Gadero.nl- Logo - Beoordelingen

Gadero.nl
Beoordelingen:

244 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.941 beoordelingen in totaal  

4,08
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 jun. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gadero.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zowel telefonisch als via email goed bereikbaar en snel antwoord op mijn vraag. Er werd proactief een oplossing aangedragen. Kwaliteit product ziet er goed uit, duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Afhalen order verliep vlot, een vriendelijke medewerker wijst je waar de bestelling klaar ligt. Voor afhalen moet je wel rekening houden dat er afhankelijk van wanneer je besteld een aantal dagen tussen zit voor je het af kan halen doordat veel aangeleverd moet worden vanuit Groningen.

de meest kritische beoordeling

23 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb losse schuttingdelen (en toebehoren) besteld bij Gadero. Met deze schuttingdelen wil ik een zijwand voor onze overkapping maken. Aangezien de producten op voorraad zouden zijn en het materiaal me aanstond heb ik bij Gadero een bestelling geplaatst. De levering liet langer op zich wachten dan gehoopt, vanwege de drukte kan dit gebeuren, maar het was erg vervelend omdat de rest van de bouw hierdoor ook vertraging opliep. Inmiddels zouden de producten geleverd zijn, maar er is niet aangebeld (gecontroleerd met videodeurbel) en ik was thuis. Na een aantal telefoontjes bleek dat de producten zelfs voor het huis zouden moeten staan. Helaas stonden deze een aantal huizen verder en gezien de hoeveelheid materiaal was dit erg vervelend. Wat het nog vervelender maakte, is dat een aantal schuttingplanken beschadigd waren, maar vooral dat bepaalde onderdelen ontbraken. Ik heb hier meteen voor gebeld en gemaild en ondanks dat alle medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk waren, was het klaarblijkelijk moeilijk om de producten terug te vinden in de bestelling, terwijl ik deze lijst zelf wel doorgestuurd heb gekregen door Gadero. Tevens bleek dat het product dat ik nodig had, toch niet op voorraad was, ondanks dat hier contant mee werd geadverteerd. Mijn advies… wijzig de voorraadstatus om consumenten een realistisch beeld van de levertijd te geven. Inmiddels vele telefoontjes, mailtjes (11!) verder om een en ander te verduidelijken. Artikelnummers, foto’s etc. bleek toch niet voldoende te zijn. Helemaal nadat gisteren ik na 4(!) weken na bestelling naast vervangende planken, alsnog een verkeerd artikel ontvangen heb en niet het product waar al zoveel contact over is geweest. Al deze mailtjes en telefoontjes met letterlijke artikelnummers en beschrijvingen blijken niet voldoende te zijn. Terugbelverzoeken worden niet in behandeling genomen en lang verhaal kort, ik kan nog steeds niet vooruit. Ik ben mijns inziens redelijk geduldig geweest, maar er lijkt simpelweg geen schot in de zaak te zitten. Liever plaats ik positieve reviews, maar het lukt me op andere wijze niet om beweging te creëren om simpelweg één type product te leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gadero.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(129)
(9)
Resetten
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
15 nov. 2023
Beste Eppo, bedankt voor uw beoordeling. Goed om te zien dat u tevreden bent. We zien u graag terug bij Gadero!
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Moeilijk om goede afspraken met Gadero te maken.

De afstemming en communicatie met Gadero gaat moeizaam. Diverse keren contact op moeten nemen om de juiste spullen aangeleverd te krijgen. Vervolgens composiet vlonderplanken ontvangen die gebogen zijn. Montage duurt veel langer dan afgesproken. Kortom, niet voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
15 nov. 2023
Beste Alexandra, bedankt voor uw review en beoordeling. Ik zie dat er bij u 1 pallet is blijven staan bij onze transporteur waardoor deze niet met de andere materialen is geleverd. Gelukkig werd deze spoedig alsnog geleverd. Onze oprechte excuses voor het ongemak. U geeft aan dat er planken krom waren, echter zie ik hier geen melding van. Mochten de planken niet te verwerken zijn dient u dit zo spoedig mogelijk te melden zodat we hier een passende oplossing voor kunnen bieden. We hopen dat u veel en lang plezier mag hebben van uw vlonder en zien u graag terug bij Gadero.
30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Er wordt goed meegedacht

