Beoordelingen voor fitshop.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 10 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fitshop.nl al 132 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Bestellen ging gemakkelijk, levering zoals aangegeven. Netjes verpakt en resultaat zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
21-06-2019
Binnen gelopen bij de winkel in Bodegraven voor inrichting van mijn PT Studio Vanaf het eerste moment t/m levering, montage en nalevering ben ik uitstekend geholpen. Ze denken met je mee, zijn service gericht, deskundig en vriendelijk. De Body Craft pulley en de MFT Tuff Stuff trainer zijn van hoog kwaliteit waar ik heel erg blij mee. De MFT kwam 2 weken later dan verwacht, maar toch top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
04-06-2019
Het geleverde was duidelijk een retour gezonden artikel. De doos was zwaar beschadigd en het artikel was gedeeltelijk al afgemonteerd.
Levertijd is 2x overschreden. Na 2 mailtjes en aandringen dat het voor m'n kleinzoon z'n verjaardag was, is het nog versneld geleverd
2.33
Matig

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
01-06-2019
De winkel in mei in Bodegraven bezocht, hier stonden heel veel Crosstrainers en allemaal klaar om uit te proberen. Goed advies gekregen. Levering werd gedaan volgens afspraak (1 dag en een half uur voor aflevering wordt er gebeld). Montage werd vakkundig uitgevoerd. Zelfs alle dozen werden weer meegenomen. Daarom voor alle punten de maximale score.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
22-05-2019
Wij zijn prima voorgelicht over de keuze van onze hometrainer. De keuze uit verschillende modellen was ruim voldoende. In de winkel kregen wij de mogelijkheid om proef te fietsen wat ons er hielp met de keuze.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
25-04-2019
25-04-2019
Geen bijzonderheden, communicatie en levering uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
De gehele levering ging volgens de order bevestiging en dat is tegenwoordig uniek, compliment.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
23-03-2019
Klein probleempje bij de levering, maar snel door service monteur gefixed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
18-01-2019
Je wordt prettig geholpen door deskundig personeel.Weet degene die je helpt niet voldoende over een product wordt er een collega bij gehaald.Al verschillende producten daar gekocht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Ik ben zeer tevreden over onze aankoop van de Taurus roeitrainer RX7.
Vanaf de aankoopdag, 17 augustus train ik iedere dag op het apparaat.
Mijn doel was om mijn rug te ontlasten en rugpijn onderin de rug te verminderen.
Het helpt mij geweldig. Iedere dag voel ik mij beter.
Geen dag spijt van onze aankoop.
De verkoper heeft ons prima voorgelicht over verschillende roeitrainers.
5.00
Uitstekend

fitshop.nl

Contact
Klipperaak 2a
2411ND Bodegraven
Nederland
info@fitshop.nl
fitshop.nl
Winkel-exploitant
T-Fitness Nederland B.V.
Klipperaak 2a
2411ND Bodegraven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bernhard Schenkel, Sebastian Campmann
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fitshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.