de-pelikaan.nl

1.702 reviews in totaal   362 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van hun bestellingen. De hoge en constante kwaliteit van koffie en thee wordt veelvuldig geprezen. Ook waarderen klanten de vriendelijke, persoonlijke en oplossingsgerichte service. Het brede en gevarieerde aanbod aan koffie- en theesoorten wordt als een groot pluspunt ervaren. De prijzen worden veelal als redelijk of goed ervaren. Daarnaast wordt het bestelproces via de website als eenvoudig en gebruiksvriendelijk omschreven. De verpakking wordt meestal als netjes en verzorgd ervaren. Er zijn incidentele opmerkingen over prijsstijgingen en enkele klachten over de zorgvuldigheid van de verpakking.

Reviewsde-pelikaan.nl

Prima kwaliteit , dus lekkere thee. Volgens mijn indruk fijne mensen om mee te werken. Pelikaanvroomheid betekende vroeger : ouders die alles overhebben voor hun kinderen. De vogel staat symbool voor zelfopoffering ( Christus aan het Kruis ). Dat gaat in dit geval wat ver ... Het is maar Thee , maar toch .. een bezielende aandacht voor hun productein thee ( en koffie ) kan dit team niet worden ontzegd . En fijne mensen laat je niet snel in de steek , dus koop ik er al jaren . Zo kan het wel weer , vind ik , maar lekkere thee blijft het !

Antwoord van de-pelikaan.nl

Wat een mooi compliment, Tjakko. Leuk om te lezen!

Ik ben er nog niet kapot van.

Vergeleken met de bonen die ik normaal elders koop moet ik heel fijn malen (stamd 3 ipv 7-8) ook heb ik de dosering een gram moeten verhogen oom een redelijke espresso te krijgeb. Ook ontbreekt er een datum van branden op de verpakking hetgeen mij het idee geeft ik hier niet te maken heb met vers gebrande koffie heb voor een prijs waar ik normaal wel verse koffiebonen voor heb. Ik heb nog maar 1 van de 3 smaken geprobeerd dus misschien is het bij de ander 2 anders maar voorlopig ben ik niet van plan er nog eens te bestellen. Update: De 2e smaak koffie (espresso melange) is aanzienlijk beter dus een puntje erbij.
Altijd heel snelle bezorging van de producten. We begrijpen dat natuurlijke producten kunnen verschillen in smaak en onlangs bestelden wij weer de Darjeeling Marybong die wij eerder heel goed vonden en deze viel nu wat tegen. Op de verpakking stond echter alleen Darjeeling. Mogelijk toch een andere zending. De andere thee en koffie voldeden wel helemaal aan onze wensen.
Als echte koffieleut snap ik niet dat ik nooit eerder aan de pelikaan heb gedacht. De koffie van jullie is echt , echt heerlijk. Dit is pas echt genieten. Ook snel aangeleverd in mooie verpakking. Ik weet dat ik voortaan alleen koffie koop bij de pelikaan.
Snelle en correcte levering . Ik zou de koffie exclusiever maken door voor elke soort koffie er een mooie folder bij te voegen . Omschrijf de koffie , de streek waar de bonen groeien , de reis die de bonen afleggen , enz . Met foto's van bijv . een wereldkaart waar het land ligt , de oogst enz .
Koffie en chocoladeboontjes zijn een heet goede als smakelijke combinatie, Chinese thee en de Cantonese keuken evenzeer. Bij de Pelikaan zit je dus écht wel goed ! Al jarenlang ......... topkwaliteit en ook nog zeker per post ook op tijd!

