durlinger.com

16.691 reviews in totaal   496 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 1 feb 2018

durlinger.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van bestellingen en prijzen de kwaliteit van de meeste producten. De vriendelijke en behulpzame service, zowel online als in de winkel, wordt gewaardeerd. Daarnaast vinden de meeste klanten de website duidelijk en het bestelproces eenvoudig. Ook de ruime keuze en beschikbaarheid van producten wordt als positief ervaren. Het retourproces wordt doorgaans als soepel en snel beschreven. Er zijn echter enkele klanten die verbeterpunten noemen bij het retourproces en uitzonderingen ervaren in de productkwaliteit.

Reviewsdurlinger.com

Heb smiddags schoenen besteld en de volgende ochtend kon ik er al op wandelen.super zo snel..👍
Schoenen in de winkel uitverkocht maar op de site niet. Levering precies zoals aangegeven.
Snelle levering Betrouwbare leverancier
A G
A G.
Levering duurde even na mail contact direct antwoord. Fijn zo snel een reactie. Lag in dit geval aan de post.
zeer goede service
Hele fijne schoenen, en snelle bezorging!
Draag altijd xsensible. Met steunzolen. Ideaal!!
F V
Franny V.

Top tot zover

De bestelling kwam binnen, zoals beloofd. Ik heb 1 paar retour gestuurd en nu nog afwachten of dat ook zo goed verloopt.
K V
Kim V.
Ik heb een online bestelling geretourneerd via de winkel. Daar kreeg ik een afgiftebewijs. Ik zou ook een mail moeten ontvangen bij bevestiging/verwerking van de retour. Vervolgens hoor ik niets meer en zie ik dat het geld wel is geretourneerd. Helaas is de 10 euro voucher niet geretourneerd in mijn account... Daarnaast zie ik in mijn account überhaupt niets terug van de retour. Maar ook van aangekochte schoenen in de winkel staat niets in het account. Raar? Jammer? Je zou denken dat in de digitale wereld van tegenwoordig toch alles gekoppeld zou kunnen zijn.

Antwoord van durlinger.com

Beste, Bedankt voor de beoordeling. Wat jammer dat u niet helemaal tevreden was! Als we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen we het heel graag veel liefs Durlinger.com
Goede service voor een leuke prijs.
De schoenen zijn voor vaderdag, qua sandaal ziet het er mooi en stevig uit iig, hoop dat de maat prima is.
Kwaliteit en snelle verzending
De snelle levering en de prijs

Shoesme sandalen

Overzichtelijke website snelle levering
Sandalen keurig ontvangen in goede orde met een mooie korting. Snel geleverd en duidelijke communicatie.
Tevreden
Snelle bezorging

durlinger.com

Bij Durlinger geloven we dat geluk begint bij je voeten. Al generaties lang staan we klaar met schoenen voor het hele gezin, van stoere stappers tot stijlvolle pumps en alles daartussenin. In onze win...