durlinger.com

16.534 reviews in totaal   601 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle bezorging van hun bestellingen. De service wordt vaak als goed, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Het ruime assortiment en de aantrekkelijke prijzen worden geprezen, evenals de overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website. Daarnaast zijn klanten overwegend positief over de kwaliteit, pasvorm en het comfort van de schoenen. Het retourproces wordt doorgaans als eenvoudig en snel ervaren, maar enkele klanten geven aan dat zij problemen of onduidelijkheid hebben ondervonden.

Reviewsdurlinger.com

Fijne schoenen

Snelle levering, fijne schoenen met breedtematen, die nergens pijn doen met mijn moeilijke voeten

Fijne schoenen en goede verzending

Jullie hebben een enorme keus en ik kom graag een keer weer terug
Snelle levering, en mooie schoenen enz. Mooie winkel in Cuijk
Fijne site en snelle levering
Ruime keuze tegen scherpe prijzen. Perfecte verzorging van bestelling en levering.
Snel geleverd en fijn dat je retouren terug naar de winkel kunt brengen
Prima service
Snelle goede bezorging.
Had twee verschillende maten binnengekregen. 1 Schoenmaat 37 die ik besteld had en 1 maat 40. Ben met de schoenen naar de helftheuvel in Den Bosch geweest, waar ik prima ben geholpen. Blij met mijn schoenen in maat 37!!!!
Snelle levering, goed verpakt en foto op de site klopt met de werkelijkheid. Super fijne schoenen, loopt er meteen mee weg.
Makkelijk te bestellen en worden snel en netjes geleverd.
Goede service, veel goede merken.
M S
Marianne S.
Fijne schoenen van Remonte ,maar dat wist ik al want heb ze vaker gekocht. Bij dit model heb je 2 ritsen en dat helpt bij het aan en uittrekken. Vond het makkelijk om ze te bestellen en ze werden zeer snel geleverd .