Beoordelingen voor fitshop.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 91 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 117 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
14-04-2018
Prima levering van een prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
01-04-2018
Niet helemaal prettige communicatie m.b.t. de levering. Een product bleek niet op voorraad en levering duurde langer dan verwacht. Geld werd netjes teruggestort, maar de rest werd niet geleverd op de aangegeven datum. Moesten wat mailtjes voor verzonden worden. Jammer. Wel prachtige kettlebells van een fijne kwaliteit. En goed dat het bedrag van het niet te leveren art. keurig werd teruggestort.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
26-03-2018
26-03-2018
De hometrainer bevalt goed, de levering is netjes verzorgd. Snel en goed geholpen bij telefonische informatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
24-03-2018
Kreeg eerst een doosje met een kadootje, maar een dag later kwam mijn mooie trampoline waar ik heel blij mee ben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
24-03-2018
Levering was top en erg snel. Het product was netjes verpakt zodat het zonder enige schade aankwam. Voor de verzending kreeg ik netjes een e-mail wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
21-03-2018
Goed geïnformeerd hoe de zending van mijn pakketje verliep. Ook later met een vraag correct geholpen. Blij met mij fitbitt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
10-03-2018
10-03-2018
duidelijke site, nagekomen wat beloofd is, snelle levering, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
02-03-2018
02-03-2018
Bij het vragen om een onderderdeel van een fitness apparaat kreeg ik meteen een nieuw apparaat toegezonden: uitstekende service.
Alle afspraken mbt levering correct afgehandeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2018
Besteldatum
01-03-2018
01-03-2018
We zijn erg blij met de aanschaf van de loopband en gebruiken hem een aantal keren per week.
Over het apparaat, de levering, de uitleg en de adviezen niets dan lof.
Fitshop staat bij ons dus hooggenoteerd
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
13-02-2018
Garmin vivoactive besteld. Direct bericht dat er twee dagen vertraging zou zijn. Daarna de levering via TrackTrace kunnen volgen. In goede staat geleverd en substantieel goedkoper dan bij andere aanbieders.h
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
09-02-2018
Het is een mooie loopband.
Helaas hebben we er lang op moeten wachten. Tot 2 keer toe op laatste moment bellen dat ze de levering niet gingen halen.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
02-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
02-02-2018
Er waren wat problemen met de levering van de trampoline. Ergens in de overdracht tussen vervoerders was het proces misgelopen. De service om het op te lossen was in ieder geval uitstekend en uiteindelijk heb ik mijn product ontvangen met een vertraging. Zo'n dingen kunnen gebeuren.
3.67
Goed

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
31-01-2018
31-01-2018
Netjes geleverd binnen de gestelde termijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
30-01-2018
30-01-2018
Levering duurde langer dan verwacht. Hiervan wel netjes op de hoogte gesteld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2018
Besteldatum
29-01-2018
29-01-2018
Kan Alleen geen Whatsapp berichten ontvangen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2018
Besteldatum
29-01-2018
29-01-2018
Geweldige service Bleek dat mijn bestelling toch niet op voorraad was, op de website als genoeg voorraad maar ben netjes op de hoogte gehouden van de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
24-01-2018
Extrem slechte aftersales bij Fitland. Tijdens de online aankoop is afgesproken dat wij van te voren gebeld zouden worden voor de levering van het artikel. Gezien de omvang van het artikel is dit een overbodige luxe. Helaas werd er door de verzender DHL niet gebeld en is het pakket 2 maal zonder overleg en zonder succes aangeboden. Tijdens een klacht wordt de hoorn er gewoon naast gelegd SLECHT
1.33
Slecht

Datum van publicatie
12-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
12-01-2018
Fijne weegschaal Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden van de status/verzending en levering. Overzichtelijke factuur, garantie contact etc duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
08-01-2018
De crosstrainer is niet zo stabiel dan in de winkel helaas.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-01-2018
Besteldatum
06-01-2018
06-01-2018
Gebeld met fitshop om te vragen of het artikel in bodegraven op voorraad was, dit was niet zo maar wel op het hoofdkantoor. De medewerker was er vriendelijk en medenkend.
Fijne ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
02-01-2018
Goede spullen Netjes gebeld met wanneer er geleverd kan worden Werd na betalen snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2017
Besteldatum
23-12-2017
23-12-2017
ik ben erg tevreden met mijn product. het deed er iets langer over om bezorgt te worden, maar voor mij is dit het zeker waard. het heeft enorm veel functies waar je soms niet alles van snapt. zelfs ik snap nu nog niet elkevfunctie. maar je zult het snel begrijpen. het product is makkelijk te gebruiken. het enige nadeel is dat het geen hartslagsensor heeft die ingebouwd zit in het horloge.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-12-2017
Besteldatum
21-12-2017
21-12-2017
Service neutraal gewaardeerd daar die niet nodig is geweest.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
19-12-2017
Ik had perongelijk een verkeerd artikel besteld en geen mogelijkheid gekregen om het de volgende dag te annuleren er zat ook geen tegoedbon in mijn pakketje jammer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-12-2017
Besteldatum
18-12-2017
18-12-2017
Top Ware. Schnelle Lieferung. Hohe Transparenz.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2017
Besteldatum
15-12-2017
15-12-2017
Top producten tegen prima prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2017
Besteldatum
05-12-2017
05-12-2017
Redelijk handige website. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Hier ook de meest voordelige koop gevonden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
04-12-2017
04-12-2017
Beste Chantal,

