Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

203 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.273 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Excluso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, men doet wat men zegt. Zelf nog op de dag voor moederdag geleverd. Chapeau Prachtig kwaliteitshorloge.

de meest kritische beoordeling

27 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jullie beleid nakomen en werkelijk mijn product de volgende dag laten leveren als ik het voor 14:00 uur heb gekocht. Het was een cadeau voor een ziek familielid die in het ziekenhuis ligt in het buitenland. Ik zou de volgende dag vliegen en het meenemen, hopend dat ik het binnen zou krijgen omdat ik voor 14:00 heb besteld. Ook heb ik jullie klantenservice opgebeld en de enige reactie die ik terugkreeg was “wij kunnen daar niks aan doen, dat ligt aan PostNL”. Er was geen moeite gedaan voor een compensatie, noch is er meegedacht om een oplossing te vinden. Ik was onaangenaam verrast.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie ketting fijn dat jullie Titanium kettingen hebben levering is ook heel erg goed geregeld fijne site
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De oorbellen waren precies als op het plaatje
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd mooi product, mooi verpakt.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie snelle levering
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep zoals gewenst.
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
EERLIJKE EN SNELLE REACTIE
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie horloge aflevering was ook goed. Maar wat ik het meeste waarde aan hecht is het volgende: Ik had de code voor de korting niet goed ingevuld en toen heb ik met een van Uw vriendelijke medewerker gebeld. En de korting is netjes overgemaakt op mijn bankafrekening. Alles heel goed en een dikke tien. Fred de Schwartz
Beoordeling melden
EL
Eric L.
Nijmegen
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling en de levering van het product.
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede services, zelfs wanneer er vertraging optreed, door dit te melden!
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect!

Zeer mooi verpakt, snelle levering, alles perfect!
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Integer

Dit bedrijf gaat zorgvuldig met je bestelling om
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg mooi boekje erbij over de stenen
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie en snelle verzending
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en duidelijkheid!
Beoordeling melden
WV
Willem v.
Zoetermeer
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles was piekfijn geregeld
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keurig op tijd heel fijn mooi verzorgd

Keurig op tijd heel fijn
Beoordeling melden
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Alles verliep vlekkeloos.
Beoordeling melden