internet-bikes.com- Logo - Beoordelingen

internet-bikes.com
Beoordelingen:

748 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden33.789 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is vaak vergelijken en kijken als ik via een webshop wat wil aanschaffen. Ik heb regelmatig fietsonderdelen nodig en kom dan toch vaak uit bij, Internet-bikes. Vaak net wat goedkoper ook al komen er nog verzendkosten bij, redelijk snelle levering. De website is al jaren hetzelfde dus vertrouwd en je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt, ook nog eens met een afbeelding van het onderdeel. Een aanrader als je regelmatig fietsonderdelen nodig mocht hebben.
GD
Geert D.
Helmond

de meest kritische beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Internet Bikes o zich is een prima bedrijf. Twee jaar geleden heb ik daar mijn eerste Amigo fiets gekocht. Werd geleverd door DHL en kwam beschadigd aan. Er was duidelijk ruw met de doos waar de fiets in zit omgegaan. Deels kon ik het zelf repareren en ik kreeg direct een nieuw achterlicht toegestuurd. Later had ik door waterschade als gevolg van lekkage problemen met mijn oplader en ik kreeg direct een nieuwe toegezonden. Vorige week heb ik voor mijn vrouw ook een Amigo fiets gekocht, alleen tolt die ergens rond bij DHL. Eerst werd de bezorging verhinderd. De dag erop waren we thuis, hebben geen DHL auto gezien en om 11:52 was de melding dat ze ons gemist hadden terwijl ze pas tussen 14:15 en 15:15 zouden komen. En sinds dinsdag is die fiets ergens bij DHL en nog steeds niet bij mij of retour naar Internet Bikes. Internet Bikes zelf is prima, alleen erg jammer dat ze met de meest waardeloze vervoerder zaken doen.
HK
Henk K.
Lelystad
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor internet-bikes.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dit is een internet winkel die doet wat het zegt. Super service, ultra snelle levering. Duidelijk mail verkeer met zowel de factuur de levering als handleiding om de fiets gebruiksklaar te maken. Papa blij met het gemak, Zoonlief helemaal blij met zijn fiets. We hebben de Cortego Ranger 26´´ fluogeel besteld. Ziet er allemaal zeer degelijk uit. Zowel de shop als de fiets echt een aanrader.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wij zijn een bedrijf en dat stond duidelijk op het bestelformulier. Laat het dan niet op zaterdag bezorgen!!

Wij zijn een bedrijf en dat stond duidelijk op het bestelformulier. Toch wordt er op zaterdag geleverd. Dan zijn bijna alle bedrijven gesloten (uitgezonderd winkels). Nu moeten we de fiets gaan ophalen bij een winkel. Hier moet echt over worden nagedacht
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, Het product was zoals afgebeeld, Prijs een fractie van de prijs bij de fietsenmaker hier. het pakketje was netjes netjes verpakt. En werd de volgende dag al afgeleverd zoals beloofd. Dus tevreden!
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal goed, vlot afgehandeld. Alleen de doos beter dicht plakken. Vorige keer ook al valt er gewoon een klein pakje uit doordat de doos niet goed dicht geplakt is. Breder plakband en steviger?
Beoordeling melden
SB
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Knappe (meisjes 18inch) fiets besteld, stuk voordeliger dan in de fietsenwinkel (zien staan), netjes verpakt binnen gekomen. Wel natuurlijk zelf afmonteren, voor ons geen probleem. Blij mee.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar, vind wel dat telefonisch contact mogelijk zou moeten zijn. Ik moest erg wennen aan de chat box. Geen wonder , ik ben bijna 75 jaar. Het voordeel is dat ik er nu mee kan omgaan.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit fiets voor goede prijs, netjes gecontroleerd en snel geleverd. (Stuur is niet zo veel verder omhoog te zetten, maar weet niet of dit tegenwoordig zo is bij fietsen.)
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fietsen besteld netjes bezorgd

Fiets besteld, de volgende dag al netjes bezorgd. Daarna gelijk een andere fiets besteld, deze ook de volgende werkdag binnen gekomen (zat hemelvaart tussen).
Beoordeling melden
JV
Jozef V.
Dendermonde
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

kwalitatieve artikelen

Alle artikelen geleverd zoals afgebeeld op de webpagina. Duidelijke technische beschrijving. Goede communicatie met de klant hoe de levering zal verlopen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel al enkele jaren af en toe onderdelen hier en haal ze dan af in de winkel Giga bikes Tilburg. Prijzen goed, snelheid goed, 100 punten!
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke informatie, en snel geleverd. Bij bestellen zou er wel direct een mail moeten komen over de bestelling.
Beoordeling melden
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd àlles keurig compleet & op tijd afgeleverd tegen leuke prijzen Ben hobby fietsenmaker en bestel alles hier
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
grote keuze van artikelen voor een eerlijke prijs, vlotte website alles makkelijk te vinden wat men nodig heeft.
Beoordeling melden
SJ
Susanne J.
Capelle Ad IJssel
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Goede track and trace. Profijt naar verwachting. Prijs prima. Zit al op mijn vouwfiets.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en reageren ook gelijk op mails voor eventuele hulp bij zoeken juiste product informatie
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben goed geholpen met een probleem dat we hadden met een fiets die we al een paar jaar hebben.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel op voorraad, makkelijk bestellen, handig dat je je spullen bij Gigabikes kunt ophalen.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verrassend goede kwaliteit jasbeschermers. Duidelijk aangegeven wat erbij inbegrepen zit
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

PTT Voordrager fiets

Duidelijke product omschrijving, snelle levering, prijs / kwaliteit uitstekend,
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte afhandeling. Goeie beschrijving en kwaliteit. Top service.
Beoordeling melden