17 mei 2023
Bestelling van twee mango azijn. Een was een andere kleur en dat heb ik in mijn recensie geschreven samen met een foto.
Geweldige communicatie want ze hebben contact met mij opgenomen. Ze gaan mij een andere fles toesturen want dit is nooit eerder gebeurt en na mevrouw gebeld te hebben het was duidelijk het echt spijtig was. Dit wilden ze meteen goed maken.
Dank u Oil & Vinegar voor jullie geweldig customer service en eerlijkheid om metten contact met mij op te nemen om het recht te zetten.
Ik kijk ernaar uit om verder bestellingen bij u te plaatsen.
Oil & Vinger zou ik heel hoog aanraden
Spoedig verzonden en in huis. Echter bleek na het openen van het pakketje dat de kartonnen verpakking van een van de bestelde artikelen gescheurd waren aan 2 zijdes. Netjes per mail geïnformeerd over het aantreffen, tot op heden nog geen reactie op gekregen. Jammer, want de producten zijn goed
Levering op tijd, goede service toen er wat mis was gegaan met de spaarpunten. En wat een prachtige, stevige , mooi verzorgde kalender! Weet nog niet allemaal wat er in zit , maar heb stiekem hier en daar gekeken . Zag er goed en lekker uit! Omdat ik ze weggegeven heb , heb ik er nog 1 besteld!.
3 nov. 2023
Ik bestel daar altijd mijn kruidenboter kruiden. Zo lekker. En snel en goed geleverd. Alles zit onbreekbaar ingepakt.
Geïmporteerde beoordelingen