Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael Schoenen
Beoordelingen:

200 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden335 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Van Dael Schoenen voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.

de meest kritische beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
MK
Michelle K.
Spijkenisse
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, prachtige schoenen en leuk handgeschreven kaartje erbij.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en mooi ingepakte levering met zeer attent kaartje
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, mooie schoenen en een super leuk berichtje erbij :)
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfect geregeld

Telefonisch contact gehad over mijn bestelling met Luuk. Gevraagd of er nog een schoenlepel bij kon, vorige was stuk gegaan. De volgende dag de schoenen in huis met schoenlepel en een leuk briefje erbij van Eva. Perfect verzorgd, normaal kom ik in de winkel in Arnhem maar ik kwam deze schoenen tegen op de webpagina en heb ze online besteld.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en vriendelijk

Alles was erg snel en lieve persoonlijke berichtjes erbij
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig en snel verzonden. Een aanrader!
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige schoenen. Netjes verpakt met een heel vriendelijk en persoonlijk kaartje erbij. Heel attent!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt, snel verzonden en leuk persoonlijk handgeschreven bericht in de doos.
Beoordeling melden
MV
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top online winkel

Overzichtelijke site. Snelle levering en een lief kaartje in het pakket.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Wat geweldig om te horen dat je onze service waardeert! Het doet ons echt goed om te weten dat je blij bent met de snelle levering en het extra kaartje. Bedankt voor deze mooie review, en we kijken uit naar je volgende bezoek!
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij, echt heel attent. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Wat geweldig om te horen dat je bestelervaring zo vlot verliep en dat de levering snel was! Bedankt voor je positieve feedback en hopelijk tot een volgende keer:)
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie schoenen en snelle verzending; ook een handgeschreven kaartje erbij! Helaas pasten de schoenen me niet, maar er is een retourtermijn van 14 dagen.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor je positieve feedback! Jammer dat de schoenen niet pasten, maar gelukkig hebben we inderdaad een retourtermijn van 14 dagen. We hopen dat je snel iets anders vindt dat perfect bij je past!
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling!
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling!
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne eerste ervaring

Snelle levering, prima communicatie en goede service. Eerste ervaring met van Dael maar die is uitstekend bevallen dus zeer aan te bevelen.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Wat fantastisch om te horen dat je eerste ervaring met ons zo positief was! We zijn blij dat onze snelle levering, communicatie en service aan je verwachtingen voldeden. Bedankt voor de aanbeveling, hopelijk tot een volgende keer:)
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor je beoordeling. We zijn erg benieuwd naar je positieve en/of negatieve ervaring. Mocht je deze nog met ons willen delen dan kan je contact opnemen met service@vandaelschoenen.nl.