radbag.nl/be- Logo - Beoordelingen

radbag.nl/be
Beoordelingen:

561 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.461 beoordelingen in totaal  

4,30
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 dec 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
radbag.nl/be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben ontzettend leuke artikelen en ik vond het eerst heel eng om te bestellen omdat ik nog nooit van Radbag gehoord had maar omdat ze aangesloten waren bij Trusted Shops durfde ik het aan. Het duurde een week voor de spullen binnen waren, dat was niet erg want we konden alles volgen. ik vond het ook fijn dat er nagedacht was bij het verpakken, dus geen enorme doos met vooral veel lege plek maar gewoon alles keurig en economisch ingepakt. Ik heb nu alweer zin om een nieuwe bestelling te plaatsen.

de meest kritische beoordeling

27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde 12 dagen voor kerst 3 leuke artikels die ik als cadeau wou geven voor kerstmis. Na 7 dagen wachten op mijn bestelling, had ik nog altijd niets ontvangen. Na het bellen met de klantendienst (die heel snel bereikbaar is en heel vriendelijk was) bleek dat mijn bestelling 'on hold' was omdat er een artikel niet meer binnen was. Ik had hier geen mail of info rond gekregen en dit was ook niet te zien op de site of tijdens mijn bestelling, wat heel erg jammer was. Hierdoor werden mijn 2 andere artikels pas na mijn telefoongesprek opgestuurd. wat 7-8 dagen zou duren. te laat voor kerst dus :( Heel erg jammer!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor radbag.nl/be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het pakket werd op tijd bezorgd. Maar omdat de koekjestrommels gestapeld in het pakket zaten, waren er in twee, deukjes gekomen. Net niet genoeg reden om te retourneren, maar precies het mooie er wel vanaf. Dus twee vw busjes kunnen niet als cadeau dien, wat wel de bedoeling was.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nooit problemen gehad Laatste bestelling kwam kapot aan, heb foto's laten zien en nieuwe opgestuurd door Radbag. Blijf zeker klant bij hun want ze hebben hele leuke dingen wat je nergens anders kan kopen. Blijf zo door gaan
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kopje met horoscoop was de eerste keer niet in orde wat ik had besteld . Na vele mails te sturen , nieuwe besteld en was niet echt wat ik wou .. maar heb het wel gehouden omdat de tijd dringde voor de kado .
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie kwaliteit van foto op produkt. Werd op de hoogte gehouden wanneer produkt verzonden werd. Leveringsdatum was wel later dan voorzien bij bestelling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Grijper werkt niet goed

De bestelling was echt snel geregeld maar de grijper pakt geen snoep
Beoordeling melden
PV
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde verschillende sokken met foto❤️❤️Zoooooo mooi❤️
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Poster kwam geopend en beschadigd aan…
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service en kwaliteit zeker merci
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top site, leuke orginele producten.
Beoordeling melden
NO
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden over aangekochte producten
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd en alles in orde
Beoordeling melden
PV
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige sokken met foto❤️❤️
Beoordeling melden
PV
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische sokken met foto
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MK
Marjolijn K.
Zaltbommel
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden