953 reviews in totaal   180 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

953 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 16 dec 2020

zorgkleding.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen positief over de kwaliteit van de producten en vinden de maatvoering vaak passend. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Ook het retourproces wordt doorgaans als eenvoudig beschouwd. Echter, er zijn regelmatig klachten over langere levertijden dan verwacht en problemen met producten die niet op voorraad zijn, wat leidt tot annuleringen of alternatieven. Sommige klanten ervaren problemen met de bereikbaarheid en afhandeling van de klantenservice. Ook zijn er wisselende ervaringen met de communicatie rondom bestellingen en levertijden, en zijn er enkele opmerkingen over bijkomende kosten bij het retourneren en over de stugheid of afwerking van producten. Daarnaast worden soms problemen genoemd met te grote of te kleine maten.

Reviewszorgkleding.nl

Retourneren zonder problemen.

Een produkt besteld wat me niet pastte. Zonder problemen teruggebracht. Nieuw produkt gekozen. Keurig prijs verrekend. Produkt was niet voldoende op voorraad, maar heel snel thuis in na-bestelling.
Eerste bestelling bij Zorgkleding. Nu al 4 dagen geprobeerd en de aanschaf is goed bevallen. Mijn behoefte aan professionele kleding is beperkt. Ik zal nooit een grote klant worden.

Kleur was niet op voorraad andere kleur in overleg

Kleur was niet op voorraad. Vriendelijke behulpzame medewerker andere kleur gekozen. Verzending was erg lang. Dank aan trusten kwam er een mail dat het erg druk was. Ja meneer in de zorg is het altijd spits. Stof en kleur zijn goed. Valt royaal uit. Zijnaden beide kanten ingenomen. Altijd lastig om de juiste maat te kiezen.
Snelle service, en super aandacht voor het ontwerp. Kijken zelf ook of het wel past en netjes geborduurd kan worden, en communiceren dit ook, top.
Was niet wat ik zocht. Terug gestuurd en heel vlug mijn geld terug
Drie keurige witte broeken gekocht. Goede prijs kwaliteit . Heb wel een Paar dagen moeten wachten,
Bestelling werd snel geleverd.
De uitlevering aanpassen. De eerste keer 3 weken gewacht. De tweede keer ook ruim 14 dagen, terwijl er staat met 3 tot 5 werkdagen heeft u het binnen. Jammer zo ging dat bij mij niet.
Duidelijke communicatie
Goede pasvorm

Een zorgtuniek besteld en betaald...

Een zorgtuniek besteld en betaald, een kleine week later werd ik gebeld dat deze niet voorradig was. Samen met de telefoniste en andere kleur uitgezocht die wel leverbaar was. Vervolgens zag ik later zonder enig bericht hierover dat mijn geld was terug gestort. Geen reden of wat dan ook.
Artikelen op voorraad houden in alle maten. Ik moest nu een ander model kiezen dan ik had. Eerder uitleveren, nu pas na ruim 2 weken. Sneller verzenden: volgens dpd is het pakket vrijdag aangeleverd, nu op woensdag is nog niet duidelijk wanneer het aankomt. Nu bijna 3 weken na bestellen.. .
Vind de stof van het jasje erg stug
Er wordt geadverteerd met een bepaalde levertijd. Alleen duurde het ruim 2.5 week voor ik mijn bestelling binnen had.

zorgkleding.nl

Een specialist in kleding voor de zorgsector. Alle A-merken, modieus en betaalbaar. Service is ons handelsmerk.