esvocampingshop.com
Beoordelingen:

437 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.524 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website is duidelijk en makkelijk te hanteren. Ik vond wat ik zocht, kon via IDeal betalen en de volgende dag al had ik de bestelling thuis. Positief was ook dat jullie nog even informeerden hoe iets onduidelijks in mijn adres opgevat moest worden. Heel attent. Ik werd trouwens helemaal warm van die mooie tenten die jullie maken. Ik heb er geen nodig, maar mijn kampeerhart klopte enthousiast.

de meest kritische beoordeling

9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een aantal keren heb ik materialen besteld. De laatste bestelling is niet helemaal goed gegaan Er was een verkeerd doekknopje geleverd. Daarover gebeld. Mail met foto naar u gestuurd, maar tot nu toe nog niet geleverd. Knopje was te klein.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor esvocampingshop.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(367)
(54)
Resetten
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfect We wonen in Frankrijk en hadden een springkussen te repareren. Woensdag besteld en maandag al in huis. We hebben al vaker zaken gedaan en de service is "impecable"
Beoordeling melden
ES
Eddy S.
Ekeren
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

De beste winkel voor tentdoek en toebehoren

Zoals altijd eerste kwaliteit tentdoek en een lage prijs. Een winkel die op de eerste plaats staat voor dit materiaal.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webwinkel, heb er vaker besteld. Goede kwaliteit spullen, nette prijzen en vlotte verzending.
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, snelle levering en vriendelijk telefonisch advies: wat wil een mens nog meer!
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en bezorgd. Fijn dat je gewoon nog onderdelen kunt kopen voor een oude tent!
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
communicatie over het aflevermoment kan beter. Voor de rest is materiaal en zending ok
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering, de onderdelen voor de tent, die verkrijgbaar zijn.
Beoordeling melden
CV
Cor v.
Boven Leeuwen
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was helemaal naar wens en snel geleverd, dank hiervoor!
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Net als mijn vorige bestellingen verzorgd en van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super correct en snel geleverd! Ik zeg volop bestellen…….
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon netjes en vlot geleverd. En voor een nette prijs.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ouderwets ambachtelijke kwaliteit en persoonlijk advies.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel bezorgd. En product voldoet aan verwachting
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima winkel, ben snel geholpen, uitstekende spullen
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling en precies wat er gevraagd is.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel, goed en duidelijk. Dat allemaal voor €1,50
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goed advies, bestelling goed en snel geleverd
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle beantwoording van veagen via…

Snelle beantwoording van vragen via mail !
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte bestellling en snelle verzending
Beoordeling melden