Zowel telefonisch als via email goed bereikbaar en snel antwoord op mijn vraag. Er werd proactief een oplossing aangedragen. Kwaliteit product ziet er goed uit, duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Afhalen order verliep vlot, een vriendelijke medewerker wijst je waar de bestelling klaar ligt. Voor afhalen moet je wel rekening houden dat er afhankelijk van wanneer je besteld een aantal dagen tussen zit voor je het af kan halen doordat veel aangeleverd moet worden vanuit Groningen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
2 mei 2023
Beste meneer de Rijk, bedankt voor uw positieve review en goede beoordeling. Goed om te lezen dat u goed geholpen bent. We zien u graag terug bij Gadero!
24 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering en service top

We hebben een grote kas besteld en de levertijd zou iets van 5/6 weken zijn. Na 3 weken was hij al binnen. Kijk daar werden we heel blij van. Waar ik nog meer blij van werd was de service. We misten 1 onderdeel en meteen een mail gestuurd. Dat onderdeel bleek optioneel te zijn maar stond niet goed op de site vermeld, dus alsnog gratis erbij gekregen. Deze kwam daarnet binnen. Dus wij zijn blij met Gadero. Nu nog in elkaar zetten...
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
24 mrt. 2023
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Erg fijn om te horen dat u blij met ons bent. We zien u in de toekomst graag terug als tevreden klant.
8 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede partij om zaken mee te doen!

Nadat ik had besteld bleek een onderdeel niet meer voorradig. Ik werd netjes gebeld voor en vervangen artikel wat wel duurder was maar ik kreeg dat voor dezelfde prijs! Netjes! De levering was ook goed geregeld. Zou eigenlijk maandag zijn maar ook daarover werd netjes gebeld met de vraag of het ook dinsdag mocht. Kortom, een goede partij om zaken mee te doen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
12 apr. 2023
Beste meneer Danker, bedankt voor uw goede review en positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u goed geholpen bent en op de hoogte bent gehouden. We zien u graag terug bij Gadero!
17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zij hebben ook contact opgenomen toen bleek dat er iets niet voorradig was, om af te spreken wat we wilden doen, wachten op de volledige bestelling of niet. Dus zeker en vast een perfecte service. On 1ste tuinhuis kochten we trouwens ook bij hen omdat we zo tevreden zijn over de prijs kwaliteit van de materialen
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul. 2023
Beste Marina, bedankt voor uw positieve review en beoordeling van 5 sterren. Fijn dat u zo tevreden bent over ons. We hopen u gauw terug te zien bij Gadero!
PF
Paul F.
Woerden Holland
30 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima kwaliteit snel en goed kontakt en tijdig geleverd in Duitsland

Allereerst de steenschotten die ik besteld had. Nette schotten met weinig cementresten en hout in uitstekende conditie. Email kontakt met Gadero snel en goed. Levering naar adres in Duitsland werkt perfect met mogelijkheid tot kiezen afleverdatum. Graag volgende keer weer. hartelijk dank
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul. 2023
Beste Paul, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en levering van uw order. We zien u graag terug bij Gadero!
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed product!

Ook zo handig om onze bokszak op de juiste hoogte te hangen, althans bij ons. Precies de juiste hoogte. De zak hangt nu 30 cm vanaf de vloer. Goed product. Netjes gemaakt en gegalvaniseerd. Ik ben ook heel goed en netjes geholpen. Met een paar dagen was de
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag Roy, Bedankt voor de positieve beoordeling en feedback. Deze toepassing hadden we nog niet eerder gezien. Dit heeft u slim bedacht.
JS
Jarno S.
Herten
6 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service en prijs

Goede prijs. Overzichtelijke website en praktische youtube filmpjes. Hout was prima. Service bij ophalen was attent. De informatie over de ophaallocaties kan beter (Veldhoven is bijvoorbeeld vervallen, maar is wel benoemd op de website).
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
9 jun. 2023
Beste meneer Smeets, bedankt voor uw feedback en goede beoordeling. Veldhoven is inmiddels volledig verwijdend van onze website. We hopen u terug te zien bij Gadero.
12 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een klein onderdeel ontbrak maar snel opgelost.

