Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, met vriendelijk personeel en flexibele oplossingen. Daarnaast wordt de communicatie meestal als duidelijk omschreven. Producten worden doorgaans als van goede tot uitstekende kwaliteit beschouwd. Ook de prijs wordt vaak als prima of goed ervaren. Toch zijn er enkele klachten over vertragingen en bezorgproblemen. Sommige klanten missen updates over levertijden of status. Daarnaast vinden enkele klanten bepaalde kosten aan de hoge kant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDen Hartog Machines en Gereedschappen
Bestelling en levering zeer vlot en correct verlopen. De chauffeur van de koerierdienst heeft de bestelling wel voor de deur afgezet zonder aan te bellen. Gelieve jullie koerierdienst te vragen in de toekomst te willen aanbellen wanneer ze een pakket leveren.
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles soepel is verlopen. We gaan je opmerking over het aanbellen zeker meenemen ter verbetering.
Al jarenlang betrouwbaar leverancier voor diverse automotive werkplaats benodigdheden. Tevens uitstekend deskundig advies, gaat zo door!
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen door de jaren heen! Leuk om te horen dat je onze service en het advies waardeert.
Wat beter zou kunnen is een beter transporteur nemen
DEN HARTOG is een goede zaak, wat beter zou kunnen is dat ze een betere transporteur nemen voor het afleveren van de goederen. Met de huidige transporteur Transmissie al enige leveringsproblemen gehad, o.a. goederen zijn afgeleverd die voor een andere klant waren en de levertijden werden niet nageleefd.
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je review en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Jammer van de ervaring met de transporteur, we nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren.
Helder overzicht, goede prijzen, op rekenming betalen zou fijn zijn.
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt ook voor je suggestie om op rekening te kunnen betalen. Via onze webshop bieden we deze betaalmethode momenteel niet aan. Voor onze vaste zakelijke klanten is betalen op rekening uiteraard wel mogelijk. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Gebeld worden omdat iets niet op voorraad was. Dit werd vervangen door hetzelfde product, dezelfde hoeveelheid maar dan in 5 kleinere verpakkingen.
Prima geregeld!!
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Mooi dat we samen snel tot een passende oplossing kwamen. Dank voor je mooie review!
Zou mooi zijn als Hertog vrijstelling zou krijgen om door de kil tunnel te magen rijden als klant
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je review! Dat zou inderdaad een mooie oplossing zijn. Helaas hebben wij daar geen invloed op, maar we begrijpen heel goed dat het prettig zou zijn als dat mogelijk was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Zondag besteld woensdag in huis. Super en goed produkt
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat het product naar wens is.
Optijd, en goede kwalitijd
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling!
Doen wat ze zeggen en snelle correcte levering
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling!
kan niet verbeterd worden, super
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor deze 5-sterrenbeoordeling! Wat leuk om te lezen dat je vindt dat er niets verbeterd hoeft te worden. Dat is een mooi compliment.
zeer goed geregeld
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Super, bedankt voor je leuke review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en ze waren meten super flexibel en behulpzaam om dit foutje aan te passen. Fijne mensen en Romy in het bijzonder.
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Top, bedankt voor je review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Snelle levering.
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
5-sterren, daar doen we het voor! Bedankt.
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Dank je wel voor deze mooie waardering! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.
Super vriendelijke klantenservice en snelle levering
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice en de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
Haspel was deels niet goed in elkaar gezet
Haspel was deels al in elkaar gezet, maar verkeerd. Kon dus alles weer loshalen
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je beoordeling en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de haspel deels verkeerd gemonteerd was. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden en nemen dit mee zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Alles ok
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Goed om te horen, bedankt voor de 5-sterren!
5-sterren, super! Bedankt.
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling!
Antwoord van Den Hartog Machines en Gereedschappen
Fijn dat alles naar wens was!