tuinflora.com- Logo - Beoordelingen

tuinflora.com
Beoordelingen:

1.121 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.129 beoordelingen in totaal  

4,28
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
tuinflora.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de mailing gestaan totdat de voorraad aangevuld was. Ik was zeer onder de indruk van de dubbel ingepakte plantjes ,netjes met stokjes zodat er geen blaadje beschadigd raakte en geen aarde door de doos vloog.plantjes waren echt gelijk aan de beschrijving.weinig knopverlies wat gebruikelijk is met de lidcactus na aankoop. Alles perfect, was het niet de lang verwachte kleur. Na wat fotootjes in 2 dagen mijn centjes terug gestort! Nu terug op de mailinglijst voor nog een bestelling.

de meest kritische beoordeling

8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ok ,gele lidcactussen...ik zoek al eeuwen, niet aan te komen in Nederland. Tot ik tuinflora ontdek.. met gele lidcactussen 😁. Op de mailing lijst gestaan voor als ze op voorraad komen, en ja hoor 2 besteld. Komen er wat stekken voor €4.50 per stuk . Niks geel, maar ik krijg mijn geld terug. Weer op de mailing lijst.2 besteld heb goede hoop en vraag of er wat bij kunnen in mijn bestelling. Nee. Ik krijg weer nette stekjes ,niet geel wel een lichte kleur ik ben weer hoopvol.bestel er 5 bij. Een zooitje .fotos spreken voor zich.dpd krijgt de schuld ik 30 % mijn aankopen terug gestort . Tuinflora neemt verantwoordelijkheid. Einde verhaal. Nooit meer Oja , wacht de 2 maand garantie termijn af 🤐
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tuinflora.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden …

Heb bij Tuinflora 3 bananenplantjes gekocht, warvan er 1 beschadigd was. Heb ze gemaild, per direct kreegt ik een mail terug. Ze hebben het meteen opgelost, kreeg een mooie korting. De plantjes groeien hard. Zijn trouwens voor buiten de plantjes. Super tevreden.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en snelle aflevering volgens afspraak. De planten zagen er goed en fris uit. De planten waren met zorg ingepakt. Ik heb ze vrijwel meteen in de grond gedaan en ik word er nog steeds vrolijk van als ik ernaar kijk.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De plant was alleen een dag te vroeg bezorgd bij de buren. Jammer dat met de bezorging niet aan de afspraak wordt gehouden.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beschrijving hoe te planten. Prima verpakt en netjes bezorgd. Mooie plant. Moet nog wel een beetje groeien
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heb nu inmiddels al 3x planten besteld en alle 3 de keren super bezorgd en alles groeit en bloeit super👍👍
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

tevreden

Het juiste aantal dozen vermelden, ik kreeg 3 codes en 2 verpakkingen. Het aantal planten was wel juist.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en snel bezorgd. Informatie over verzorging van plantjes is via mailadres mij gestuurd.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk aangegeven wanneer ik het pakketje kon verwachten. Prima gebruiksaanwijzing bij het product.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een snelle levering en mooie planten.

Een snelle levering, goed verpakt en mooie planten. Echt een aanrader om hier planten te bestellen!
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
grote selectie van gezonde planten, prima service en bezorging, bijgesloten info over de planten.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel binnen en klopt altijd. De kwaliteit van de planten en wortels zijn perfect.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooie goeie kwaliteit groene coniferen

Moest er even op wachten, door DHL, maar de planten waren nog mooi groen. Goeie kwaliteit
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en stevig verpakt dmv stokjes in de plasticzakjes verpakte potjes met de plantjes.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima website en betaalbare planten en goede levering van de planten keurig verpakt.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
de bezorging en verpakking echt heel goed, hierdoor krijg je zin in tuinieren.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling netjes ingepakt en op de juiste aangegeven tijd afgeleverd
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op afgesproken tijd geleverd, goed verpakt, info voor verzorging prima
Beoordeling melden
FH
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie planten

Grote keuze uit mooie planten. Redelijke prijzen. Vlot geleverd. 👍👍👍👍👍
Beoordeling melden
HD
H D.
Vlaardingen
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en snel geleverd en mooie kwaliteit een tevreden klant 😄
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Frambozenzaailingen in uitstekende staat. Bestelling snel afgehandeld
Beoordeling melden