internet-bikes.com- Logo - Beoordelingen

internet-bikes.com
Beoordelingen:

910 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden34.023 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is vaak vergelijken en kijken als ik via een webshop wat wil aanschaffen. Ik heb regelmatig fietsonderdelen nodig en kom dan toch vaak uit bij, Internet-bikes. Vaak net wat goedkoper ook al komen er nog verzendkosten bij, redelijk snelle levering. De website is al jaren hetzelfde dus vertrouwd en je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt, ook nog eens met een afbeelding van het onderdeel. Een aanrader als je regelmatig fietsonderdelen nodig mocht hebben.
GD
Geert D.
Helmond

Meest relevante negatieve beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Internet Bikes o zich is een prima bedrijf. Twee jaar geleden heb ik daar mijn eerste Amigo fiets gekocht. Werd geleverd door DHL en kwam beschadigd aan. Er was duidelijk ruw met de doos waar de fiets in zit omgegaan. Deels kon ik het zelf repareren en ik kreeg direct een nieuw achterlicht toegestuurd. Later had ik door waterschade als gevolg van lekkage problemen met mijn oplader en ik kreeg direct een nieuwe toegezonden. Vorige week heb ik voor mijn vrouw ook een Amigo fiets gekocht, alleen tolt die ergens rond bij DHL. Eerst werd de bezorging verhinderd. De dag erop waren we thuis, hebben geen DHL auto gezien en om 11:52 was de melding dat ze ons gemist hadden terwijl ze pas tussen 14:15 en 15:15 zouden komen. En sinds dinsdag is die fiets ergens bij DHL en nog steeds niet bij mij of retour naar Internet Bikes. Internet Bikes zelf is prima, alleen erg jammer dat ze met de meest waardeloze vervoerder zaken doen.
HK
Henk K.
Lelystad
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor internet-bikes.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(666)
(183)
Resetten
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Net nog geen 5 sterren. Ik heb maar één kritiek de track en tracé code werkte niet ik kreeg geen informatie te zien probeer het later nog eens. Dus de koerier stond dus onverwacht bij mij huis terwijl ik aan werk was. Maar gelukkig belde de koerier mij dus is het wel goed gegaan. Daarom geen 5 sterren
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ordering process was straight forward and easy to follow even when translated to English. Added option to have it assembled and paid. Really convenient. Because I knew the product I was done with the full purchase in less than 5 minutes & even used the sizing chart recommendation
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed. Nette prijs, correcte product en zeer snel. Top. Jammer dat je volle mep betaalt voor verzenden als het in een envelop past. Maar snap dat ook wel, je kunt niet alles helemaal afstemmen. Bol.com was iig 3x zo duur en zelfde verzendkosten.
Beoordeling melden
JW
Jan W.
Rosmalen - NL
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen voor weinig geld. Wel opletten met e-mails: Bevestigingen van dit bedrijf komen in mijn spam box terecht, en die ervaring heb ik niet bij andere internetwinkels zoals Bol.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Helder, goedkoop en snel

Webshop is helder, maten van onderdelen staan helder uitgelegd. Prijs is uitstekend voor de onderdelen die ik wilde hebben en levering via DHL verliep ook prima.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd. Vriendelijke mensen bij de klantenservice. Ik raad het iedereen aan, wil je een betaalbare e bike dan moet je bij internetbikes zijn.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Precies volgens afspraak geleverd en de onderdelen passen precies. Zelfs de trapas voor gazelle paste perfect. Hij fietst weer als een zonnetje!
Beoordeling melden
HR
Henk R.
Helmond
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

In de namiddag besteld, volgende morgen geleverd. Netjes verpakt, de zending was uitstekend te volgen. E-bike volgens verwachting afgeleverd
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke website, product zo gevonden zo besteld. Levering on point, slogan volgende dag in huis wordt waar gemaakt!
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd àlles keurig compleet & op tijd afgeleverd tegen leuke prijzen Ben hobby fietsenmaker en bestel alles hier
Beoordeling melden
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gebruiksvriendelijke website, alles gemakkelijk kunnen vinden en bestellen en is heel rap geleverd(naar Belgie).
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
4 banden besteld voor onze fietsen, S avonds besteld de volgende dag geleverd. Nette prijs en vlotte service.
Beoordeling melden
SJ
Susanne J.
Capelle Ad IJssel
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Goede track and trace. Profijt naar verwachting. Prijs prima. Zit al op mijn vouwfiets.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal top!

Makkelijke site, mooie prijs, snel besteld en volgens toezegging geleverd. Helemaal top!
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima afhandeling. Gisteren besteld, vandaag in huis. product voldoet aan verwachting.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De volgende dag al in huis

Supersnel besteld en nog sneller geleverd. Groot assortiment en hele goeie prijzen.
Beoordeling melden
JS
John S.
Arnhem
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bandensets

Eenvoudig bestellen, snel geleverd. Kan ik snel de fiets van nieuwe banden voorzien.
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel goed

Alles perfect ingepakt tegen evt beschadigingen. Goed leesbare gebruiksaanwijzing
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke webshop, snelle levering, mooie prijzen, met een woord “toppie”
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen bijzonderheden, gisteren besteld vandaag binnen, gewoon goed geregeld 👊🏼
Beoordeling melden