Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Zonnebrillen.com
Beoordelingen:

1.835 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.554 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Zonnebrillen.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het enige grote minpunt was Post NL. De door mij bestelde zonnebril ter waarde van € 145,00, is bij de buren achter ‘n plantpot bij de voordeur achter gelaten. (Wij waren op dat moment gewoon thuis.) Er is door de bezorger gewoon niet aangebeld. Terwijl dat er op het pakket ons juiste adres en huisnummer vermeld stond. Daarbij komt ook nog dat er getekend moest worden voor ontvangst. Dit is dus door de Post NL bezorger gedaan dat is een kwalijke zaak. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Mvrgr.

de meest kritische beoordeling

16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg voor mijn verjaardag een mailtje met een kortingscode. Na lang twijfelen gaf dit de doorslag en bestelde ik toch de bril die al héél lang op mijn verlanglijstje stond. Hij zou geleverd worden op dinsdag tussen 8-10 uur. dit was niet het geval, na wat mailwisselingen met de klantenservice ontving ik dat de bril uitverkocht was en de bestelling werd geannuleerd. Deze zou over 2 weken weer op voorraad zijn en kon ik dan opnieuw bestellen? Voorlopig mijn geld nog niet retour ontvangen en de bril staat nog steeds als zijnde op voorraad op de site?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
5 jun. 2023
Goedemiddag Dominique, ik heb je zojuist een e-mail gestuurd! Helaas zien we geen contact met ons. Zou je ons willen laten weten hoe we onze service kunnen verbeteren? - Zonnebrillen.com
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
1 mei 2023
Helaas hebben wij geen invloed op de werkwijze van Riverty. We helpen je graag wanneer je een bestelling wilt plaatsen met een andere betaalmethode. Fijne dag nog! - Team Zonnebrillen.com
24 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
25 apr. 2023
Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent! We zien helaas geen contact met ons, zou je ons willen laten weten hoe wij onze service kunnen verbeteren? We helpen je graag! - Team Zonnebrillen.com