Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Zonnebrillen.com
Beoordelingen:

1.735 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.806 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Zonnebrillen.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het enige grote minpunt was Post NL. De door mij bestelde zonnebril ter waarde van € 145,00, is bij de buren achter ‘n plantpot bij de voordeur achter gelaten. (Wij waren op dat moment gewoon thuis.) Er is door de bezorger gewoon niet aangebeld. Terwijl dat er op het pakket ons juiste adres en huisnummer vermeld stond. Daarbij komt ook nog dat er getekend moest worden voor ontvangst. Dit is dus door de Post NL bezorger gedaan dat is een kwalijke zaak. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Mvrgr.

de meest kritische beoordeling

16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg voor mijn verjaardag een mailtje met een kortingscode. Na lang twijfelen gaf dit de doorslag en bestelde ik toch de bril die al héél lang op mijn verlanglijstje stond. Hij zou geleverd worden op dinsdag tussen 8-10 uur. dit was niet het geval, na wat mailwisselingen met de klantenservice ontving ik dat de bril uitverkocht was en de bestelling werd geannuleerd. Deze zou over 2 weken weer op voorraad zijn en kon ik dan opnieuw bestellen? Voorlopig mijn geld nog niet retour ontvangen en de bril staat nog steeds als zijnde op voorraad op de site?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er stond een persoonlijk tekstje op mijn afleverbon. Erg leuk!! De bril was super mooi verpakt, echt aandacht besteed aan het product.
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Echt ben er zo blij mee!! Ik denk dat ik er een nieuwe verslaving/verzameling bij hebt, Ik vind heel het design van PRADA mooi en de glazen en het montuur van de bril perfect, doet het ook goed tegen de zon. Reuze bedankt en er volgen er zeker meerdere! M.v.g Ricky
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
28 feb 2024
Bedankt voor jouw positieve review! We zijn blij om te horen dat de Prada zonnebril naar wens is. Veel plezier ermee! - Team Zonnebrillen.com
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantgericht! Helaas was het artikel niet wat ik verwacht had, maar de service, snelheid en het gemak waarmee je besteld zijn top. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service. 21.00 besteld en volgende ochtend om 8.30 al in huis. 2 bestellingen gedaan, waarvan er 1 niet goed ging. Super opgelost. Fijne klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
28 feb 2024
Bedankt voor de review. Fijn dat onze klantenservice jou heeft kunnen helpen met de bestelling die niet helemaal goed ging. Veel plezier met de zonnebril(len)! - Team Zonnebrillen.com
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top winkel voor je zonnebrillen

Makkelijke duidelijke webshop met een leuk aanbod. Contact krijgen is makkelijk en snel als je vragen hebt. Gratis bezorgen en retourneren is ook super.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel fijne ervaring, ik heb een Gucci bril besteld hiervan was de brillenkoker kapot. Ze hebben mij zonder probleem een nieuwe toegestuurd.
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super tevreden.

Zaterdag een bril besteld deze kwam dinsdag al binnen, netjes verpakt alles in goede staat ontvangen. Montuur was ook zoals op de foto’s.
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik raad zonnebrillen.com 👍🏼

Blij met mijn nieuwe aanwinst en snelle levering! Ik raad zonnebrillen.com aan omdat de prijzen vaak voordeliger zijn dan de rest!
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, hele mooie korting, goed verpakt.. Nouja kan niet iets bedenken wat er niet goed was! Heeel blij mee!
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige bril, super snel geleverd en goed verpakt. Dit is nu mijn 5e zonnebril van deze shop, stelt nooit teleur
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie zonnebril Kreeg de juiste bril opgestuurd , van goede kwaliteit en erg snel binnen. Ga hier vaker bestellen !
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie website, gebruiksvriendelijk en snelle levering

Mooie, gebruiksvriendelijke website, duidelijke foto's en toelichting, makkelijk bestellen en snelle levering
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en goede service.

Snelle levering, goede prijzen en zorgvuldige verpakking. Ruime keuze! Mijn vaste 'leverancier' voor RayBan.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De website is top! Zonnebril wat je kan/mag verwachten en snelle levering en megavriendelijk personeel
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel blij met mijn Gucci zonnebril! In een supermooie velvet case van Gucci toegekomen, heel blij mee!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
28 feb 2024
Dankjewel voor de positieve review! Veel plezier met jouw nieuwe Gucci zonnebril - Team Zonnebrillen.com
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige bril, 's avonds besteld volgende ochtend in huis ! Prima verpakt heel blij mee !!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
28 feb 2024
Bedankt voor de positieve review. Wij zijn blij om te horen dat jij blij bent met de zonnebril. Veel draagplezier! - Team Zonnebrillen.com
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Erg blij!

Alles was helemaal top. Hartstikke snel verzonden en bril binnen op tijd voor de vakantie!
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed verpakt. Heel tevreden. Al meerdere zonnebrillen bij hun besteld.
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen verbetering nodig

Fijne website, snelle levering en netjes verpakt! Geen verbetering nodig in mijn ogen.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
28 feb 2024
Hartelijk dank voor de review! - Team Zonnebrillen.com
SA
S A.
Apeldoorn
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

aanrader

Mooie brillen, goede prijzen, snelle verzending en de retour gaat ook heel makkelijk!
Beoordeling melden