Certificaat voor radbag.nl

No. XFE7217EA0DFE9F99C44E8A671C8BB7D4
 

Geldig vanaf
02-12-2016
Geldig tot
01-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor radbag.nl



Goed

4.04/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 740 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft radbag.nl al 2.303 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
het pakketje was niet goed afgesloten. waarschijnlijk is de dop er afgevallen die op de buis zat en heeft het levering bedrijf geprobeerd om het te dichten maar het zat niet goed dicht. Als er water bij was gekomen was mijn product kapot geweest omdat het van papier is.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Sterrenprojector is goedkopere versie dan ik gewend ben. De sterren zijn minder goed zichtbaar, wat vlekkerig en beslaat de helft minder qua oppervlak. Voor die prijs verwacht je toch wat anders.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
17-07-2019
Poster is van goede kwaliteit, mooi papier en mooie kleuren. Een klein donker krasje onderin de poster. In een koker verstuurd. Jammer genoeg toch beschadigd en gedeukt bij de rand. Al met al toch tevreden en de poster gehouden. Hele leuke manier om stil te staan bij een jubileum.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Leuke spullen en nette service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Het product is mooi, ziet er zo uit als op de site Ik ben er blij mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
Gls bood de mogelijkheid een pakketshop te selecteren voor de aflevering en leveren vervolgens toch op thuisadres af. Dat is onhandig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
De bestelling zou gisteren of vandaag geleverd worden, echter is er nog geen verwachte leverdatum voor het pakket. Het is niet leuk om iemand teleur te moeten stellen vanwege late levering door de leverancier zonder opgaaf van reden of notificatie.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
ik zou de bestelling nog een keer willen doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Levertijd was veel langer dan geadverteerd. Daarnaast was het product kapot toen het geleverd was. Retour sturen van product moet nog gebeuren. Graag reactie
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Prima verzending, goede service en mooi eindproduct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Vlotte levering en klok ziet er heel leuk en stevig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
N. V. T.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Binnen afgesproken tijd geleverd. Product voldoet aan alle verwachtingen. Jammer dat de track en tracé niet goed heeft gewerkt. De track en tracé bleef 2 dagen staan op onderweg naar Parcel Centre. S ochtends nog gecontroleerd en toen ik s middags weer checkte was het pakket al afgeleverd. Geen gelegenheid gehad om bv ander aflever punt te regelen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Me sandaalsokken zijn binnen en waarempel, t zijn net sandalen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Snelle levering
Goede producten
Duidelijke site
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
07-07-2019
Overzichtelijke site en snel bezorgd
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Gave poster, redelijke prijs & relatief snel bezorgd Voldoet aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
05-07-2019
Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Prima alles volgens afspraak netjes op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Alles ging zoals gezegd was
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Prima service, ook vragen over waar de levering bleef werden snel beantwoord
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Levering, product en de service is prima.
Het bestellen zelf blijft lastig; we hebben een aantal pogingen moeten doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
02-07-2019
Bezorgt op afgesproken datum goed verpakt mooi product wel prijzig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
01-07-2019
Leuke website, leukge gadgets en kado's, snelle levering en alles goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
28-06-2019
Was duidelijk, snel en pproducten goed. Alleen iets te veel mails
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
Product voldoet aan de verwachting. je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd wordt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
27-06-2019
Ik heb wat problemen gehad met de levering van mijn bestelling.
Langer moeten wachten op je bestelling is natuurlijk nooit fijn, maar de wijze waarop het is opgepakt en opgelost daar ben ik zeer te spreken over. Fijne, warme communicatie en snelle acties vanuit de klantenservice hebben er voor gezorgd dat ik ondanks de verlate levering toch zeer tevreden ben over de bestelling bij Radbag.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
25-06-2019
pakketje kwam wel later dan 4 dagen aan maar verder geen problemen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
25-06-2019
Het gekochte ziet er exact uit zoals op de foto's op de site. Goede kwaliteit (Poster met eigen tekst )
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
24-06-2019
Oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
23-06-2019
De bestelling was snel bezorgd en de producten zien er prima uit Erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
22-06-2019
Heel goed mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
21-06-2019
Verkeerde poster ontvangen en het pakket is bij iemand anders (andere straat) gewoon in de tuin neergelegd
Even afwachten wat de klantenservice hier nu mee gaat doen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
21-06-2019
Ik ben heel erg tevreden over de levering en het produkt
Precies zoals ik het mij had voorgesteld.
Met vriendelijke groet,
Rika Veldhuis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
21-06-2019
De levering was heel onduidelijk. Er stond drie/vier werkdagen voor, bestelling was in het weekend. In de mail van bestelling staat opeens levering vrijdag of maandag. Dus dit waren geen drie/vier werkdagen. Daarnaast staat er dat je het in de ochtend (voor 5?) Moet aangeven als je niet thuis bent op dag van levering. Maar dag van levering was de dag ervoor nog niet bekend... product wel heel goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
21-06-2019
er stond 5 werkdagen Zitten er nu ruim over heen en helemaal geen bericht. Die track en trace werkt ook niet, want dan klap je er steeds uit. Je kunt ze ook niet bellen.... dit was eens maar nooit weer....
1.00
Slecht

radbag.nl klantbeoordeling

radbag.nl

radbag.nl werd op 02-12-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Reitschulstraße 7
6923 Lauterach
Oostenrijk
marketing@radbag.de
radbag.nl
Winkel-exploitant
MH direkt e-commerce+fulfillment GmbH & Co. KG
Reitschulstraße 7
6923 Lauterach
Oostenrijk
Handelsregister
Landesgericht Feldkirch 438671f
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hanns Schindler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met radbag.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.