Vojacek Wijnen- Logo - Beoordelingen

Vojacek Wijnen
Beoordelingen:

113 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden406 beoordelingen in totaal  

4,90
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Vojacek Wijnen voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vojacek Wijnen

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie collectie wijnen, ook in de lagere prijsklasse. Enthousiaste en uitnodigende mailings. Dat enthousiasme zou in de winkel wel wat meer mogen. Wijnen van de week zou je ter plaatse moeten kunnen proeven.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede wijnen en flink afgeprijsd.
Beoordeling melden
LV
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi aanbod Franse wijnen en uitstekende service
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
kennis van zaken en super mooi assortiment
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering informatieve website
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede wijnen, goede service!
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte afhandeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede communicatie! Ik ben enorm blij met hoe alles verlopen is van de bestelling. Ik wilde een wijn bestellen voor mijn vader voor kerst, maar aangezien ik nog bij hem thuis woon, vroeg ik of het heel duidelijk was wat er dan in de doos zou zitten. Ze hebben me heel snel antwoord met een bijpassende oplossing gegeven en alles is heel super verlopen. Erg blij en zeker een aanrader!
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling en levering zonder enig probleem verlopen.
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Efficiënte levering en lekkere champagne

Vlotte administratieve afwikkeling en levering
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service en persoonlijk!
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Great wine selection and service
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Advies

Advies, assortiment
Beoordeling melden