flexhor.nl

9 reviews in totaal   7 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsflexhor.nl

Zeer goeie service . Snel contact. Super tevreden
Tis een heel goed hor Maar ze zijn niet helemaal eerlijk over de levering op de site de eerste hor die we besteld hebben duurde 20 werkdagen voor hij thuis was, maar we vonden het een prima hor dus, nog 1 besteld die duurde wel 30 werkdagen. Maar goed het is het wachten waard. Als je de firma mailt krijg je netjes een update over je bestelling

Antwoord van flexhor.nl

Hartelijk dank voor uw reactie en wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat u het wachten het waard vond! 👌 Omdat we elke hor speciaal voor u op maat maken in onze fabriek, kost dat best wat tijd waardoor de levertijd gemiddeld zo'n 14 werkdagen is. In uw geval heeft het inderdaad wat langer dan gemiddeld geduurd vanwege een tijdelijk piek qua drukte in onze fabriek. Op dit moment zijn we bezig om onze productie uit te breiden waardoor we deze incidentele pieken in de toekomst beter kunnen opvangen. We wensen u nog heel wat mugvrije dagen toe en nogmaals dank voor uw recensie 🙏
Het beste beviel dat de horren heel makkelijk te plaatsen zijn. Wat minder bevalt is dat de horren voor de rest van het huis nu al 17 werkdagen onderweg zijn ipv de beloofde 14 werkdagen
Communicatie. Ik had er 2 besteld 1 paste perfect ook blij mee de 2de paste niet omdat we nog een afdeklatje op het raam hebben zodat dan raam niet dicht kan . Nu zouden ze na vakantie terug bellen wat ze zouden dien terugnemen of niet . Moeten nog bellen

2x besteld. 1x goed 1 x tegenvallend

1e keer besteld te hebben ( in de zomer notabene) kreeg ik snel geleverd daarna nog een aantal horren bestellen en bijna 6 weken moeten wachten. Vind ik te lang en weet niet of ik nogmaals zou bestellen. Horren zelf werken prima( moet je wel goed meten, helaas mijn eigen fout van 1 hoe)
Kwaliteit is heel goed Past perfect (ook met klapraam) Kort op topppppp Alleen wij vonden de levertijd wel aan de lange kant

Antwoord van flexhor.nl

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Goed om te horen dat de Flexhor ook goed past in uw klapraam! 👍 Omdat we elke hor speciaal voor u op maat maken in onze fabriek, kost dat best wat tijd waardoor de levertijd gemiddeld zo'n 14 werkdagen is. We wensen u nog heel wat mugvrije dagen toe en nogmaals dank voor uw recensie 🙏
Mooi afgewerkte hor past perfect. Het duurde wel even voordat hij kwam maar dat is een goed teken dan verkoop je kwaliteit.

Antwoord van flexhor.nl

Hartelijk dank voor uw reactie en wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. Omdat we elke hor speciaal voor u op maat maken in onze fabriek, kost dat best wat tijd waardoor de levertijd gemiddeld zo'n 14 werkdagen is. U krijgt dan wel een perfect passend hor die nog vele jaren uw woning mug vrij zal houden! We wensen u nog heel wat mugvrije dagen toe en nogmaals dank voor uw recensie.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.