoerder of niet nagekomen levertijden. Ook wordt soms melding gemaakt van onvolledige of trage communicatie, vooral bij vertragingen, en zijn sommige klanten teleurgesteld in specifieke producten.

ReviewsDen Hartog Machines en Gereedschappen

Bestelling en levering zeer vlot en correct verlopen. De chauffeur van de koerierdienst heeft de bestelling wel voor de deur afgezet zonder aan te bellen. Gelieve jullie koerierdienst te vragen in de toekomst te willen aanbellen wanneer ze een pakket leveren.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles soepel is verlopen. We gaan je opmerking over het aanbellen zeker meenemen ter verbetering.

Wat beter zou kunnen is een beter transporteur nemen

DEN HARTOG is een goede zaak, wat beter zou kunnen is dat ze een betere transporteur nemen voor het afleveren van de goederen. Met de huidige transporteur Transmissie al enige leveringsproblemen gehad, o.a. goederen zijn afgeleverd die voor een andere klant waren en de levertijden werden niet nageleefd.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor je review en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Jammer van de ervaring met de transporteur, we nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren.
Gebeld worden omdat iets niet op voorraad was. Dit werd vervangen door hetzelfde product, dezelfde hoeveelheid maar dan in 5 kleinere verpakkingen. Prima geregeld!!

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Mooi dat we samen snel tot een passende oplossing kwamen. Dank voor je mooie review!
Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en ze waren meten super flexibel en behulpzaam om dit foutje aan te passen. Fijne mensen en Romy in het bijzonder.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Top, bedankt voor je review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Super vriendelijke klantenservice en snelle levering

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice en de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
H B
Henk B.
Zuidlaren
Prima info op web en betrouwbaar verpakt en geleverd

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat de informatie op onze website duidelijk was en dat je bestelling goed verpakt en geleverd is. Veel plezier met je aankoop!

Keurig. Vlot en netjes.

Meerdere bestellingen gedaan bij Den Hartog. Altijd keurig en snel verstuurd. Geen klagen van mijn kant.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor je vertrouwen in ons! Goed om te horen dat alles elke keer naar wens is.
Goede prijs! Heldere communicatie!

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor deze fijne woorden en de 5 sterren! Mooi dat je tevreden bent over onze prijs en service. We staan graag weer voor je klaar!
Alles conform afspraak en goede communicatie.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Super om te lezen, bedankt voor je beoordeling!
De communicatie kan denk ik beter naar klanten toe, als het langer dan gebruikelijk duurt voor iets geleverd wordt dan kun je dan ook even zeggen.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor je eerlijke beoordeling. We vinden het belangrijk om klanten op de hoogte te houden. Jammer dat dit niet als voldoende is ervaren. We nemen dit zeker mee voor verbetering!
H J
Henk J.
Prima product en snelle leevering

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Top, bedankt voor de 5-sterren! Mooi dat alles naar wens is gelopen.
D L
Dirk L.

Prima in orde

+ Mooi product (bankschroef) + Prima prijs voor deze kwaliteit + Super snel verzonden

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor je feedback! Mooi dat alles naar wens is, van kwaliteit tot levering. Daar doen we het voor!
Fijne zaak met vriendelijke mensen en snelle afhandeling van bestellingen 👍.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Dank je wel voor je mooie woorden! Goed om te horen dat je ons als fijne zaak hebt ervaren.
H A
Hans a.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Top, bedankt voor de 5-sterren. Dat waarderen we!
Gaven op tijd aan dat het niet meer op vrrd was maar dat ze zo spoedig mogelijk het zouden opsturen

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Top, bedankt voor je review! Goed om te horen dat onze communicatie duidelijk was en dat we het snel hebben kunnen oplossen.
Zeer behulpzaam en snel geregeld wat ik nodig had. Bedankt

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor de mooie review, daar worden we blij van!
Geen informatie over de datum van levering. Nog gebeld en kreeg daar te horen dat ik een track en trace code kreeg, deze nooit ontvangen en daardoor was de bestelling geleverd zonder dat er iemand aanwezig was.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor je feedback, Annemiek. Vervelend om te horen dat je geen track & trace hebt ontvangen en dat de levering onverwacht plaatsvond. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. De transporteur stuurt normaliter wel een track & trace, jammer dat het in dit geval niet goed is gegaan.
G A
G A.
Snel bezorgd, product goed en netjes verpakt en functioneert prima.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Top, bedankt voor je review! Mooi dat alles goed en snel is verlopen.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Bedankt voor de review! Fijn dat je tevreden bent.

Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!