tuinflora.com- Logo - Beoordelingen

tuinflora.com

1.090 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.406 beoordelingen in totaal

Eerste bericht van levering komt 's avonds om 22.30 uur. Zou je dan nog iets moeten regelen dan is dat erg laat. Het transportbedrijf geeft niet kloppende informatie. Plant zou thuis afgeleverd zijn dinsdag 12.14 uur volgens mail. Thuis geen pakket. Track en trace geeft informatie dat levering woensdag is. Reactie van Tuinflora is: wacht maar af, het kan nog komen..... (Levende plant, temperaturen van 30 graden). Na telefoneren met transportbedrijf blijkt dat pakket dinsdag op afleverpunt is neergezet, dat er geen bericht is gestuurd en dat er geen barcode is geleverd. Dit kost je als klant, veel tijd en ergernis.

8 mrt 2024
Ok ,gele lidcactussen...ik zoek al eeuwen, niet aan te komen in Nederland. Tot ik tuinflora ontdek.. met gele lidcactussen 😁. Op de mailing lijst gestaan voor als ze op voorraad komen, en ja hoor 2 besteld. Komen er wat stekken voor €4.50 per stuk . Niks geel, maar ik krijg mijn geld terug. Weer op de mailing lijst.2 besteld heb goede hoop en vraag of er wat bij kunnen in mijn bestelling. Nee. Ik krijg weer nette stekjes ,niet geel wel een lichte kleur ik ben weer hoopvol.bestel er 5 bij. Een zooitje .fotos spreken voor zich.dpd krijgt de schuld ik 30 % mijn aankopen terug gestort . Tuinflora neemt verantwoordelijkheid. Einde verhaal. Nooit meer Oja , wacht de 2 maand garantie termijn af 🤐

Beoordelingen voor tuinflora.com

Kwaliteit van de plant goed, verzending waardeloos

JK
Judith K.
Hoensbroek
2 mooie driekleurige vlinderstruik plantjes in een doos met duidelijke instructies welke kant boven moet zijn en dat het een levende inhoud heeft. Prima verzorgt dus. Alleen jammer dat de bezorger daar niet goed mee omging en de doos dus op zijn kop heeft gehad. Enkele takjes zijn daardoor afgebroken, hoop dat ze volgend jaar wel goed uitlopen.
JV
Jan v.
IJmuiden
29 aug 2024

Goede en snelle service

Voor de tweede maal een Bonsai gekocht, helaas voldeed de tweede niet aan de verwachtingen. Na contact met de helpdesk waren deze het met mij eens en krijg ik het aanschafbedrag inclusief porto retour. Snelle en correcte afhandeling
2 sep 2024

Uit de kunst

Dag lezer, De gepresenteerde planten, de informatie over planten, verzending en contacten zijn prima, want de praktijk is gelijk daaraan. De kwaliteit van de planten, de verpakking is uitzonderlijk goed; prachtig!
De kwaliteit van.d. planten op gelet op de prijs viel tegen. Van enkele planten zaten gaen in de bladeren en een plant was zelfs afgebroken. Werd na klacht wel gelijk geld terug gestort.
de planten zien er niet top uit. 1 tak geknakt en de andere plant heeft allemaal plekken op de bladeren. levertijd was een paar dagen.
Antwoord van tuinflora.com
We vinden het spijtig om te horen dat uw bestelling in die staat is aangekomen. We raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u helpen met uw probleem en een oplossing bieden.
29 aug 2024
Prachtige grote plant! Nu 3 dagen in huis maar heeft in die 3 dagen wel al 10 bladeren laten vallen…hopelijk blijft het daarbij.
Plantjes waren goed verpakt zodat ze zonder schade aankwamen. Mooie gezonde planten, groot assortiment.
De bestelde plantjes kwamen in goede conditie aan. Plantinstructies waren er niet en dat was jammer.
17 aug 2024
verpakking ok ! heldere advies hoe de plant te behandelen, alvorens te poten
30 aug 2024
Prima verpakt EN een handleiding erbij voor het aanplanten en onderhoud!
26 aug 2024
Snel geleverd en keurig beschermd ingepakt prima struikjes
mooie planten, goed verpakt, en een snelle levering (TOP)
21 aug 2024
Een wat overdreven grote verpakking voor een kleine plant
Antwoord van tuinflora.com
21 aug 2024
Bedankt voor uw feedback. Helaas lukt het ons niet om uw order aan de hand van uw email adres te vinden. De ordernummer komt niet overheen met uw email adres.
Mooie plant, fijne site, vlotte levering. Prijs goed!!
30 aug 2024
Goed verpakt 1 plantje wel klein maar die komt wel bij

Op tijd.

De planten waren mooie, en netjes afgeleverd.
YT
Yvonne T.
KWINTSHEUL
24 aug 2024
Planten goed maar verzenden ging niet soept
24 aug 2024

Jasmine & levandel order

The plants arrived well packed and healthy
Geweldig mooi op tijd goede producten