Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewselitetrapmatten.nl
Jullie hebben goede service geleverd. Ik had 15 trapmatjes ingevuld en had er maar 12 nodig. Ik stuurde jullie een berichtje en jullie reageerde meteen en het was ook zo geregeld. En ook had ik binnen 2 dagen het resterende bedrag op mijn rekening gestort gekregen. De matjes zijn mooi en van goede kwaliteit zoals beloofd, de levering was op tijd. Wederom goed gedaan.
Mooie trapmatten. Zitten er echt uit alsof ze goed intensief gebruik aankunnen. Mooie kleur en makkelijk zelf te plaatsen. Ikzelf had alleen een beetje moeite om de beschermlaag van de kleefstrip, die in het midden van de mat zit, eraf te krijgen.
Snelle reactie en een snelle, keurige levering. Hartelijk dank voor dit mooie produkt.
Goede kwaliteit, mooi van kleur, snelle levering, vlotte reactie op e-mail.
Goede kwaliteit trapmatten,
Snelle levering, en ook snelle reacties op mijn vragen.
Kortom zeer tevreden.
Mooie matten in mooie kleuren
Keurig geleverd
2 extra stuks extra gevraagd na een volle doos. Een paar dagen later al geleverd.
gewoon topdeal
Ik heb de matten nog niet gelegd.
Top service!
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.