Heerlijke koffie en goede service

Wij hadden per ongeluk de verkeerde 'graad' koffie besteld. Na telefonisch contact te hebben gehad hebben wij voor onze nieuwe bestelling korting gekregen. Ondanks dat het niet hun schuld was is het toch erg fijn om ons op deze manier tegemoet te komen. Daarnaast natuurlijk heerlijke koffie!
Snelle levering Ik mis een btje de persoonlijke touch. Dat zat wel als gebaar in het pakket dat ik met de kerst bestelde, wat lekkere bonbons. Zat er nu niet in hoeft ook niet maar een aardig kaartje zou ik wel leuk vinden met bedankje. Gewoon omdat je toch online besteld en bewust kiest voor de Pelikaan voor je koffie en thee.

De Pelikaan raden we iedereen aan!

Al zo'n 20 jaar kopen we de koffie bij De Pelikaan. De diversiteit aan koffie is geweldig; bestellen en je kunt het zo ophalen en tegenwoordig ook laten bezorgen. Soms met nog een extra koffiemoment in de zaak. Altijd goed. Als je voor lekkere koffie gaat kan de Pelikaan niet ontbreken....
Heerlijke koffie! De winkel is heel leuk om te bezoeken! Aangezien ik niet meer in de buurt woon, bestel ik de koffie tegenwoordig via de website. De levering is altijd snel. Zo kan ik toch blijven genieten van de heerlijke koffie!

De koffie bestel-site!

Op deze site vind je een aantal uitstekende koffiesoorten. Het bestellen is heel eenvoudig en wijst zichzelf. Het pakket met koffie wordt (totdusverre) de volgende dag al geleverd, als je het voor 16:00 besteld. Maar misschien ook nog wel later.
Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling. Gemalen koffie ipv bonen.. Erg dom natuurlijk! Maar gelukkig was het gauw opgelost en ontving ik de bonen. Snelle levering en fijne service. Top bedrijf!

Antwoord van de-pelikaan.nl

Goed om te lezen. Geniet van de koffie!

Heerlijke espressobonen, snel en eenvoudig besteld, op tijd in huis.

Ik bestel al geruime tijd espressobonen bij de Pelikaan, een hele goede blend, die altijd optijd geleverd wordt. De prijs is goed, de smaak is goed en bestellen via de website gaat ook altijd goed. Dus prima ervaring!
Perfecte service en heerlijke bonen. Op dit moment is "pittig pelicaantje" onze absolute aanrader! Voor een heerlijk pittige koffie tegen een concurrerende prijs en met een super service. En dat al jarenlang

Gedurende langere periode klant.

Gedurende langere periode klant bij de Pelikaan. Hebben een goede kwaliteit koffiebonen. Bestelling plaatsen is eenvoudig en de afwikkeling van de bestelling is precies zoals wij verwachten.

Antwoord van de-pelikaan.nl

Goed om te lezen, dank Karel!
Wij drinken al mijn hele leven thee van de pelikaan, en mijn ouders, grootouders en overgrootouders ook. Ik kan me geen betere theehandel bedenken. Snelle bezorging ook!

Antwoord van de-pelikaan.nl

Leuk om te lezen, dank voor de feedback Pepijn!
Thee nr.5 bestel ik iedere keer opnieuw omdat wij deze de lekkerste vinden. Ook Kistje van de Keizer is favoriet. Na mijn verhuizing naar de andere kant van het land bestel ik de thee. Wordt tot volle tevredenheid snel en veilig bezorgd .
Mijn bestellingen worden altijd snel en nauwkeurig verwerkt. Meestal ontvang ik ze de volgende dag. Als een enkele keer een soort koffie of thee niet leverbaar was, werd ik daarvan per telefoon op de hoogte gebracht.
Ben ooit eens in de winkel in Zutphen geweest en bestel sindsdien mijn koffie bij de Pelikaan. Mijn favoriet is Mokka Melange koffiebonen. Heerlijke koffie en goede service!

Wat mij betreft mijn “hofleverancier”!

Prima assortiment met lekkere koffie en nog concurrerende prijzen. Goed telefonisch bereikbaar en altijd vriendelijk en hulpvaardig. Snelle levering.