Studiopets.com- Logo - Beoordelingen

Studiopets.comReviews

: 73Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Studiopets.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Studiopets.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Studiopets.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Studiopets.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Studiopets.com

53 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

73 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 dec. 2021
Super snelle reactie, werd eigenlijk meteen teruggebeld. En de bestelling was binnen een uur ingepakt en al af te halen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 dec. 2021
Voldoen niet aan de leveringsbeloften. Slechte communicatie. Had met een mailtje hoop verdriet kunnen besparen. Telefoongesprek erg eenzijdig. Niet tof allemaal.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Studiopets.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(3)
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
Knuffel is erg klein en stickers voor op de koffer ontbreken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Voldoen niet aan de leveringsbeloften. Slechte communicatie. Had met een mailtje hoop verdriet kunnen besparen. Telefoongesprek erg eenzijdig. Niet tof allemaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2021
Op tijd besteld Is al een week klaar voor verzending???
Beoordeling melden