tuinflora.com- Logo - Beoordelingen

tuinflora.comReviews

: 12.170Goed

4,27

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
tuinflora.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tuinflora.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
tuinflora.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tuinflora.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor tuinflora.com

2.147 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

12.170 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 apr. 2022
Snelle levering en de planten zien er goed uit! Ik kreeg de doos op zojn kant geleverd, terwijl tuinflora duidelijke stickers had geplakt welke kant de bovenkant van de doos moest zijn. Gelukkig had tuinflora de planten zo goed ingepakt dat het geen kwaad kon! Ik ben erg tevreden over de inpakmethode en de kwaliteit van de planten! Enige verbeterpuntje is misschien dat er meer informatie over de planten op de website mag staan voor leken zoals ik zodat het online bestellen van planten toegankelijker is.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jan. 2022
Makkelijke site, snelle levering. Misschien is het een idee om een foto af te beelden van de oorspronkelijke plant naast hoe die moet worden om teleurstellingen te voorkomen. Ik had twee boompjes op stam besteld. Aan de mahonia zitten 3 blaadjes zonder bloem, terwijl dit de tijd is waarop ze bloeien. Ook heeft de plant op de 3 enkele bladeren vorstschade. Ziet er dus een beetje treurig uit. De camelia op stam ziet er fris uit, maar het bolletje met blaadjes is zo klein dat je het amper ziet staan. Zijn 3 takjes van nog geen 5 cm met blaadjes. Nu had ik voor 18,95 per plant ook niet iets enorms verwacht maar dit viel toch wel tegen. Zeker gezien ik gisteren in het tuincentrum 2 camelia’s vol in bloei kocht voor 14,95 per stuk. Nu kost een geënt boompje meer dan een struik maar het verschil in grootte is echt enorm. In de bestelde camelia zit ook geen enkele knop, dus afwachten.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor tuinflora.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1309)
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
wat je nog beter kan doen zou ik niet weten .ik denk net zo door gaan waar je mee bezig ben en niets veranderen het ga fantastisch zo het kan toch niet beter dan zo . en dan binnen 3 dagen je bestelling binnen en dan ook zo netjes verpak nee hoor gewoon zo door gaan .groetjes Arie Assenberg
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
beter als zo kan het toch niet dus gewoon zo door gaan . het product was weer heel erg goed verpakt en is heel netjes aan gekomen . en het was ook snel geleverd dus wat moet ok nog meer zeggen niets toch petje af hoor . Arie Assenberg te Ridderkerk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Twee pruimenbomen besteld en ontvangen. Goed verpakt met vochtige kluit. Tip: verzend liever niet meer met DPD. Die bezorger was voor de tweede keer niet aan de deur, maar leverde af bij een afhaalpunt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
de omschrijving van de maten is onduidelijk vb de maat met of zonder pot enz.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Na een klein foutje in het begin is de bestelling snel en correct bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Levering precies op tijd, planten in uitstekende stat, perfecte webwinkel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
planten snel geleverd en zag er goed uit en goed verpakt niks veranderen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
prima kwaliteitsplanten, uitstekende verpakking en zeer korte levertijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Alles is goed verpakt en de planten zijn uitstekend van kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
snelle bestelling en de planten slaan allemaal aan. goed adresje!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Levering is netjes en niet lang hoeven wachten dat ze er waren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Your service and quality off good is the best Gail Morris
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Makkelijk beteld, duidelijke informatie en snel geleverd!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Vlot geleverd en de planten zagen er fris en groen uit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goed plantmateriaal, met zorg verpakt en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
vlotte service en artikelen in goede staat afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Mooie stam hortensia goed verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Veel keuze, snelle levering, en netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Alle afspraken netjes nagekomen. Top bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Snelle levering staat al in de aarde
Beoordeling melden