Heeel hartelijk dank voor de perfecte service.
Deze was echt wel compleet. G E W E L D I G
Alles is nu zoals het moet.

Fijn weekend.


Hartelijke Haagse groet,


Jan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2017
Besteldatum
28-11-2017
28-11-2017
Binnen een week had ik mijn sporthotloge binnen. Netjes ingepakt. Ik heb 6 jaar plezier gehad van de vorige Polar F 17 dus de keus voor precies dezelfde was snel gemaakt. Enige wat moeizaam gaat is de batterijwissel,klepje krijg ik moeilijk open.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2017
Besteldatum
28-11-2017
28-11-2017
Voldoet als actieve hardloper aan al mijn verwachtingen. Ik had jaren een TomTom sporthorloge. Dit horloge is meer solide, de batterij gaat vele malen langer mee en de informatie is meer uitgebreid en accurater. Zeer tevreden met de aankoop.
Het was wel een tegenvaller toen ik twee weken later op de site zag dat er een forse korting was op hetzelfde product. Dit is ronduit jammer....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2017
Besteldatum
26-11-2017
26-11-2017
Uit (een pijnlijke) blessure geboren was ik genoodzaakt om veel te gaan fietsen.
En dus heb ik een mini bike aangeschaft.
Wat is er dan makkelijker en heerlijker dan thuis op de bank of stoel de trappers in beweging te brengen.
De snelle en correcte levering is een extra mooie service van Fitshop.nl.
Ik ben er blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2017
Besteldatum
20-11-2017
20-11-2017
Heel tevreden, alleen had ik bij de levering graag ook een opblaaspompje ontvangen. Ik geef als cijfer een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2017
Besteldatum
17-11-2017
17-11-2017
Geweldige service van dit bedrijf Na de garantie op een geweldige manier geholpen waarvoor onze hartelijke dank. Geeft dit bedrijf een dikke 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2017
Besteldatum
14-11-2017
14-11-2017
Ik ben zeer tevreden met de hometrainer. (3maanden in bezit)
Na de aflevering en was er een kleine storing, maar dat is door jullie servicedienst uitstekend opgepakt.
Ik train 2 tot 3 keer per week.
Kortom:
Levering is prima.
Hometrainer prijs/kwaliteit is uitstekend.
Installatie is redelijk tot goed.
Communicatie met jullie bedrijf is ook uitstekend.
Servicedienst uitstekend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2017
Besteldatum
14-11-2017
14-11-2017
Alles prima, verzending, product en concurrerende prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2017
Besteldatum
13-11-2017
14-11-2017
Goede service verleend
Snelle afhandeling van vragen en problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2017
Besteldatum
10-11-2017
10-11-2017
Zeer goede producten voor een prima prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2017
Besteldatum
06-11-2017
08-11-2017
De levertijd van het sporthorloge, moest uit Duitsland komen klaarblijkelijk, was met twee weken wel erg lang. Zet dat er dan bij, bij aanschaf, dan weet je dat
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2017
Besteldatum
08-11-2017
08-11-2017
Bestelling was gemakkelijk te plaatsen en werd door u vlot verzonden. Jammer dat de bezorger wat suffig was en ik uiteindelijk nog 3 dagen op mijn bestelling moest wachten. Maar dat was dus niet uw schuld
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2017
Besteldatum
06-11-2017
06-11-2017
Netjes geleverd, mooi optijd
5.00
Uitstekend

fitshop.nl

Contact
Klipperaak 2a
2411ND Bodegraven
Nederland
info@fitshop.nl
fitshop.nl
Winkel-exploitant
T-Fitness Nederland B.V.
Klipperaak 2a
2411ND Bodegraven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bernhard Schenkel, Sebastian Campmann
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fitshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.