oilvinegar.nl- Logo - Beoordelingen

oilvinegar.nl

173 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden446 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 3 nov. 2021
oilvinegar.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

17 mei 2023
Bestelling van twee mango azijn. Een was een andere kleur en dat heb ik in mijn recensie geschreven samen met een foto. Geweldige communicatie want ze hebben contact met mij opgenomen. Ze gaan mij een andere fles toesturen want dit is nooit eerder gebeurt en na mevrouw gebeld te hebben het was duidelijk het echt spijtig was. Dit wilden ze meteen goed maken. Dank u Oil & Vinegar voor jullie geweldig customer service en eerlijkheid om metten contact met mij op te nemen om het recht te zetten. Ik kijk ernaar uit om verder bestellingen bij u te plaatsen. Oil & Vinger zou ik heel hoog aanraden

de meest kritische beoordeling

7 dec. 2022
Spoedig verzonden en in huis. Echter bleek na het openen van het pakketje dat de kartonnen verpakking van een van de bestelde artikelen gescheurd waren aan 2 zijdes. Netjes per mail geïnformeerd over het aantreffen, tot op heden nog geen reactie op gekregen. Jammer, want de producten zijn goed

Beoordelingen voor oilvinegar.nl

GL
Ger L.
Friesland
4 uur geleden

Adventkalender

Levering op tijd, goede service toen er wat mis was gegaan met de spaarpunten. En wat een prachtige, stevige , mooi verzorgde kalender! Weet nog niet allemaal wat er in zit , maar heb stiekem hier en daar gekeken . Zag er goed en lekker uit! Omdat ik ze weggegeven heb , heb ik er nog 1 besteld!.
3 nov. 2023
Ik bestel daar altijd mijn kruidenboter kruiden. Zo lekker. En snel en goed geleverd. Alles zit onbreekbaar ingepakt.
CW
Constant W.
Rotterdam
11 nov. 2023

Super service

Er waren een aantal artikelen beschadigd, binnen 1 dag kregen we nieuwe artikelen thuisbezorgd. Super service.
Mooie kwalitatief goede producten, maar wel jammer dat er best veel verzendkosten betaald moeten worden
Een heel mooi cadeau, perfecte aflevering en goede communicatie.
11 nov. 2023

Een dikke 10 voor Oil&Vinegar

Makkelijk te bestellen. En snelle bezorging.
snelle levering. Netjes verpakt.
17 nov. 2023

Lekkere winkel

Gewoon een fijne speciaalzaak.
TZ
Tineke Z.
Hoensbroek
15 nov. 2023
kado was bijzonder goed verpakt
bijzonder mooie adventkalender
6 nov. 2023
Snel in huis en goed verpakt
16 nov. 2023
Mooi product, snel bezorgd