Certificaat voor radbag.nl

No. XFE7217EA0DFE9F99C44E8A671C8BB7D4
 

Geldig vanaf
02-12-2016
Geldig tot
01-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor radbag.nl



Goed

3.99/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 781 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft radbag.nl al 2.380 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
23-09-2019
Snelle levering, originele artikelen en prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Prima artikel, snel geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Precies wat we besteld hadden en op de juiste plek en op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Goed maar duur
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Ik heb mijn pakket nog niet binnen En niks gehoord ook nog.
Vorige week dinsdag besteld.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
17-09-2019
Service geen idee. Niet nodig gehad. Het werd heel snel op de post gedaan. De postbode zelf nam wat meer tijd in beslag, maar het werd wel binnen de tijd bezorgd zoals vermeld op de website

Producten zijn in orde, maar de prijs is wat hoog voor wat je er voor krijgt. Prijs/kwaliteit verhouding kan dus beter.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
17-09-2019
Écht een mooi afgewerkt, kwaliteitsvol produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Nog geen levering ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Product was precies wat ik verwachte qua grootte en hoogte
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Het product, inclusief verzendkosten, is enigszins aan de dure kant (prijs-kwaliteit) en dat heb ik in de "service" willen weergeven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Leuke website. Ik werd op de hoogte gehouden van het verstuur-proces van het bestelde artikel met veel humor.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Product ziet er prima uit. Snelle leveringe.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
12-09-2019
Mijn bestelling werd keurig verpakt en op tijd afgeleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
11-09-2019
Ik had 3 artikelen besteld en heb 2 apart ontvangen en moet 1 artikel nog binnen krijgen. Had verwacht dat dit net als bij andere websites gewoon in 1 pakket zou komen en dat ik niet 3 keer speciaal naar een GSL servicepunt hoefde te gaan.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Prima, goede kwaliteit en snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
18-08-2019
11-09-2019
Kreeg na 1 mand te horen dat het product ineens niet meer zou komen en werd geannuleerd
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Geen verder commentaar.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Ik heb de helft niet eens ontvangeb
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
09-09-2019
Pakket heeft 5 dagen bij GLS gelegen.
Product wel mooi, zeker te vrede mee.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
09-09-2019
Klantenservice is prima, het geleverde produkt is buitengewoon naar wens, heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
09-09-2019
Over het product kan ik nog niets zeggen, want mijn bestelling is nog niet geleverd. 5 tot 6 werkdagen klopt zeker niet.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
08-09-2019
Aanlevering duurde wat langer. Feedback over product was er eerder dan t product zelf.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
07-09-2019
Een nette en overzichtelijk webshop met leuke producten. Goede omschrijvingen etc. Helaas bij levering niet helemaal goed gegaan. Van de 4 producten werden er 2 uitgeleverd, terwijl bij alles voldoende voorraad stond. Geen bericht gekregen over eventuele nalevering oid, ook geen order/betaal bevestiging. Op zich geen probleem om langer te wachten, maar een berichtje was wel fijn geweest.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
06-09-2019
Radbag levert niet conform hun eigen gestelde levertijd van 3 a 4 werkdagen. Een cadeau besteld welke nu niet tijdig wordt geleverd. Ook hebben zij geen contact gezocht om aan te geven dat er sprake is van enige vertraging. Hoop mijn geld dan ook z.s.m. terug te krijgen zodat ik voor 60 euro een ander cadeau elders kan kopen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
06-09-2019
Alles keurig verpakt en ontvangen in 2 dagen. Helaas, waar radbag niks aan kan doen, heeft het leveringsbedrijf het pakket in mijn tuin onder de tuintafel gedumpt. (In de regen)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
06-09-2019
Kreeg het bestelde artikel 4 dagen na de verwachte leverdatum binnen. Product functioneeert prima..
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
05-09-2019
Alles is prima gegaan zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
04-09-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
04-09-2019
Leuke cadeausuggesties. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
Goede service en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
24-08-2019
02-09-2019
Goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
01-09-2019
Ik vind de prijs een beetje hoog
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
24-08-2019
31-08-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
31-08-2019
Wij hebben drie producten besteld die alle drie tegelijk binnen zijn gekomen. De items zijn goed ingepakt en echt precies zoals beschreven op de site. De foto’s doen in dit geval recht aan de producten, ook qua kleur en grote dus wij zullen dus ook vaker gaan bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
30-08-2019
Snel geleverd. Product in goede staat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
30-08-2019
Super reclame
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
28-08-2019
Ik had een bestelling geplaatst, kreeg een bevestiging dat het in orde was. Week later nog niks gekregen. Toen kreeg ik weer een bevestiging van de bestelling. Had toen gemaild dat ik 2 keer de zelfde mail kreeg en nog geen pakketje. Toen pas vertelden ze een storing hadden in het systeem. Ik zou een deel van bedrag terug krijgen, tot nu toe nog niks ontvangen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
28-08-2019
Het duurde 2 weken terwijl er stond 3 tot 4 en max 5 dagen. Nergens was terugte vinden hoe de bestelling ervoor stond. Contact krijgen was heel lastig. Uiteindelijk telefoonisch contact gehad en de medewerker was heel onaardig en niet klantvriendelijk. Ik bestelde iets op A4 formaat en het was groter dus paste niet in mijn lijst. Moest het toen ergens laten afsnijden.
1.00
Slecht

radbag.nl klantbeoordeling

radbag.nl

radbag.nl werd op 02-12-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Reitschulstraße 7
6923 Lauterach
Oostenrijk
marketing@radbag.de
radbag.nl
Winkel-exploitant
MH direkt e-commerce+fulfillment GmbH & Co. KG
Reitschulstraße 7
6923 Lauterach
Oostenrijk
Handelsregister
Landesgericht Feldkirch 438671f
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hanns Schindler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met radbag.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.