Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Zonnebrillen.comReviews

: 16.680Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zonnebrillen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zonnebrillen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zonnebrillen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zonnebrillen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

1.464 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

16.680 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mei 2022
Persol 3152S Prachtige bril! Eerste bestelling was iets aan de kleine kant ( lens 49 mm) dus ik heb daarna een maatje groter besteld (52 mm) en zie hier het resultaat! Ruilen is niet mogelijk maar je kan heel simpel je product retourneren en dan wordt het aankoopbedrag weer keurig netjes teruggestort, super goed geregeld! 😎
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 sep. 2022
Ik heb de zonnebril van Rayban aangekocht bij zonnebrillen.com. hiervoor heb ik 140 euro betaald. De verzeningstijd was zeer snel maar dat was dan ook het enige positieve. De bril zelf was gewoon volledig bekrast. Beiden glazen hadden zware krassen. Ongelooflijk dat jullie de brillen in deze conditie durven te verkopen als noeuz. Ik raad iedereen het af om hier je brillen te kopen. Deze zijn 100% NIET nieuw. Hier bestel ik nooit meer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
29 dec. 2022
Bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen! Zou deze vrijdag binnen hebben. Het is nu dinsdagavond
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
27 dec. 2022
Bedankt voor de review. We hebben ook contact gehad via de mail over deze bestelling. Helaas was er wat vertraging bij DHL. Het pakket is inmiddels bezorgd en we hopen dat je blij bent met je nieuwe aankoop! Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
 
van C. H.
Ik heb mijn bestelling (zonnebrilkoord) nog steeds niet ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
12 dec. 2022
Wat vervelend dat je bestelling vertraging opgelopen heeft! Zojuist hebben we je ook een e-mail gestuurd. We hebben direct contact opgenomen met DHL. We verwachten dat jouw koord snel bij jou zal aankomen. We houden je op de hoogte!
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
This was an easy process to order my RayBan Aviators. Website is helpful, let's you know the right size to buy and the prices are very good. They came within a day . Really happy about these guys.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
11 nov. 2022
Thank you for your review! Hope you enjoy your new sunglasses. - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
De juiste bril in de juiste maat. Met een handgeschreven groet op de factuur toegevoegd. Heel attent, Wout!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
5 dec. 2022
Veel plezier met jouw nieuwe zonnebril! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
duidelijke site, aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Prima!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
5 dec. 2022
Dankjewel! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
 
Mooi bedrijf met persoonlijke aandacht voor de online klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
 
Hele snelle levering. En mogelijkheid tot achteraf betalen.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
23 nov. 2022
Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met jouw nieuwe zonnebril! - Team Zonnebrillen.com