Beoordelingen voor fitshop.nl



Uitstekend

4.77/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 16 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fitshop.nl al 124 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
18-01-2019
Je wordt prettig geholpen door deskundig personeel.Weet degene die je helpt niet voldoende over een product wordt er een collega bij gehaald.Al verschillende producten daar gekocht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Ik ben zeer tevreden over onze aankoop van de Taurus roeitrainer RX7.
Vanaf de aankoopdag, 17 augustus train ik iedere dag op het apparaat.
Mijn doel was om mijn rug te ontlasten en rugpijn onderin de rug te verminderen.
Het helpt mij geweldig. Iedere dag voel ik mij beter.
Geen dag spijt van onze aankoop.
De verkoper heeft ons prima voorgelicht over verschillende roeitrainers.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Los van levering in 3 keer door UPS uiteindelijk mijn halterbank Alex in elkaar gezet. Mooi, degelijk, veelzijdig en functioneel Erg blij mee. Bedankt voor de goede en vriendelijke afhandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
23-05-2018
24-05-2018
racer 9 is perfect
levering is goed verlopen
montage is ook goed verlopen
tell. contact bij vragen van mijn kant werden accuraat en vriendelijk beandwoord
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
Overzichtelijke webshop, heel fijn online winkelen.
Het aanbod van producten is uitgebreid, dus volop keuze.
Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de levering. Bij levering was de doos iets beschadigd, daar werd gelijk melding van gemaakt. Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
08-05-2018
Ik wil ook graag thuis aan mijn fysieke gestel werken; daarvoor zijn goede en veilige producten onontbeerlijk.
Mijn nieuwe aankoop vormt een welkome aanvulling op het reeds aanwezige aanbod. Fitsport staat voor mij voor gemotiveerd en vooral verantwoord sporten. Een positieve keuze, de Reebok Step Board Studio.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
100 score
Een tijdje gezocht naar een hardloop horloge die je elke dag kan dragen en hartslag aan de pols. De keuze werd de Garmin 645 niet goedkoop maar de fitshop had de beste aanbieding.
Bij bestellen direct antwoord en duidelijke omschrijving van de leverings- voorwaarden. 4 werkdagen levertijd maar dinsdag avond besteld en vrijdag middag ontvangen dus 100
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
14-04-2018
Prima levering van een prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
01-04-2018
Niet helemaal prettige communicatie m.b.t. de levering. Een product bleek niet op voorraad en levering duurde langer dan verwacht. Geld werd netjes teruggestort, maar de rest werd niet geleverd op de aangegeven datum. Moesten wat mailtjes voor verzonden worden. Jammer. Wel prachtige kettlebells van een fijne kwaliteit. En goed dat het bedrag van het niet te leveren art. keurig werd teruggestort.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
26-03-2018
26-03-2018
De hometrainer bevalt goed, de levering is netjes verzorgd. Snel en goed geholpen bij telefonische informatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
24-03-2018
Kreeg eerst een doosje met een kadootje, maar een dag later kwam mijn mooie trampoline waar ik heel blij mee ben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
24-03-2018
Levering was top en erg snel. Het product was netjes verpakt zodat het zonder enige schade aankwam. Voor de verzending kreeg ik netjes een e-mail wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
21-03-2018
Goed geïnformeerd hoe de zending van mijn pakketje verliep. Ook later met een vraag correct geholpen. Blij met mij fitbitt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
10-03-2018
10-03-2018
duidelijke site, nagekomen wat beloofd is, snelle levering, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
02-03-2018
02-03-2018
Bij het vragen om een onderderdeel van een fitness apparaat kreeg ik meteen een nieuw apparaat toegezonden: uitstekende service.
Alle afspraken mbt levering correct afgehandeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2018
Besteldatum
01-03-2018
01-03-2018
We zijn erg blij met de aanschaf van de loopband en gebruiken hem een aantal keren per week.
Over het apparaat, de levering, de uitleg en de adviezen niets dan lof.
Fitshop staat bij ons dus hooggenoteerd
4.00
Goed

fitshop.nl

Contact
Klipperaak 2a
2411ND Bodegraven
Nederland
info@fitshop.nl
fitshop.nl
Winkel-exploitant
T-Fitness Nederland B.V.
Klipperaak 2a
2411ND Bodegraven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bernhard Schenkel, Sebastian Campmann
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fitshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.