Studiopets.com- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
Studiopets.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Studiopets.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021

Beoordelingen voor Studiopets.com

73 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

120 beoordelingen in totaal

11 jul. 2023
Mijn dochter is super blij met haar hondje cookie. Het koffertje heeft ze helemaal met stickers vol geplakt. Heel leuk kado om te geven aan kinderen met grote liefde voor dieren er is voor ieder wat wils in de winkel/webshop. Kunnen ze toch hun favoriete knuffel makkelijk meenemen op vakantie! Verzending ging super snel en de klantenservice geeft enorm goede service! Dikke pluim!

de meest kritische beoordeling

28 jan. 2023
Ik heb dinsdag de knuffel besteld voor een feestje op zondag maar helaas niet binnen gekomen.

Beoordelingen voor Studiopets.com

28 aug. 2023
De knuffel Prince met het koffertje voor onze kleindochter gekocht. Ze was er weer heel erg blij mee. Dit is inmiddels haar derde studio pets knuffel. Bij deze zat een veel mooier naamplaatje en ze was erg blij met het ringetje wat er nu bij zit. Dan draait het hartje niet meer.
7 apr. 2023
Leuk verpakt. Maar automatisch ingeschreven worden voor de nieuwsbrief - daar houd ik niet van.
27 okt. 2022
Voor zo’n klein knuffeltje vind ik de prijs wel heel fors, verder mooi verpakt en verzorgd
16 feb. 2023