Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Excluso.nl

249 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.098 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

19 jul. 2022
Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux. Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen. Gr, A.de Koster

de meest kritische beoordeling

23 mei 2022
Nou heb op 18 Juni horloge seiko automatic terug gestuurd en meeteen een nieuwe besteld. Maar van het eerste horloge nog geen geld terug plus 7.25 euro voor het opsturen. Had het inmiddels wel terug verwacht.

Beoordelingen voor Excluso.nl

9 feb. 2023
17 jan. 2023
De bezorging van snel en goed, helaas moest ik het product retouren. Ik was me niet bewust dat ik dan zelf de retour kosten moest betalen, dit had wel ergens duidelijk kunnen worden aangegeven.
23 mei 2022
Antwoord van Excluso.nl
24 mei 2022
Beste klant, Ik vermoed dat u 18 mei bedoelt i.p.v. 18 juni, maar het zou dan inderdaad kunnen dat uw retour nog niet verwerkt is. Dit wordt meestal binnen 1 week na ontvangst gedaan en dan ontvangt u van ons ook een bericht. De gemaakte retourkosten zijn bij ons echter niet gratis, maar omdat u het horloge geruild heeft voor een ander model zullen we ook de gemaakte kosten van €7,25 overmaken naar uw rekening. Mochten er verder nog vragen zijn dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen. Met vriendelijke groet, Excluso
27 nov. 2022
Eerst het verkeerde horloge geleverd, daarna het juiste maar twee dagen te laat. Echter wel een horloge met een redelijke korting. Dus al met al tevreden.
26 jun. 2022

Je wilt niet weten toen ik mijn cadeau voor mijn moeder in ontvangst nam Het zag er niet uit