Certificaat voor Zonnebrillen.com

No. XF36A9D54A9223F3F15DF1D452DB8CB00
 

Geldig vanaf
17-12-2018
Geldig tot
21-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com



Uitstekend

4.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 2.784 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-12-2018.
In totaal heeft Zonnebrillen.com al 6.971 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
21-09-2019
Bestelling ging heel makkelijk en de bril was er binnen 2 dagen. Handgeschreven bedankje erbij kreeg ik het gevoel alsof ik in de winkel stond.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Alles was top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Gewoon superstrak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Snelle levering. Daar zonnebril niet beviel heb ik deze teruggestuurd waarna ik direct mijn betaling terugontving.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Heel vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Produkt werd bezorgd in de aangekondigde bezorgperiode dag na de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle levering, veel keuze maar vooral echt de goedkoopste
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Alles was perfect, van prijs tot aan levering, binnen 1 werkdag geleverd, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Supersnelle levering en hele scherpe prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
doe zo voort
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Snelle en correcte levering, veel keus van zonnebrillen
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Snel, nauwkeurig en scherpe prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Prima, gewenste product netjes op afgesproken tijdstip geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Top service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Eerste bril was te klein, teruggestuurd en zeer snel een terugbetaling ontvangen, tweede past perfect en was zeer snel aangekomen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Levering was een dag te laat. Maar kwam door de post. Voor de rest goed geregeld. Volgende keer bestel ik zeker weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Gewoon simpel bestellen en de dag erop binnen, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
18-09-2019
Snelle levering zonder problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Levering zoals beloofd via Post.Nl. Volgende dag stipt op tijd in huis. Kwaliteit prima. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
De brillen kwamen toch een dag later dan beloofd Na de verjaardag. Maar de service was verder perfect. Tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Super snelle levering en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
1ste bestelling was een gebruikt product en verpakking was zwaar beschadigd, konden dit echt niet cadeau geven Na erg lang aandringen is er dezelfde dag een nieuwe verstuurd en oude bril retour gestuurd. normaal moest ik wachten totdat de oude bril retour zou komen alvorens een nieuwe te versturen, maar dan was het niet op tijd binnen. Uiteindelijk toch direct netjes geregeld en service prima
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
volgens afspraak keurig geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Geen opmerkingen, gewoon top. Snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Snelle en goede levering. Product voldoet aan verwachting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Levering een dag te laat maar de rest was super
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Snelle levering, goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Prachtige zonnebril, nette communicatie over levertijd ed en mijn bril was 40 euro goedkoper dan bij de opticien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Zeer goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Zonnebril werd snel en keurig verpakt toegestuurd. Neuskussentje zaten helaas scheef, dus teruggestuurd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Top
Producten geleverd zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
100 aanbevolen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
15-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com klantbeoordeling

Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com werd op 17-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Zonnebrillen.com is jouw online adres voor de mooiste zonnebrillen. Wij hebben de volledige en up-to-date collecties van Ray-Ban, Michael Kors, Oakley, Persol en vele andere mooie merken. Wij garanderen dat je bij ons de zonnebril vindt die bij jou past: van stijlvolle klassiekers tot de nieuwste trends. Wij zijn officieel dealer van alle merken die je bij ons vindt. Dit betekent dat je bij ons gegarandeerd originele producten koopt. En uiteraard heb je via ons volledige garantie. Ons doel is jou de best mogelijke service te bieden. Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden. Uiteraard altijd gratis verzending én retourneren. Heb je een vraag, kunnen wij je ergens mee helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Contact
Willem Barentszstraat 1
2315 TZ Leiden
Nederland
service@zonnebrillen.com
Zonnebrillen.com
Winkel-exploitant
Brilmij Groep B.V.
Amerfoortsestraat 84 A
3769 AM Soesterberg
Nederland
Handelsregister
Kvk 31047357
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Mischa Tan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Zonnebrillen.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.