Een klein onderdeel ontbrak, echter via de service afdeling perfect en snel gecorrigeerd. Super. De levering had vertraging opgelopen ivm een defect bij de transporteur. De vracht zelf is in overleg zelfs op een feestdag geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed is afgehandeld. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
17 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice en mooie producten

Vooraf heel goed contact met klantenservice over voorraad van bepaalde artikelen. Inmiddels alles keurig geleverd en zelf verwerkt in de tuin (padoek vlonder en betonnen border). Heel blij mee. Is prachtig geworden.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
18 apr. 2023
Beste mevrouw van Dongen, hartelijk dank voor deze review en goede beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent. We zien u graag terug als klant bij Gadero.
24 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket werd keurig bezorgd aan de achterkant van ons huis, de bezorger heeft met zijn heftruck een blokje om gereden. Super klantvriendelijk. Hout was keurig verpakt en onbeschadigd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
26 apr. 2023
Beste meneer Nelissen, bedankt voor uw positieve review en goede beoordeling. We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn bij Gadero.
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De eerste zending leek een rest partij. Veel verschillende lengtes en beschadigde delen. Dit werd later goed gemaakt door het nazenden van 9 nieuwe delen. De schuur staat er nu prima bij!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
30 mei 2023
Beste meneer Kuhn, bedankt voor uw feedback en goede beoordeling. Goed om te lezen dat onze service afdeling u goed geholpen heeft. Veel plezier met uw schuur en we hopen u in de toekomst nog eens te kunnen helpen.
29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het gekochte product was zelfs mooier dan op de afbeelding op de website en na een vraag over de status van de levering werd er heel snel en duidelijk gereageerd. Een aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul. 2023
Beste Haiko, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 5 sterren. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. We helpen u graag nog eens bij Gadero!
26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Via de web site ging het bestellen gemakkelijk werd ook vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en bij het op halen in Breukelen zeer aan te bevelen voor andere
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
31 mei 2023
Beste W. Zuidwijk, bedankt voor uw positieve review en beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over Gadero. We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn.
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie kwaliteit en prima levering! Klanten (en ik ook) zijn erg tevreden met het eindresultaat. De oude vlonder vervangen met deze mooie cumaru planken.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Het project lijkt op de foto's enorm mooi. Ik hoop dat u veel plezier ervan ondervindt. Mochten we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn, vernemen we het graag.
IT
15 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkoopmedewerker was vriendelijk en had maar een half woord nodig, levering was snel en volgens afspraak door een aardige vakbekwame chauffeur
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul. 2023
Beste Ina, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 5 sterren. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over onze hulp en over de manier van leveren. We hopen u terug te zien bij Gadero!
23 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Net en keurig en respectvol bedrijf met evenzo werknemers.

Keurig netjes en heel vriendelijk behandeld en teruggebeld. Tegenwoordig is dat zeldzaam maar bij Gadero niet, ga zo door, uitstekend.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
2 mei 2023
Beste meneer Bernard, bedankt voor uw positieve review en goede beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent en zien u graag terug bij Gadero!
15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel en goede service. Producten nog niet ontvangen want dat gebeurd pas bij het plaatsen van de schutting/poort.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
16 mei 2023
Beste meneer Pol, bedankt voor u positieve feedback en goede beoordeling. We hopen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe schutting! We zien u graag terug bij Gadero.
27 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bestellen, makkelijk en strak georganiseerd, afhaalpunt goede service, EN EEN GOEDE GLIMLACH, uitstekende service, PETJE AF.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
7 mrt. 2023
Beste meneer van Hielten, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent en hopen u snel weer te zien bij Gadero.